- 26 Temmuz 2018
- 6.570
- 7.642
- 198
- 32
Naptin canimm ciktin mi doktordanTecrübelerinden istifade edeceğiz artık güzel anne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin canimm ciktin mi doktordanTecrübelerinden istifade edeceğiz artık güzel anne![]()
Şimdi gidiyoruzzzNaptin canimm ciktin mi doktordan
Ahahahha o zaman önden çekeriz ben şimdi yandan çekiyorumAyyy bende çekmeye başlayayımama 9. Ayda kadraja sığarmıyız acaba
![]()
Kontrolün ne zamanKızlar rüyamda bebeğimin doğduğunu gördüm. Kocaman siyah gözleri olan tombik yanaklı aşırı tatlı bi kızdı, cin gibi etrafa bakıyordu ve çok hareketliydi. Bakalım tersine mi çıkacak yoksa kızım mı olacak![]()
Gözün aydın canımKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Evet10nundamı randevun![]()
Benimde zaman geçmiyor
Sanki pipiliiiKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Maşallahh burnucuğuda çok tatlı duruyorKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Evet ya çok belirginMaşallahh burnucuğuda çok tatlı duruyor![]()
Hokka gibi derler bizde güzel kalkık minik duruyorEvet ya çok belirgin![]()
Aynen inşallah böyle doğar minnoşHokka gibi derler bizde güzel kalkık minik duruyor![]()
Bence kızKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Oy şuna bakKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Bana güzel suratlı bir kız gibi geldiKontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydıCinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz
![]()
Gözün aydın canımOy şuna bak
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindim kuzum.
Kızlar benim de kontrolüm güzel geçti şükürler olsun her şey yolunda 11+3 ama tam 12 çıktı bugün. İkili testi sordum, doktorum izah etti biraz düşüneceğim dedim. Bakalım biraz araştırıp eşimle konuşup karar vermemiz lazım.
Kalbi hala yüksek atıyor onu sordum daraldım adamı bu haftalarda yüksek atması normal bu haftadan sonra artık düşecek dedi.
Bu arada kontrollere idrara sıkışık gitmemek gerekiyormuş. Doktor direkt sen idrara sıkışıksın bebeği baskılıyor dedi, zor görüntü aldık.
Çok zararlıymış lütfen idrarınızı tutmayın sizler de
Ben de haberler böyle.