2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar günaydın merhabalar birşey danışmak istedim sizlerle.
Aranızda ikili test yaptırmayan varmı yani yaptırmak istemeyen
Ben istemedim doktorum istiyordu şansa da yaptıramadım zaten. Ama 10 unda devlet hastanesinde 3lü yaptıracam o da acilde hep denk geldiğim doktor olduğu için şimdi papaz olmayayım dedim

Öyle canım içimdeki çocuk aşkından alıvermiştim gördükçe dayanamıyordum İyi yapmışsın fiyatlar daha da artacak çünkü canım bende park yatağı almayı düşünüyorum şimdiden araştırıyoruz bakalım Valla kuzum alerji yapanıda duydum ama inşallah yapmaz kuzenimin ikizleri oldu o kullanıyor maşallah bi sıkıntı olmadı ama yaparsa tabi kullanmam hiç.

Kazaklardan falanda belli oluyormu göbek benim olmaya başladı
Dar giyince oluyor hafif canım alt kısım bariz top gibi elleyince bizim göbüşler çok büyüyecek anlaşılan Utanmasam atardım çekmeye başladım büyüdükçe devam

Ben 12.haftada gidicem bana doktorum tok karnına ve çikolata yiyip gel dedi canım bence hareketini sağlar sende ye yoksa uyuyorlar şans tabi birazda ama ye sen

Merhabalar cinsiyetiniz belli oldumu acaba bende 12. Haftadayım acaba kontrole gitsemmi bir hafta daha beklesenmi onu düşünüyorum
Henüz belli olmadı geç döllenme olduğu için suan 12.haftanin içindeyim dayanabilirseniz bir hafta daha bekleyin derim

Yaaaaaa, bu benim repliğim.

Bizim topikte hala dalga geçiyo kızlar benimle, bebek değil göbek diye.

.

Yaaaaaa, bu benim repliğim.

Bizim topikte hala dalga geçiyo kızlar benimle, bebek değil göbek diye.

.
Hahahah öyle ama canim zaten bir ayva göbeğim vardı bu aralar da midem bulanmasin diye yedim de yedim aslında normal yiyorum ama şu içsem yarıyor boy kısa olunca hemen göbek cikiveriyor

Merhabalar herkese.

L Lalalala1 arkadaşımın etiketiyle gördüm bu topiği. Maşallah, çok güzel bir enerjiniz var.

Takip edemiyorum ama bildirim geldikçe bakmaya çalışıyorum.

Arada kaçırdığım bir mesajda sorunuz falan olursa özelden de yazabilirsiniz.

3 ay önden tecrübelerimi paylaşabilirim.

.

Doktora gittim kontrole bebek sürekli yüz üstü yatıyordu öyle görünce ilk başta çok panik oldum hareketsiz zannettim ama kalp atışı var çok şükür, ellerini ve ayaklarını kıpırdatıyordu. Ense kalınlığı falan normal çıktı, boyu falan normal dedi. İkili tarama için kan verdim aynı zamanda fetal dna için de yurt dışına kan göndereceğiz. Bu sefer çok hareketli değildi öyle olunca da moralim bozuldu açıkcası 2 haftadır heyecanla randevuyu bekliyordum Diğer randevu 1 ay sonra daha çoook var. Neyse sağlıklı olsun da varsın yüz üstü yatsın,poposunu göstersin..

Merhabalar cinsiyetiniz belli oldumu acaba bende 12. Haftadayım acaba kontrole gitsemmi bir hafta daha beklesenmi onu düşünüyorum
Bekleyebilirseniz 1 hafta daha bekleyin bende haftaya gitcektim 12.haftada ama vazgeçtim 1 hafta daha beklicem ozaman da tahmin yapmazsa 10 gün sonra gitcem inşaallah 10 güne kadar muayene ücretsiz ya o hakkımı kullanicam

Ben de 10.haftadayım, aynıyız benim göbeğim çıkmış durumda. Hamile taytı, pantolonu giymeye başladım bile. Senin nasıl geçiyor?
Tayt giyiyorum bende ama hamile pantolonu daha almadım bulantılarım çok bu ara bugün özellikle konuşurken bile zor tutuyorum kendimi

Bekleyebilirseniz 1 hafta daha bekleyin bende haftaya gitcektim 12.haftada ama vazgeçtim 1 hafta daha beklicem ozaman da tahmin yapmazsa 10 gün sonra gitcem inşaallah 10 güne kadar muayene ücretsiz ya o hakkımı kullanicam
Ayni kafadayiz canim bende öyle dusundum 13 de kesin söylemişti oglumu belki bunda da söyler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…