2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tüm bilgilere açıgım arastırıp bi karara varıp alıcam artık söylediklerinizide kaybettim teşekkürler cevabınız için.başka bilgileriniz varsa paylaşabilrsiniz

Çok güzel bir görüntü yakalanmış , maşallah Bana da kız gibi geldi. Hayırlı olsun

Tüm bilgilere açıgım arastırıp bi karara varıp alıcam artık söylediklerinizide kaybettim teşekkürler cevabınız için.başka bilgileriniz varsa paylaşabilrsiniz
Mustela çok güzel bir seçim. Konak oluyor bazı bebeklerde , benimkinde de olmuştu. Mustela’nın öyle bir ürünü var.
Ben çok kısa tutuyormuşum ama köpüğü kafasında. Etki etmeden. Üşümesin diye köpükleyip duruluyordum. ( Kasım ‘da doğmuştu )
Neyse ki Eylül’de havalar hala sıcak ve ılıkken doğacaklar Allah’ın izniyle. O yüzden yine Konak problemi yaşarsak, önden köpükleyip biraz tutup en son durularım. Oğlum aylarca konakla durdu kafasında yazık Zararlı bir şey değil ama işte acemilikte oluyor.

Peki deterjan olarak ne kullandınız

Hayır canım 3. Ama hepsi birbirinden farklı. Diğerlerinde çok kustum bunda pek kusmadim ama bulantı ve ağızdaki iğrenç tat beni mahvediyo günüm yatakta bi an önce bitsin istiyorum.
13. Haftada biter diyorlar ama sizi görünce yine karamsar oldum ..
Bende kalkamıyorum. Sabah baş agrısı halsizlik ile uyanıp tüm günüm sürünerek geçiyor. Midem zaten o biçim. 9 ayı böyle hasta gibi geçirirsek vay halimize

Bende bu hafta kuyruk sokumunda ağrı başladı oturup kalktıkça canım çok acıyor 6.haftadan beri ağzımın tadı çok kötüydü çok acıkınca ve coK yiyince midem bulanıyordu şuan 13+3 oldum bu zamana kadar 6 kez kustum mide agrisi yanması ve gaz problemi beni mahvetti

Herkesin farklı sizin geçer belki insallaj geçer yani. Tek umudum oruç. Oruca başlarsam geçer diye düşünüyorum. Onu da bilemiyorum ama artık eskiye dönmek istiyorum. Bi yerim ağrısa ağrı kesici alirim bi şekilde yaparım kontrol ederim diyorum ama bunu kontrol edemiyorum çok zor. Sabirdan başka ilacı yok. Bugün aklıma hadisi şerif geldi ölümden baka herşeye çare olan corek otuyla ilgili bi kaç bisey okudum aç karnına yuttum ondan mıdır olacağından mıdır sanki daha iyiyim. Denicem bakalım inşallah iyi gelir

Meyve suyu da içebilirsin. Benim doktor öyle derdi. Tabi ben abartıp kahvaltıda börekte yerdim

Oruç daha iyi yapmaz bence .
Ben bayağı oluyor bırakalı. En son Kadir gecesi tutmak istemiştim. İşte de çok yoğun ve müşteri ziyaretli bir gündü. Yolda fenalaştım sıcak susuzluk vurdu herhalde . Evde de kendimden geçtim su içsem kustum durdum. Ölüyorum sandım resmen.
Gebelikte hiç gözüm kesmiyor Allah günah yazmasın can taşıyoruz nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…