2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözünüzaydın çok ilginçtir ki benide bu zamana kadar hep sıkışık çağırdı rahim büyüdüğü için daha net görünüyormuş
Hehehe ya bu doktorlar arasında neden bir birlik yok böyle
Çok sağol canım sen ikili test yaptırmış mıydın?

Yok kuzum etmedi, zaten randevulara 1,5 saat sarkmalı girdik sinirler gergindi
Ben ekşi ve tuZlu yiyorum genelde, tatlı yasak olduğundan da olabilir tabi ala canım tatlı istemiyor nedense.

Bir de usg de ilk başta bi hareketliydi sonra hareketlerini pek göremedik idrar torbam gözüküyordu resmen. Burda bazı arkadaşlara da sıkışık gel demişler her doktorum yoğurt yiyişi farklı sanırım anlamadım ki
Neden bir birlik yok hiç.

Zaten soracağım soruları bile unuttum sağlıklı olduğunu görmek yetti, ben her hafta gidiyorum ya kontrol muayenesi gibi kısa oluyor zaten.
Bu tarama vs kontrolü İçin uzunca bakalım haftaya dedi. Şimdi karar verme aşamasındayız bakalım sen yaptıracak mısın ne düşünüyorsun?

Canım özelden de dediğim gibi bence erkek bebek.
Inşallah canım belirti olarak idrar rengim diğer kızlarıma göre açık sarı, 9 haftalıkken seğirme ve hareketlerini hissetmeye başladım ama ramziye göre karından usg de 8 haftalikken bebek sağda yani karnımda soldaydı

Inşallah gönlunuzdeki olur. Her anne olmayanı istiyor kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun. Bende merak ediyorum. Bakalım nasip kısmet Rabbim hayirki sağlıklı evlat versin yeter ki.

Kızlarrr mustelanın ürünlerinden almayı düşünüyorum.ilk bebeklerinde kullanan varmı genelde yorumları iyi ama birde dr.brownsun biberonlarını düşünüyorum
İlk yıl mustela kullandım içeriği bakımından içime sinen o olmuştu. Şimdi de ilk 6 ay kullanacam bu pahalı şokta 1 sene kullanamam inşallah bebe narin çıkmaz

Gözün aydın maşallah minnoşa

Hehehe ya bu doktorlar arasında neden bir birlik yok böyle
Çok sağol canım sen ikili test yaptırmış mıydın?
Biz direk fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz. İkili yaptırmadık doktorumuz bebeğin ölçülerine yinede baktı her şey yolunda dedi bakalım sonuçta iyi gelir inşallah

Kızlarrr mustelanın ürünlerinden almayı düşünüyorum.ilk bebeklerinde kullanan varmı genelde yorumları iyi ama birde dr.brownsun biberonlarını düşünüyorum
Dr Browns , ben ilk çocuğumda kullandım. Memnun kalmadım. Cam takıntısı vardı bende. SağlıkLı olsun diye. Sıkma yerlerinden kırıldı. Elime geldi parçaları. Dünya para vermiştim. Sonrasında araştırıp Medela Calma aldım. Biberon kullandığı 2 yıl boyunca sadece iki kez aldım.
Ödüllü bir biberon, yani sadece bebek çekerse geliyor. O yüzden emen çocukları tembelliğe alıştırmıyor.
Pompa da almıştım aynı marka. İçinden çıkanlarla başlıkları uyumluydu. İşimi çok gördü.
Ayrıca emzirme danışmanım , süt yağının camdan kolay çıkmadığını, tutunma yaptığını söylemişti.
Naçizane tecrübelerinin böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…