2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben de aynıyım yahu
Geçen haftalarda da aynıydım kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı.
Sorun olmamasını sorun olarak gören biz hamileler
Aynen sorun olsa Allahim gecsin bitsin,olmasa acaba biseymi oldu

Sabahları iste aynı öyle uyanıyorum . Berbat bir sırt agrısı.
İlerideki aylarda ağırlaştıkça ne yapacağız biz yaa
Biz ne yapiyosak sizde onu yapcaksiniz cozum aricaksiniz bi sirt agrisi olsa bel bacak kasik agrisi kalcaya bacaga vuran ani kramplar saldim ben iyice alisitik

Teşekkürler canım benim iyi gidiyor ilk 3 ay çok kötüydüm ama çok şükür şimdi iyi senin nasıl gidiyo senin adına çok sevindim hayırlısı

Teşekkürler canım benim iyi gidiyor ilk 3 ay çok kötüydüm ama çok şükür şimdi iyi senin nasıl gidiyo senin adına çok sevindim hayırlısı
Çok teşekkür ederim. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin sana bağışlasın yavrularını

Haklisin benim 22haftalikken bir kaybim olmuştu o yuzden ben de ister istemez endiseleniyorum rabbim o duyguyu kimseye yasatmasin
canım acını tazelemek istemem ama 22. haftada olan kayıp için sebep olarak ne söylediler. ben de sürekli bebeğime bişey olacak gibi endişeliyim. bu endişeler hiç bitmeyecek mi.

Tabi suni sanciyla normal dogum yaptim sonr parca kalmis dediler bide kurtaj yaptilar ama uyuttular ozel hastaneydi
Bana da alttan ilaç verdiler sancı ve kanama yapacak dediler 8 saat sancı çektim sonra bebek düştü sonra senin gibi parça kalmış dediler ama beni uyutmadan uyusturmadan kürtaj yaptılar canımdan can gitti peki sen ondan sonra ne kadar korundun canım doktor ne dedi

maşallah <3 Bu bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah :)

Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan . Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.

Eklentiler

• AEED2E6D-7296-4E66-B702-6AE0C99A10DD.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 102
Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşaallah

Maşallah ya bir sonraki kontrolümde benim de böyle olacak o zaman ayy hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah’ım

Ben de şimdi ilk oksaparımı yaptım covidden dolayı. 9 gün daha yapacağım. Çok acıyormuş gerçekten sürekli kullanmak zorunda olan annelere Allah kolaylık versin cidden zor her gün. Anne olmak kolay değilmiş. Hakkımızı ödeyemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…