2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ekmekler bana da kokuyor. Tek değilmişim. Ev yapımı ekmek , bir tık daha iyi oluyor.
Ben de zorla yiyorum, mecburiyetten. Dün gece ilk kez kustum , boş mideye. Yok böyle bir acı ve yanma. Tez zamanda geçsin herkesin🙏🏻 İnsanlıktan çıktım.
Ben doktora , geçen Cuma günü dedim , çok bulantım var , hiç takmadı bile . Ciddiyetini anlamadı belki de. Ama bu hafta gittiğimde 8 kilo verdiğimi duyunca, yine takmayacak mı çok merak ediyorum.
9 ayda Alman gerekeni vermişsin . Bayağı tehlikeli bir durum. Doktora git bence tez elden

Kızlar bugün kahvaltıyı biraz geciktirdim. En son hazırlarken tansiyonum düştü sanırım bayılacak gibi oldum başım döndü ardından boş mideyle istifra ettim. İyi gelir diye bişiler yemeye zorladım kendimi iyi de geldi gibi ama şimdi tekrar bulantılarım başladı. Acile gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım çok. Bi şey yapabilirler mi gitmeli miyim sizce?

Bende büyüdüğü için diye düşünüp olumlu olmak istiyorum çünkü bu hafta büyüme haftasıymış baya.

Benimde perşembe kontrolüm var. Ara ara olduğu için normal diye düşünüyorum bir git bakalım inşallah bir şeyin yoktur 🙏

Evet banada bol bol su dedi zaten ben çok su içiyorum zorlanmadım hiç. Büyüdüğüne yormak istiyorum bende bakalım perşembe kontrolümüz var.

Ben zaten tüp bebekten dolayı fitil ve progestan iğneye devam. Yanmam yok ama sende bol bol su iç canım
Çok şükür iyiymiş bebek büyümüş 2 gün öne bile geçmiş günü kalbinide dinledik tahlil yaptı enfeksiyon olabilirmiş rahim büyüdüğü içinde olabilir dedi ama o kadar rahatladım ki çok şükür ya 🤲

Meraba kızlar, hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum , ben 11 haftalık hamileyim 10 +1de doktor kesin cinsiyetini söyledi, cok erken olduğu için ben inanmadım doktora da dedim hayır 100/100 kız dedi , o haftalarda cinsiyet belli oluyormu?🙄 cinsiyeti farketmiyor yeterki sağlıklı olsun ama herkes o haftada göremez diyor o yüzden merak etdim bende

Meraba kızlar, hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum , ben 11 haftalık hamileyim 10 +1de doktor kesin cinsiyetini söyledi, cok erken olduğu için ben inanmadım doktora da dedim hayır 100/100 kız dedi , o haftalarda cinsiyet belli oluyormu?🙄 cinsiyeti farketmiyor yeterki sağlıklı olsun ama herkes o haftada göremez diyor o yüzden merak etdim bende
Çok erkenmiş. Bizim kız 16. Haftada göstermişti 🙈.

9 ayda Alman gerekeni vermişsin . Bayağı tehlikeli bir durum. Doktora git bence tez elden
Şeker, Kalsiyum , magnezyum, Demir , Demir bağlama, normal değerlerde çıktı. Tabii kontrolden sonra öğrendiğim için konuşma şansım olmadı. Perşembe nasipse randevum var. Öğreneceğim. Zaten 81 kiloydum. Öyle 50 - 55 kilo olsaydım, hastanelik olurdum çoktan. Zaten hep enerjim düşük, hep uyku çekiyor beni. Haftasıyla uyumlu da olduğu için endişelenmedim, ama canımı sıkmıyor da değil sürekli yatmayı istemek.

Şöyle bir şey olmuştu bizde geçen hafta çarşamba günü perinatoloğa gitmiştim bir umut hem cinsiyeti hemde organlarına baktırayım diye orda benden haftası küçük bir bayan daha vardı (12+4tüm ben o gün) doktor bazı bebekler erken gösteriyor senden önceki gebeye direk cinsiyet söyledim demişti. Siz de belki o şanslılardansınızdır 🙈

merhaba kızlar, ben de 8+4'üm
bugün doktora gittim, 3 hafta sonra 2li tarama için çağırdı, myomum varmış bir de onun dışında normal dedi
halsizliğim ve bulantılarım tam gaz devam, siz nasılsınız

Kızlar siz oruç tutcakmısınız. Doktorunuz önerdimi. Ben doktoruma sordum sen bilirsin tutmanda sakınca yok ama çok zorlanırsın dedi tutsammı tutmasammı bilemedim

Kızlar siz oruç tutcakmısınız. Doktorunuz önerdimi. Ben doktoruma sordum sen bilirsin tutmanda sakınca yok ama çok zorlanırsın dedi tutsammı tutmasammı bilemedim
Ben deniycem kendime bakıcam yapabilirsem tutarım yapamazsam kaza ederim. Bugün biraz geç yaptım kahvaltıyı dayanamadım. Böyle devam ederse zaten istifradan dolayı tutamıycam

Şöyle bir şey olmuştu bizde geçen hafta çarşamba günü perinatoloğa gitmiştim bir umut hem cinsiyeti hemde organlarına baktırayım diye orda benden haftası küçük bir bayan daha vardı (12+4tüm ben o gün) doktor bazı bebekler erken gösteriyor senden önceki gebeye direk cinsiyet söyledim demişti. Siz de belki o şanslılardansınızdır 🙈
Qaliba öyleyim🙈🙈cünki doktor çok emindi , cevabin için teşekkür ederim canim💜

Benim kullandığım ilaçlar var canım, bir de çok aç kalınca başım ağrıyor midem bulanıyor bu dönem. O nedenle kaza edeceğim inşallah🙏

2.trimester da tutabilene izin veriliyor diye biliyorum. Ben yıllardır kan şekerim çabuk düştüğü için tutamıyorum zaten gebelikte imkansız 😔

Back
X