• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah me güzel bi görüntü 🥰 oğluş mu geliyor acaba. Tahminim o yönde
Teşekkür ederim. 🥰 Bilmiyorum ki yorum yapmadı hiç doktorum 12.haftada tahminde bulunurum dedi. Aslında hep ilk çocuk kız olsun diyorduk eşimle. Geçen akşam rüyamda tosuncuk erkek bebek gördüm belkide erkek çin takvimi de erkek diyor 😅😅

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Canım benim hiç endişelenme ilk gebeliğimde özel herkesin övdüğü bir doktora gidiyordum bebek haftasına göre geride demeye başladı beni endişelendirdi ne kadar korktum üzüldüm 9 ay o şekilde bekledim parmak bebek doğacak cüce mi olacak falan Allahım neler geçti kafamdan içimden . Sonuç 2500 kilo doğan hiç küveze girmeyen şu an yaşıtlarından iri duran aslanlar gibi bir kızım var . Senden tek isteğim kilosuna haftasına hiç bir şeyine takılmadan keyfini bozmadan güzel bir hamilelik geçir lütfen geç döllenme olur genetik olarak minyon bir ailesinizdir olur yaş olur çevre olur ne var ki sağlıklı olsun yok geriden geliyor yok ileriden geliyor sen halledersin ama endişe yok lütfen :) bu hamileliğimde boyu haftası dinlemiyorum bile .Bu bebek beni annesi olarak seçtiyse benim kuzum olacaksa eğer ben onun için elimden ne geliyorsa yaşamım boyunca yapmaya devam edeceğim .Sen de öyle unutma endişe yok :)

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsinz
Kızım hep önde idi alıştım galiba birde gününde olsa yeterdi benim aşırı bulantım var tek umudum 12. Haftada bitecek olmasaydı 3 hafta kaldı diye kendimi avutuyordum ama bebeğin 7+4 olduğunu öğrendim iyice moralim bozuldu böyle olunca bitmesine 4,5 hafta varmış gibi oldu birde iki hafta önce gidince yine aynıydu hiç mi büyümedi bu bebek diye üzüldüm moralim bozuldu. Nyse sağlıklı olsunda yapcam birşey yok. Kendi sağlığımı kaybettigim için çok üzgünüm

Ekmekler bana da kokuyor. Tek değilmişim. Ev yapımı ekmek , bir tık daha iyi oluyor.
Ben de zorla yiyorum, mecburiyetten. Dün gece ilk kez kustum , boş mideye. Yok böyle bir acı ve yanma. Tez zamanda geçsin herkesin🙏🏻 İnsanlıktan çıktım.
Ben doktora , geçen Cuma günü dedim , çok bulantım var , hiç takmadı bile . Ciddiyetini anlamadı belki de. Ama bu hafta gittiğimde 8 kilo verdiğimi duyunca, yine takmayacak mı çok merak ediyorum.
Oyy 8 kilo muuu :( çok kilo vermişn canım ya. Ama 4.aydan sonra azalıyor, geçiyor diyenler var o zaman saldırcaz eminim yemeklere o kadar açım ki 😩 nestlenin proteinli mamalarını soracağım ben hamileler kullanabiliyosa ondan alayım diyorum normale dönene kadar böyle gitmicek çünkü

Ekmekler bana da kokuyor. Tek değilmişim. Ev yapımı ekmek , bir tık daha iyi oluyor.
Ben de zorla yiyorum, mecburiyetten. Dün gece ilk kez kustum , boş mideye. Yok böyle bir acı ve yanma. Tez zamanda geçsin herkesin🙏🏻 İnsanlıktan çıktım.
Ben doktora , geçen Cuma günü dedim , çok bulantım var , hiç takmadı bile . Ciddiyetini anlamadı belki de. Ama bu hafta gittiğimde 8 kilo verdiğimi duyunca, yine takmayacak mı çok merak ediyorum.

Bende 8 olmasada epey verdim Dr lar prilam verip yolluyor maalesef. Bende çok zorlanıyorum 9 hafta olması gerekn bebek 7+4 çıktı. Bulantım geçsin en sağlıklı şeyleri yerim düzelir diyorum ama geçeceği de yok bunun hayattan soğudum

Bende 8 olmasada epey verdim Dr lar prilam verip yolluyor maalesef. Bende çok zorlanıyorum 9 hafta olması gerekn bebek 7+4 çıktı. Bulantım geçsin en sağlıklı şeyleri yerim düzelir diyorum ama geçeceği de yok bunun hayattan soğudum
Valla bulantı bende de var 12 yi geçtim tam gaz devam motive olmaya çalışıyorum bebek fotoğraflarına videolarına bakıyorum falan isyan ettim hep hasta gibi olmaktan hep hasta gibi hissetmekten reddediyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kusuyorum yiyorum tekrar çıkartıyorum ,işteyim lavabo sınıf git gel yapıyorum geçecek ne olursa olsun geçecek :) bir sabah uyanacaksın hooop gitmiş inşallah :) beslenememekten korkma sakın senin hayatta tutan bir vicudun var ise gerekirse seni bırakacak ama bebeğini tamamlayacak yani 19 kilo veren var hamileliği boyunca kusup doğuma öyle girdim diyen var . her şeyi bırak TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir belgesel var aç izle tavsiyem aşırı motive oluyorum 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan kilo aldım diye aylarca diyet spor yapan mı ararsın alkol sigara yasaklı madde kullanan mı ararsın doğurduğu güne kadar korse takanı mı ararsın neyden korkuyorsak hepsini yapıyorlar habersiz 9 ay sonunda doğuruyorlar yolda misafirlikte lavaboda bir de doğurdukları çocuklarla ropörtajları var ki sağlıklı hepsi . izleyin herkese tavsiyem rabbim ol derse olacak . yok derse en sağlıklı beslenmeyi de sağlasan kendini yatağa da bağlasan yok :) moral bozmak yok o nedenle :)

Valla bulantı bende de var 12 yi geçtim tam gaz devam motive olmaya çalışıyorum bebek fotoğraflarına videolarına bakıyorum falan isyan ettim hep hasta gibi olmaktan hep hasta gibi hissetmekten reddediyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kusuyorum yiyorum tekrar çıkartıyorum ,işteyim lavabo sınıf git gel yapıyorum geçecek ne olursa olsun geçecek :) bir sabah uyanacaksın hooop gitmiş inşallah :) beslenememekten korkma sakın senin hayatta tutan bir vicudun var ise gerekirse seni bırakacak ama bebeğini tamamlayacak yani 19 kilo veren var hamileliği boyunca kusup doğuma öyle girdim diyen var . her şeyi bırak TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir belgesel var aç izle tavsiyem aşırı motive oluyorum 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan kilo aldım diye aylarca diyet spor yapan mı ararsın alkol sigara yasaklı madde kullanan mı ararsın doğurduğu güne kadar korse takanı mı ararsın neyden korkuyorsak hepsini yapıyorlar habersiz 9 ay sonunda doğuruyorlar yolda misafirlikte lavaboda bir de doğurdukları çocuklarla ropörtajları var ki sağlıklı hepsi . izleyin herkese tavsiyem rabbim ol derse olacak . yok derse en sağlıklı beslenmeyi de sağlasan kendini yatağa da bağlasan yok :) moral bozmak yok o nedenle :)

Tek tesellim dediğiniz geçecek olması. Kızımda da kötüydüm ama bunda kötünün de kötüsu. Eşime diyorum bu çok fena olacak diye. Hayırlisi olsun. Sizin cinsiyet belli oldumu.?

Bende hamile olmadan önce bu kadar pimpirikli olacağımı düşünmezdim ne zaman hamile kaldım o zaman başladı endişeler hepimizde var o stres😊

Şuanda duyulmuyor canım. 12.haftadan sonra bakıcam tekrar. Şöyle bişey benim ki
Ben doktora geldim canım acile gittim sabah ilgilenmediler küçük yer ne bi doktor var ne cihaz kendi doktoruna git dediler aradım sancı deyince gel dediler

Kızlar bebeği bir görseniz tek tek parmakları belli hasta bezime düştü 😭 ama Rabbim bu kürtaj acısını düşmanıma yasatmasin normal doğum sancısı çekmiş biri olarak söylüyorum kürtaj çok çok daha zormuş 😔😔
Allah sizlere sabir versin cok zor bende yasadim yasamayan bilemez

Kızlar az önce kontrolüm vardı Casper ımı gördüm 😍😍😍💜🥲

Eklentiler

• 632E2EFD-3A46-4E0C-8C91-5F41DF61DE83.webp
    632E2EFD-3A46-4E0C-8C91-5F41DF61DE83.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 104
2 gündür kasıkta sancılarım var. Normal bir durum olduğunu düşünüyorum bu hafta bebek büyüme atağındaymış. Sizde de oluyor mu dünde çok hafif idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. En ufak ağrıda korkuyorum resmen 😞
Canım enfeksiyon çok yüksek olmadıkça normalmiş gebelikte idrar yolu enfeksiyonu. Sancı yapar bol su iç diye tavsiye etmişlerdi bana. İçini ferah tut güzel düşün ki güzel olsun 🌼

Oyy 8 kilo muuu :KK43: çok kilo vermişn canım ya. Ama 4.aydan sonra azalıyor, geçiyor diyenler var o zaman saldırcaz eminim yemeklere o kadar açım ki 😩 nestlenin proteinli mamalarını soracağım ben hamileler kullanabiliyosa ondan alayım diyorum normale dönene kadar böyle gitmicek çünkü
Benim aklıma, Nesfit hani kırmızı meyveli var , onu yemek geldi. İçine muz doğrayıp badem ceviz falan atıyorum , süt ekliyorum. Kahvaltıda üç gündür, onu yememeye başladım. İçimi bulandırmadı. Bir dene istersen.

Prilam içiyorum kusmuyodum ama son 1 haftadır günde 3-4 kez kusmaya başladım. Her yerim ağrıyor kustuktan sonra da..
Sana Maşallah diyeyim sen yine yumurta yiyormuşun inşallah daha iyi olursun ama ben yumurtayı görünce bile öğürmeye başlıyorum. İnan abartmıyorum sadece peynir kaşar ve ekmek tükettiğim şeyler.. aslında ekmek bile kokuyor da zorla yiyorum. Bende bi problem mi var diye düşünmeye başladım Perşembe ya da cuma doktora gidicem böyle devam ederse güçsüzlükten dizlerim titriyor artık :KK43:
Ah çok zor Allah yardımcın olsun. Ben sabah kahvaltısı etmezsem mahvoluyorum.
Tost haşlama yumurta zeytin domates falan yiyorum. Tavada yumurta daha çok kokuyor bana.
Senin bide 13. Haftan artık azalması lazım. İnşallah tez zamanda yiyebilirsin. Ben 1 kg almışım 1 haftada Tr de iken 😟. Bu sabah 65 çıktım.

Merhaba, benim de öyle. Özellikle sabahları daha şiddetli oluyor. Enfeksiyon olmamasına rağmen . Doktor damar yapıları oluşuyor içeride hummalı bir çalışma var normal dedi.
Bende büyüdüğü için diye düşünüp olumlu olmak istiyorum çünkü bu hafta büyüme haftasıymış baya.
Benimde öyle canım rahmimde benimde acile gidicem şimdi çok tedirginim 2 haftadır yoktu 3 gündür var batma şeklinde korkutuyor
Benimde perşembe kontrolüm var. Ara ara olduğu için normal diye düşünüyorum bir git bakalım inşallah bir şeyin yoktur 🙏
Canım enfeksiyon çok yüksek olmadıkça normalmiş gebelikte idrar yolu enfeksiyonu. Sancı yapar bol su iç diye tavsiye etmişlerdi bana. İçini ferah tut güzel düşün ki güzel olsun 🌼
Evet banada bol bol su dedi zaten ben çok su içiyorum zorlanmadım hiç. Büyüdüğüne yormak istiyorum bende bakalım perşembe kontrolümüz var.
Bende de çok haifif yanma vr akıntı var fitil vermiş canım
Ben zaten tüp bebekten dolayı fitil ve progestan iğneye devam. Yanmam yok ama sende bol bol su iç canım

Back
X