2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herkese iyi akşamlar kızlar 9+4 teyim mide bulantılarım iyice arttı yemek yemek tam bir işkence gibi hele çalışırken çok zorluyor şu sıralar sizde durumlar nasıl doktorum normal geçicek dedi ama migrenim de var baya zorlanıyorum tez zamanda geçer inşallah 🙏

Kızlar herkesin bulantı yorumlarını sürekli bir şeyler yerken okumam🙈
Benim iştahım açıldı resmen bu ne böyle 11. Haftadayım.
İnsülin direncim varmış benim onun İçin ayrıca ilaç kullanıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum hiç anlamadım😌
Evet iştah açar çok , iki yıl önce bende de vardı. Sürekli tatlı vardı aklımda. Regl düzensizliği bile yapıyor insülin direnci. Acayip bir şey. Diyet yapmıştım, dengelemek için. Öyle düzene girmişti tekrar döngülerim.
Ama iştahınızın olması çok güzel, şifa olsun yedikleriniz. 🙏🏻

Meraba kızlar, hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum , ben 11 haftalık hamileyim 10 +1de doktor kesin cinsiyetini söyledi, cok erken olduğu için ben inanmadım doktora da dedim hayır 100/100 kız dedi , o haftalarda cinsiyet belli oluyormu?🙄 cinsiyeti farketmiyor yeterki sağlıklı olsun ama herkes o haftada göremez diyor o yüzden merak etdim bende
Bana da dedi 10. Haftada şimdi 13. Hafta bitti kız 😊 evet bazı doktorlar erken görüyor bir de bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım

Kızlar selamlar, 8+4 teyim ve dün kontrolüm vardı. TSH değerim 0.055 çıkmış. Doktorum arayacak sonuçla ilgili ama ben yine de dayanamadım kendim baktım biraz. Önceki hamileliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım, kafa karışıklığı yaşıyorum bir miktar. Var mı aranızda düşük TSH değeri olan arkadaşlar?

Kızlar siz oruç tutcakmısınız. Doktorunuz önerdimi. Ben doktoruma sordum sen bilirsin tutmanda sakınca yok ama çok zorlanırsın dedi tutsammı tutmasammı bilemedim
ben de bilemiyorum, zor da olacak gibi günler uzun-çalışıyorum ama bir denemeyi düşünüyorum

Hemen kesmişti bulantınızı değil mi?
Benimki icince direk kesiliyordu icmeyince bulantim oluyordu kutu bitneden bulantilarim bitti zaten sukur ama tiksinme ve bazi yiyecekleri hala yiyememe devam ediyor.bulantidan kurtuldum ama 😂

Kızlar selamlar, 8+4 teyim ve dün kontrolüm vardı. TSH değerim 0.055 çıkmış. Doktorum arayacak sonuçla ilgili ama ben yine de dayanamadım kendim baktım biraz. Önceki hamileliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım, kafa karışıklığı yaşıyorum bir miktar. Var mı aranızda düşük TSH değeri olan arkadaşlar?
Canım ben zaten gebelikten öncede kullaniyordun tiroid ilacı. 3 hafta önce tsh baktirmistim 1.40 ti gayet iyiydi. Dün yine baktırdım 0.70 e düşmüş 🤷 bakalım doktor ne diyecek

Herkese iyi akşamlar kızlar 9+4 teyim mide bulantılarım iyice arttı yemek yemek tam bir işkence gibi hele çalışırken çok zorluyor şu sıralar sizde durumlar nasıl doktorum normal geçicek dedi ama migrenim de var baya zorlanıyorum tez zamanda geçer inşallah 🙏
Bende de devam. Baş agrısı da hergün var

Canım ben zaten gebelikten öncede kullaniyordun tiroid ilacı. 3 hafta önce tsh baktirmistim 1.40 ti gayet iyiydi. Dün yine baktırdım 0.70 e düşmüş 🤷 bakalım doktor ne diyecek
Kızlar merhaba, benim tsh 4,5 lar ile başlamıştı bir süredir ilaç kullanıyordum.
En son 0,088’e kadar düşmüş ve referans değerinin altında bu değer. Ekliyorum size sonucu.

Ben doktorumla görüştüğümde haftaiçi 50 mg haftasonu 25 mg olacak şekilde euthyrox kullanmamı önerdi, ben 100 Mglik kullanıyordum daha önce. Sorun olmayacağını ilaç dozunu düşürmemiz gerektiği söyledi. Hala içime sinmiyor sanki ama doktora güvenmek zorundayız.

Sizin doktorlarınız dönüş yapınca paylaşabilir misiniz?

Eklentiler

• AA830594-1E76-4A38-92DD-C95648BC2419.webp
    AA830594-1E76-4A38-92DD-C95648BC2419.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba, benim tsh 4,5 lar ile başlamıştı bir süredir ilaç kullanıyordum.
En son 0,088’e kadar düşmüş ve referans değerinin altında bu değer. Ekliyorum size sonucu.

Ben doktorumla görüştüğümde haftaiçi 50 mg haftasonu 25 mg olacak şekilde euthyrox kullanmamı önerdi, ben 100 Mglik kullanıyordum daha önce. Sorun olmayacağını ilaç dozunu düşürmemiz gerektiği söyledi. Hala içime sinmiyor sanki ama doktora güvenmek zorundayız.

Sizin doktorlarınız dönüş yapınca paylaşabilir misiniz?
Benim değerimde 2 hafta önce 1.36 ya düşmüştü ilaca devam et dedi hala kullanıyorum kesmesi gerekmezmi diye düşündüm bende normale dönmüştü çünkü dahada düşmüş olabilir diye düşünüyorum haftaya gidince sorucam tekrar bi baksın ne durumda düştükten sonra hala niye devam ettiriyorlar onuda çözemedim açıkçası

Kızlar listeyi yeniledim beklenen doğum tarihi ile bebek ismi Ekledim dilerseniz bu mesajın altına cevaplayabilirsiniz 👼
merhaba canım. merhaba kızlar. kısmet olursa ben de eylül annesi olacağım. ama bebeklerim ikiz olduğu için ağustos da olabilir mi bilemiyorum. İnşallah vaktinde sağlıcakla gelirler. tüm bekleyenler sağlıkla kavuşsun inşallah

merhaba canım. merhaba kızlar. kısmet olursa ben de eylül annesi olacağım. ama bebeklerim ikiz olduğu için ağustos da olabilir mi bilemiyorum. İnşallah vaktinde sağlıcakla gelirler. tüm bekleyenler sağlıkla kavuşsun inşallah
Yaaa ne mutlu size ilk bebek mi bir tane daha ikiz annemiz var grupta Yaş son adet tarihi Şehir yazarsanız sizi de ekleyelim sağlıkla alın kucağınıza bebislerinizi 🧿👼🥰

Back
X