Ayy çok sağolun içim rahatladı evet artık sıkışsam bile sancı oluyo rahim büyüyomuş ondan oluyomuş herkeste olcak diye bişeyde yokmuş ama bizde var işte napalımYok korkmayin normal 3.gebeligim bu ama yasayan bi evladim var hepsinde bulanti vardi bas donmesi vardi kasik agrisi vardi bagirsakta gaz olsa ağrıyor tuvalet sorunu olsa agriyor normal yani
Bende aslında yiyeceklerden almak çok isterim yaaa ama şuanki yiyeceklerde eskisi kadar besin değeri yok çoğu hormonlu ve hiç paketli gıda yememek lazım 0.4 mg folik asit için yememiz gereken şeyleri hergün yersem heralde bulantıdan atarım hepsini dışarı bide diğer vitaminleri düşünemiyorumDoktoruma hamilelikten once kontrole gittigimde folikasit ic demisti, eczaneden al dedi. Kendi uc haftalik kutu vermisti onu bitirmedim aslindaCarsamba randevum var, kan alip degerlerime bakarlar nasilsa. Bisey ekstra isterse icerim eger COK BUYUK eksik var ise ama ek takviye yerine yediklerimde yeterince cesitlilik olmasini tercih ederim aslinda.
Bende de bulantı çok hafif oluyo ara ara ama öyle bişey yemeyecek kadar olmadı annem hastanelik olurmuş bulantıdan hatta kardeşime hamileyken hiç yerinden kalkamıyodu herkeste farklıBenim de ilk gebelik 5.hafta ve bulantım henüz yok
İnsallah duam o benimde insallah minimum seviyede atlatirim diyorumyok ya genelleme yapmailk cocugumun hamileligindede midem bulanmadi, bundada INSALLAH bulanmiicak
Aynen hareket şart ya yürüyüş yapin ya temiz havaya çıkın yada evde odalar arasi dolaninAy evet bazen uyuya kalıyorum mide bulantisiyla uyanıyorum hemen yemekten sonra uyumak fazlalastiriyor mide ağrısını
Tum gebeliklerimde ogrendikten sonra 6.haftad baslamisti ama bu gebelikte mide bulantisi suphesiyle daha adetim gecikmemisti o zaman gidip test verdim ogrendim yani 4 haftaliktan beri bulantim var ama beynime sinyal veriyorum iyiyim superim hicbiaeyim yok olacak bunlar diyorumBulantı sizlerde ne zmn başladı?
Ayva ayrıca hamilelikte cok faydalı bir yiyecekmiş ayrıntılı olarak bilmiyorum ama öyle duydum. O yüzden ayva deneyecem insallahBende de aynı durumlar herşeyden midem bulaniyor çok yesem bulanıyor yemesem bulanıyor avokado görmek dahi istemiyorum bide cevizama bugün ayva denedim dilim dilim hafif hafif tuzlayıp yiyorum resmen işe yaradı , bilekliklerim vardı onlarda pek işe yaramıyor bende. Ayva tavsiye
Bende de hala oluyo kasık ağrıları, bazen gece uyandırıyo hatta beni ama 1 dakikada geçiyo hemen. birde bende 2 gündür akıntı var sarı gibi. Bilmiyorum neden. Sizde de oluyo mu?Bu arada kasık sancısı çeken var mı? Benim sağ solda sancı oluyo doktor sıkıntı görmedi araştırdığımda da rahim değiştiği için olur deniyo ama insan korkuyo
Benimde var doktor tahlil falan istedi enfeksiyon dedi bir baktır istersen ben antibiyotik kullanıyorumBende de hala oluyo kasık ağrıları, bazen gece uyandırıyo hatta beni ama 1 dakikada geçiyo hemen. birde bende 2 gündür akıntı var sarı gibi. Bilmiyorum neden. Sizde de oluyo mu?
Aynen dünden beri hafif sarı benim de, sabaha karşı ağrı ile ben de uyandım sonra geçti. Normal mi bilmiyorum ama yalnız değilsin.Bende de hala oluyo kasık ağrıları, bazen gece uyandırıyo hatta beni ama 1 dakikada geçiyo hemen. birde bende 2 gündür akıntı var sarı gibi. Bilmiyorum neden. Sizde de oluyo mu?
Ben de akıntıyı sormaya gelmiştim, direkt çol akıntı görmüyorum ama iç çamaşırımda hafif bi koku oluyor ve çamaşırım eskiye göre daha çabuk kirleniyor. Enfeksiyon mu var diye endişeleniyorum ben deBende de hala oluyo kasık ağrıları, bazen gece uyandırıyo hatta beni ama 1 dakikada geçiyo hemen. birde bende 2 gündür akıntı var sarı gibi. Bilmiyorum neden. Sizde de oluyo mu?
Nette 6-8 haftada akıntı normal hatta faydası bile olduğu yazılı ama rengine göre farklılıklar oluyormuş. Bu yüzden rengine dikkat etmek gerekiyo, Benim hafif sarı şimdilik. İnşallah enfeksiyon yoktur hiçbirimiz deBen de akıntıyı sormaya gelmiştim, direkt çol akıntı görmüyorum ama iç çamaşırımda hafif bi koku oluyor ve çamaşırım eskiye göre daha çabuk kirleniyor. Enfeksiyon mu var diye endişeleniyorum ben de
Benim randevum 21 ocaktaydı, o zamana beklesem mi yoksa enfeksiyon ihtimaline karşı acil gitsem mi bilemedimNette 6-8 haftada akıntı normal hatta faydası bile olduğu yazılı ama rengine göre farklılıklar oluyormuş. Bu yüzden rengine dikkat etmek gerekiyo, Benim hafif sarı şimdilik. İnşallah enfeksiyon yoktur hiçbirimiz de
Rengi nasıl, birde ağrın var mı? Sen bilirsin çok endişeleniyorsan git, ama tavsiyem bol su içBenim randevum 21 ocaktaydı, o zamana beklesem mi yoksa enfeksiyon ihtimaline karşı acil gitsem mi bilemedim
Sende Almanyada yasiyordun değil mi benim gibiBenim randevum 21 ocaktaydı, o zamana beklesem mi yoksa enfeksiyon ihtimaline karşı acil gitsem mi bilemedim
Rengi çok sarı vs değil, iç çamaşırım çok hafif sararıyor ama öyle aşırı değil, ağrım da arada kasık ve sağ kalçamda batma oluyor sadece. Su hiç içmiyorum ya haklısın benimki susuzluktan olabilirRengi nasıl, birde ağrın var mı? Sen bilirsin çok endişeleniyorsan git, ama tavsiyem bol su iç
aynen berlindeyim. Sen?Sende Almanyada yasiyordun değil mi benim gibi
Ben de aynı şekilde tam bir bulantı hali yok ama keskin bir koku aldığımda öğürüyorum. Aynı kötü tat bende de varSelam kızlar gebelik nasıl gidiyor? Ağrı bulantı sanırım cogumuzda başladı. Ben de iki gündür bulantı koku hassasiyeti çok arttı .ağzımın içinde acaip acı bı tat var geçmiyor.sizler neler yapıyorsunuz
Allah yardımcımız olsun. Bı çözüm bulabildim mi? Resmen soğan kokusu geldiği an için dışına çıkıyor.napcaz böyleBen de aynı şekilde tam bir bulantı hali yok ama keskin bir koku aldığımda öğürüyorum. Aynı kötü tat bende de var