- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
Çözümü bugünlük mutfağa girmeyerek buldum yarına Allah büyüktür.Allah yardımcımız olsun. Bı çözüm bulabildim mi? Resmen soğan kokusu geldiği an için dışına çıkıyor.napcaz böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözümü bugünlük mutfağa girmeyerek buldum yarına Allah büyüktür.Allah yardımcımız olsun. Bı çözüm bulabildim mi? Resmen soğan kokusu geldiği an için dışına çıkıyor.napcaz böyle
En güzeli ben hiç girmiyorum.yogurt sossuz makarna gib hafif yağsız yiyebiliyorum.bulantidan kafamı yastıktan zor kaldırıyorumÇözümü bugünlük mutfağa girmeyerek buldum yarına Allah büyüktür.
Allah yardımcın olsun canım geçecek sabretmemiz gerekiyor.En güzeli ben hiç girmiyorum.yogurt sossuz makarna gib hafif yağsız yiyebiliyorum.bulantidan kafamı yastıktan zor kaldırıyorum
Amin canım inşallah.tup bebekle kaldım bı sürü ilacım var .yutmak mesele.tsh yükselmiş Dr aç karnına ilaç verdi .o kadar zor yutuyorum kiAllah yardımcın olsun canım geçecek sabretmemiz gerekiyor.
Ben de tüp bebekle hamile kaldım. 5 ilaç 1 iğne kullanıyorum. Birisi de tsh için. İğne kalp atışından sonra 2ye çıkacak. Sağlıkla kucağımıza alalım da bunların hiçbirini hatırlamayalım inşallahAmin canım inşallah.tup bebekle kaldım bı sürü ilacım var .yutmak mesele.tsh yükselmiş Dr aç karnına ilaç verdi .o kadar zor yutuyorum ki
Amin canım inşallah.kalp atışından sonra niye artircakBen de tüp bebekle hamile kaldım. 5 ilaç 1 iğne kullanıyorum. Birisi de tsh için. İğne kalp atışından sonra 2ye çıkacak. Sağlıkla kucağımıza alalım da bunların hiçbirini hatırlamayalım inşallah
Kan sulandırıcıya başlayacağım canım o yüzden. Ama diğer ilaç iğneleri 10. ya da 12. Haftada bırakacağım inşallah.Amin canım inşallah.kalp atışından sonra niye artircak
Olası doğum 16 Eylül 2022.2022 EYLÜL ANNELERİ PAYLAŞIM ALANI
Anne Adı ŞehirKaçıncı çocuk Yaş SatBebek cinsiyeti @Nagihanse İstanbul 124 17.11.2021 Matmazella Samsun 128 19.11.2021 @yaos68 Yurtdisi 124 20.11.2021 @avozge Konya 127 24.11.2021 @Liveyourlife Kocaeli 133 24.11.2021 @ZeynepBetulll Eskişehir 2 3125.11.2021 @kirazcicegi01 Ankara 125 28.11.2021 @Morocco44 Fas 231 29.11.2021 @Eliz55 İstanbul 135 29.11.2021 @Gzos Balıkesir 130 29.11.2021 @teknekazintisii Antalya 335 29.11.2021 @mematininannesi Istanbul 124 30.11.2021 @RAU Almanya 126 30.11.2021 kubra1621 Kocaeli 125 01.12.2021 Paranoya_6616 Almanya 126 02.12.2021 @askguzeldirmutluolunca İstanbul 232 02.12.2021 hatibulut Bursa 238 02.12.2021 @35kvk Izmir 126 03.12.2021 @melyes Istanbul 134 03.12.2021 @katinaizmir Izmir 134 04.12.2021 @gulcehanim Gaziantep 128 05.12.2021 @Linalya Gaziantep 229 06.12.2021 @mutlutablo Kayseri 129 07.12.2021 @pr3nses21 Ankara 229 15.12.2021
Bismillah diyerek konuyu açalım. Bebisleriniz sağlıkla gelsin kızlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir❤ 2022 bize sağlık mutluluk huzur en çokta sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi versin
Suan niye vermedi ki ben kullanıyorum hep hap hem igneKan sulandırıcıya başlayacağım canım o yüzden. Ama diğer ilaç iğneleri 10. ya da 12. Haftada bırakacağım inşallah.
Şu an hap kullanıyorum iğneyi kalp atışından sonra başlayalım dedi. Aslında tüp bebek merkezi sadece hap yeterli olur dedi ama takip doktorum riske atmamak adına iğne kullandırmak istiyor.Suan niye vermedi ki ben kullanıyorum hep hap hem igne
Evet akıntı bende de var ama normalmiş bi sıkıntı yok korkmayınBende de hala oluyo kasık ağrıları, bazen gece uyandırıyo hatta beni ama 1 dakikada geçiyo hemen. birde bende 2 gündür akıntı var sarı gibi. Bilmiyorum neden. Sizde de oluyo mu?
Anladim canım. Sana tavsiyem karnimdan vur kol çok morariyor.gobegin çok büyüdüğünde kola geçersin.ben 4 kutuyu bitirecem.yarin 5. Ye basliycam. Göbek en rahatı geldi.Şu an hap kullanıyorum iğneyi kalp atışından sonra başlayalım dedi. Aslında tüp bebek merkezi sadece hap yeterli olur dedi ama takip doktorum riske atmamak adına iğne kullandırmak istiyor.
Ben de göbekten başlamayı düşünüyorum teşekkür ederimAnladim canım. Sana tavsiyem karnimdan vur kol çok morariyor.gobegin çok büyüdüğünde kola geçersin.ben 4 kutuyu bitirecem.yarin 5. Ye basliycam. Göbek en rahatı geldi.
Quakenbrück'teyim. Bremene yakınRengi çok sarı vs değil, iç çamaşırım çok hafif sararıyor ama öyle aşırı değil, ağrım da arada kasık ve sağ kalçamda batma oluyor sadece. Su hiç içmiyorum ya haklısın benimki susuzluktan olabilir
aynen berlindeyim. Sen?
Aynen bacim beyaz leblebi al devamli at agzina birer tane.sonra kuzukulağı tavsiye ederim yada tere roka tarzi seyler yemegin yabinda ye yesillik az eksili oda bulantimi aliyor.bu arada daha oncede yazdm asla yemegin ustune yatma evde gez en az on dkika oda baski ve bulanti yaparSelam kızlar gebelik nasıl gidiyor? Ağrı bulantı sanırım cogumuzda başladı. Ben de iki gündür bulantı koku hassasiyeti çok arttı .ağzımın içinde acaip acı bı tat var geçmiyor.sizler neler yapıyorsunuz
Kizlar bende okspar gobekten vuruyorum vurmasi bsy degilde sonrasi biye yakiyo anlamadim eskiden baska igne kullaniyordum onda hic boyle yanma olmazdiBen de göbekten başlamayı düşünüyorum teşekkür ederim
Ben henüz kullanmadığım için bu konuda bir fikrim yok ama acaba buz falan koysanız sonrasında iyi gelir mi acabaKizlar bende okspar gobekten vuruyorum vurmasi bsy degilde sonrasi biye yakiyo anlamadim eskiden baska igne kullaniyordum onda hic boyle yanma olmazdi
Denemedim yarin bir de buzla deneyeyim matmazel tesekkur ederimBen henüz kullanmadığım için bu konuda bir fikrim yok ama acaba buz falan koysanız sonrasında iyi gelir mi acaba
Cok sağolasın canım .yeşilliği de deniycem. Bulantı gerçekten çok zormusAynen bacim beyaz leblebi al devamli at agzina birer tane.sonra kuzukulağı tavsiye ederim yada tere roka tarzi seyler yemegin yabinda ye yesillik az eksili oda bulantimi aliyor.bu arada daha oncede yazdm asla yemegin ustune yatma evde gez en az on dkika oda baski ve bulanti yapar