Çalışmak insana iyi geliyor kesinlikle, 6 ay oldu bile
Ben olmadım aktif emziriyorum.
o zaman bende takılmayayımBennn olmadım hala ilk çocuğumda 10.ayda olmuştum o yüzden hiç takılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmak insana iyi geliyor kesinlikle, 6 ay oldu bile
Ben olmadım aktif emziriyorum.
o zaman bende takılmayayımBennn olmadım hala ilk çocuğumda 10.ayda olmuştum o yüzden hiç takılmıyorum
Yok canım illaki olacak bir gün özledin mi ne yaptın regl günlerinio zaman bende takılmayayım
Spiral var bende o yüzden hamile olduğumu düşünmedim hiço zaman bende takılmayayım
Ah kuzum çok geçmiş olsun İnşallah hızlıca toparlar, bol bol emzir şifa olsun.Kızlar moralim çok bozuk, dün gece bebeğim aniden ateşlendi. Gece bir şekilde düşürdük sabah doktoruna götürdüm. Muayene etti test verdik maalesef covid pozitif çıktı bebeğim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden. Bol bol emzir ve su içir dediler. Oğlum perişan oldu, resmen zayıfladı, gözlerinin altı kıpkırmızı, sürekli huzursuz ve ağrısı var..
Çok geçmiş olsun canim evde var mıydı hastalik ya covid bide kimden gelmiş olabilir en kısa zamanda anlatır inşallah oyy kuzum benim halsiz kalmıştırKızlar moralim çok bozuk, dün gece bebeğim aniden ateşlendi. Gece bir şekilde düşürdük sabah doktoruna götürdüm. Muayene etti test verdik maalesef covid pozitif çıktı bebeğim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden. Bol bol emzir ve su içir dediler. Oğlum perişan oldu, resmen zayıfladı, gözlerinin altı kıpkırmızı, sürekli huzursuz ve ağrısı var..
Maşallah minnoşa canım ben labneyle karıştırıyorum çok güzel yiyiyor o zaman.Selam teyzelerimmm 6.aylik fotosu gelsin benden
Kızlar bebeği yumurta sevmeyip de karışım olarak veren var mı yumurta veriyorum geri çıkarıyor onun dışında herşeyi sevdi bide günlük kaç öğün olarak veriyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ya hemen toparlar inşallah sütün şifa olsunKızlar moralim çok bozuk, dün gece bebeğim aniden ateşlendi. Gece bir şekilde düşürdük sabah doktoruna götürdüm. Muayene etti test verdik maalesef covid pozitif çıktı bebeğim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden. Bol bol emzir ve su içir dediler. Oğlum perişan oldu, resmen zayıfladı, gözlerinin altı kıpkırmızı, sürekli huzursuz ve ağrısı var..
Ah kuzum çok geçmiş olsun İnşallah hızlıca toparlar, bol bol emzir şifa olsun.
Sen güçlü durmaya çalış annesi, elbet toparliycak günden güne.
Çok hassas oluyorlar hastayken, baktıkça içi gidiyo insanın, anneliğin iki tarafı işte herşeyden çok sevmek, aynı anda da getirdiği o kocaman endişe..
Çok geçmiş olsun canim evde var mıydı hastalik ya covid bide kimden gelmiş olabilir en kısa zamanda anlatır inşallah oyy kuzum benim halsiz kalmıştır
Maşallah minnoşa canım ben labneyle karıştırıyorum çok güzel yiyiyor o zaman.
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ya hemen toparlar inşallah sütün şifa olsun
yok ya hele sancıları hiç özlemedim ama acaba mı defim korunduğumuz haldeYok canım illaki olacak bir gün özledin mi ne yaptın regl günlerini
bizde korunuyoruz ama yinede bi tereddt ettim spiralı kaçıncı ayda taktırdınSpiral var bende o yüzden hamile olduğumu düşünmedim hiç
Eve hastalık girince sıradan herkese bulaşıyor malesef canım. Bol bol burun temizliği öneririm biz onun sayesinde daha çabuk atlatmıştıkÇok sağolun kızlar çok teşekkür ederim, amin inşaallah Elden bişey gelmemesi o kadar üzücü ki keşke ben hasta olsaydım da oğlum iyi olsaydı onu o halde gördükçe kahroluyorum.. uçakta kapmış olabilir diye düşünüyorum bikac günlük bir tatile çıkmıştık, önce baba hastalandı ama Beta dediler test almadılar uzak tuttum gerçi odaları ayırdık ama kaptı işte çocuğum. İnşallah sütüm şifa olur da iyileşir meleğim..
İyi dedin canım hatta babyvac alayım eczaneden daha rahat olur onunla temizlemek deEve hastalık girince sıradan herkese bulaşıyor malesef canım. Bol bol burun temizliği öneririm biz onun sayesinde daha çabuk atlatmıştık
Büyük kolaylık bizde hastalık döneminde edinmiştik hala kullanıyoruz kendiside alıştı ağlamıyor artıkİyi dedin canım hatta babyvac alayım eczaneden daha rahat olur onunla temizlemek de
Eczaneden isteyeyim getirip biraksinlar eve sağolasınBüyük kolaylık bizde hastalık döneminde edinmiştik hala kullanıyoruz kendiside alıştı ağlamıyor artık
Çok geçmiş olsun. Sütünüz şifa olsun inşallah. Benim bebeğim de rahatsız biraz. Gözümün önünde eridi resmen zayıfladı. Kuş kadar kaldı sanki.Kızlar moralim çok bozuk, dün gece bebeğim aniden ateşlendi. Gece bir şekilde düşürdük sabah doktoruna götürdüm. Muayene etti test verdik maalesef covid pozitif çıktı bebeğim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden. Bol bol emzir ve su içir dediler. Oğlum perişan oldu, resmen zayıfladı, gözlerinin altı kıpkırmızı, sürekli huzursuz ve ağrısı var..
Çok geçmiş olsun. Sütünüz şifa olsun inşallah. Benim bebeğim de rahatsız biraz. Gözümün önünde eridi resmen zayıfladı. Kuş kadar kaldı sanki.
Bir an önce iyileşir inşallah kuzular.
Oyy yesinler onu Maşallah. Ben yumurtayı hiç tek vermedim benimkide sevmedi çünkü. Bir yumurta sarısı bir bebe bisküvüsi bi kaşık labne bunları blenderdan geçiyorum öyle veriyorum. Sabah kahvaltı veriyorum. Öğlen çorba. İkindi yoğurt akşamda meyve veriyorum bilmiyorum kaç öğün veriliyor ama böyle veriyorum benSelam teyzelerimmm 6.aylik fotosu gelsin benden
Kızlar bebeği yumurta sevmeyip de karışım olarak veren var mı yumurta veriyorum geri çıkarıyor onun dışında herşeyi sevdi bide günlük kaç öğün olarak veriyorsunuz
Aynen bende dicektim yazmışlar. Bol bol burnunu temizleyin. Bizimkide tam hasta olcaktı burnu akıyordu gözleri kızarmıştı günde 3 kez temizledk genzi hep doluydu. Demekki işe yaramış olcakki atlattık çok şükürEve hastalık girince sıradan herkese bulaşıyor malesef canım. Bol bol burun temizliği öneririm biz onun sayesinde daha çabuk atlatmıştık