- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Yok canım ne kusuru bilmemen gayet normal..Gemide çalıştığını bilmiyordum canım kusura bakma zor olur gerçekten küçük çocukla macera aramaya gerek yok
Hoş annem artık büyüdü 5 aylık oldu ne zaman çalışmayı düşünüyorsun diyor
Yengem bir iki kere sınava çalışacağım diye yeğenimi anneme bırakmış bak millet sınavları için neler yapıyor çocuğu bahane etme diye kıyaslamasın mı
Anne ben çocuğu kime bırakayım hiç tanımadığım bir şehirde gurbetteyken dedim hoş kıyasladığı bebelerde yeğenim 2 yaşında benim kız 5 aylık yani ne alaka ben çocuğu kendim büyüteyim diye evdeyim zaten
Bu memlekette çocuğun varsa herkesin bir yorumu bir tavsiyesi var
bende çalışmıyorum bebeğimi kendim büyüteceğim birde ben gidersem ne yapacak küçücükler daha. Başka şehirde birde aileden birileri yoksa çok zor bakıcı vs zaten aldığın paranın çoğu oraya gidecek birde aklın hep evde kalacak bütün gün acaba ne yapıyorlar diye eğer devlet memuru vs değilsen. Büyük çocuğa bakmak kolay en kötü aç tv saatlerce oyalanır bu öyle mi derdini anlatamaz ilgi ister sürekli ağlar eder. Yorum konusunda çok haklısın eşime bile gitme gemiye bırak vs diyen çok oldu. Gitmese ne yapacak Tr şartlarında yarının ne olacağı belirsizken. Kaç sene okumuş etmiş belli bir kariyeri olmuşken kolay mı bırakıp her şeye sıfırdan başlamak ağzı olan konuşuyor ya gerçekten