- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
Ay çok geçmiş olsun bu ara herkes böyleSenin bebişte çok hassas tenli demekki balon olayı ilk 3 günden sonra inmişti bizde insan gördükçe ağlıyor ya o halde küçücük bedenlerine bizim müdehalemizle yapılan bir şey sonuçta.uykularda mutlaka ver canım yoksa dediğin gibi ittiriveriyorlar dilleriyle.
Serum tedavisi gördüm acilde ağrılar dayanılacak gibi değildi. Şimdi ekmek zeytin yiyorum anca ilaç içeceğim. İnfluenza geçiriyormuşum çok ciddi salgınmış şu an birde kan idrar ve gaitada enfeksiyon var hepsi bir araya karışmış bende
Senin bebişte çok hassas tenli demekki balon olayı ilk 3 günden sonra inmişti bizde insan gördükçe ağlıyor ya o halde küçücük bedenlerine bizim müdehalemizle yapılan bir şey sonuçta.uykularda mutlaka ver canım yoksa dediğin gibi ittiriveriyorlar dilleriyle.
Serum tedavisi gördüm acilde ağrılar dayanılacak gibi değildi. Şimdi ekmek zeytin yiyorum anca ilaç içeceğim. İnfluenza geçiriyormuşum çok ciddi salgınmış şu an birde kan idrar ve gaitada enfeksiyon var hepsi bir araya karışmış bende
Evet ayakta dolanarak ve döner sandalye de denedim sonuç aldım, ama alışırsa diye korkuyorumAh işe dönecek anne selam olsun sana, ben de 9 ocakta dönüyorum. Allah yardımcımız olsun. Rapor hakkımda bilgim yok sadece bir selam vermek istedim.
Canım bizimki küçük olduğumdan lokal anestezi oldu iğne vs yapılmadı hiç. Pipi uyuşturuldu sadece o yüzden anestezinin etkilerini pek yaşamadık. Okudum diğer kızlarda olmuş. Bizim operasyondan sonra hem emmek istiyor ama aynı zamanda memeyi itiyordu tutmuyordu doğru düzgün ben ayakta gezinerek emzirdim öyle aştık beslenmeyi biraz biraz.
Kızlar meme reddi durumunda ayakta gezinerek emzirme öneriliyor ben denedim sonuç aldım sizler de bi deneyin isterseniz, mantıksal açıklamasını sormayın inanın bilmiyorum
Valla bilmiyorum yaaa yay gibi geriyor kendini, çekiyorum memeden ağlıhlr sakinleşiyor uyuyorCanım belki gazı olabilir ondan emmeyi reddebilir. Benimki gazı olduğunda kafasını geriye atar emmez. Gazı çıkınca yine iştahla devam eder. Kafayı geri atınca emmeyince anlıyorum ki hemen gaz çıkarmalıyım. Bi dene istersen gazını çıkarmayı
İyiyiz canım şükür sen nasılsınZam geldi mi yoksa gelecek mi canim bizde haftaya yaptircaz şimdiden alsak mi aşıyı bilemedim
Evet bı arkadasim da uyku eğitimi almıştı bir hafta zorlandı sadece ama çok iyi geldi oğluna akşam 8 de uyuyup sabah gene erken kalkıyordu çözüm siyah perde
Selam canım nasılsın bebişin nasıl
Aramıza bir kişi daha katıldı hoşgeldin tatlım uyumayanlar kulübüneçoğumuzun bebesi öyle bu aralar gecicek inşallah
Ben de hamileliğim boyunca rapor aldım, 5 5 alabilirsin problem olmaz toplam 40 gün olunca artık heyet alman gerekiyor. Heyeti de en iyi kadın doğumcun verir ondan iste bence 45 güne kadar almıştım ben.Selam kızlar .Kasım Annesi olcakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezlerSize sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?
Heyet tek seferde kaç gün alabiliyoruz canım.Bide Yarıyıl tatili geliyo heyet alınca 15 günü oraya gidiyo o yüzden önce normal rapor alayım diyorum 15 tatilden sonra heyet alsam olur mu acaba .Yarın kendi doğum doktoruma sorcam bakalımBen de hamileliğim boyunca rapor aldım, 5 5 alabilirsin problem olmaz toplam 40 gün olunca artık heyet alman gerekiyor. Heyeti de en iyi kadın doğumcun verir ondan iste bence 45 güne kadar almıştım ben.
Teşekkür ederim çok çok dikkat etmek lazım bizde ediyorduk aslında misafir vs ama geldi beni buldu işteAy çok geçmiş olsun bu ara herkes böyle
Evet dikkat ediyorduk dışarı sadece temiz hava almak için çıkartıyorduk her gün. Kapalı yerlere gitmiyorduk misafir kabul etmiyorduk bende anlamadım olacağı varmış demekki diyorum.Evet canım hassas ve beyaz tenli bebişim. ben de o halini görünce çok ağladım yaa
Salgın çok var hem de herkes kırılıyor hastalıktan. Bebek de bisey yoktur inşallah. Çok da dışarı çıkmıyordunuz siz sanki nereden kaptın acaba , çok geçmiş olsun bu tekrardan hemencecik geçsin inşallah
Evet dikkat ediyorduk dışarı sadece temiz hava almak için çıkartıyorduk her gün. Kapalı yerlere gitmiyorduk misafir kabul etmiyorduk bende anlamadım olacağı varmış demekki diyorum.bebişte bir şey yok çok şükür dr fazla etkilemez hapşırma hafif öksürük olur dedi gözlemliyorum şu an her şey yolunda. Düzenli ateşte bakıyoruz ne olur ne olmaz diye inşallah kapmaz.
İnşallah tek düşüncemiz bebişin kapmaması zaten.Aynen canım olacak olan oluyor demek ki. Bununla gelip geçsin inşallah bebisi etkilemesin hiç
O sana kusmemistir annesi öyle düşünme bazen modları yerinde olmuyor miniklerin
İnşallah tek düşüncemiz bebişin kapmaması zaten.
Kafasını babasına çeviriveriyor ya anlıyor dünden beri hiç almadım kucağıma hissediyorlar kesinlikle
İyiyiz bizde canim buyuyorz ataklarlaİyiyiz canım şükür sen nasılsın
Yaaa yavrum benim kusmemistr annesi hasta olduğunu anlamıştır sadece yoksa kokundan anlar küser mi hiçİnşallah tek düşüncemiz bebişin kapmaması zaten.
Kafasını babasına çeviriveriyor ya anlıyor dünden beri hiç almadım kucağıma hissediyorlar kesinlikle
Bizimde 170gr almıştı. Normal aralıklarda bence.Kızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Yaa inşallah canım bir an önce toparlarımda normal hayatımıza geri döneriz. Maskeden tanımıyor herhalde beni uzaktan çıkartıp laf atıyorum o zaman gülüyorYaaa yavrum benim kusmemistr annesi hasta olduğunu anlamıştır sadece yoksa kokundan anlar küser mi hiççabucak iyiles inşallah kuzum
Bizimki de balon gibiydi, pipisini aşağı doğru çektireceksiniz yapışmaması İçin demişti nasıl yaptım bilemiyorum o an bir güç gelmişti. Şimdi o işi indi tam olmasa da ama yine görüntü can sıkıcı. Krem süre süre deri gibi bir şey olmuş pipisinde, dayanamayıp sünnetten 2 gün sonda kontrole götürmüştük doktor Demir bişeyle o deri görünümünü alıverdi şoke oldum, biz kıyamıyoruz hiçBAynen öyle söylenecek sey çok da işte...
Gece emzirdim hatta içim rahat etmediği için de emzirme sonrası biraz mama icirdim. Uyku sersemi içti yoksa istemiyor itiyor diliyle. Sabaha karşı ve az önce yine emzirdim. Balon olmuş bizimki de yağladim güzelce bezini açıp, kantaron sürdüm. Gün içinde umarım beslenir yoksa zor olacak çünkü gündüz uykuları düzensiz bu ara çok.
Sen nasıl oldun ilaclar ise yaramaya başladı mı?
Canım çok geçmiş olsun, bebekler hasta olmasın ama anneler de olmasın hem güçten düşüyoruz hem hakkıyla ilgilenemiyoruzSenin bebişte çok hassas tenli demekki balon olayı ilk 3 günden sonra inmişti bizde insan gördükçe ağlıyor ya o halde küçücük bedenlerine bizim müdehalemizle yapılan bir şey sonuçta.uykularda mutlaka ver canım yoksa dediğin gibi ittiriveriyorlar dilleriyle.
normal galiba ya bende dün 3. ay kontrolüne götürdüm 700 gr almış 1 ayda doktor normal dedi artık azalcak her ay aldığı kilo 3 aylıkken doğduğu kilonun 2 katına çıkmasını bekliyoruz dediKızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Bizimki de balon gibiydi, pipisini aşağı doğru çektireceksiniz yapışmaması İçin demişti nasıl yaptım bilemiyorum o an bir güç gelmişti. Şimdi o işi indi tam olmasa da ama yine görüntü can sıkıcı. Krem süre süre deri
gibi bir şey olmuş pipisinde, dayanamayıp sünnetten 2 gün sonda kontrole götürmüştük doktor Demir bişeyle o deri görünümünü alıverdi şoke oldum, biz kıyamıyoruz hiç