• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ooo geliyor gelmekte olan 🥰🥰🥰 benim de haftada 2-3 cinsel birliktelik dedi, günde 3 set yarımşar saat yürüyüş dedi, zeytin yağı ile masaj dedi ama ben hiçbirini yapmadım 😂😂😂yapsaydım 36. Haftada doğururdum herhalde.. o biraz da bebek içerde şişmesin, doğum kolay olsun diye dürtüyordu aman ne yapayım artık düşünmüyorum 😂😂😂
Ben bi doktordan da gördüm çok acabaaaaa diye döndüm durdum en son karar verdim. Nişanım bile gelmedi açıklık 3 belki çok uzun zamandır öyleydi diyerekten ilişkiyi okeyledim bugün jsnxjsnxjsjd ondan bu ağrılarım zaten 😂😂 gebelik boyu ilişkiyi kesmemistim zaten abartmadan yani umarım faydasını görürüm jsbdhsbdjdjdjdkdjd o masaj perine masajı mı? Zeytinyağı yakar diye korktum ben su bazlı kayganlastirici aldım açıkçası ya 😂😂 onu da bugün yaparım sanırım iyice yumuşasin. Diyorum ya her tuşa basıyorum aslında nsndjdndjdjd

2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe 😂😂😂

Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecek 🫠 ya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim 😆😆 benim rahatlık....
Senin adını sancılara fısıldayan kadın koydum😂 gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor 😂😂

2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe 😂😂😂

Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecek 🫠 ya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim 😆😆 benim rahatlık....
Ben de hastayım ya bi de gece 3 kere baştan aşağı üstümü değiştirdim hdncn küloduma kadar terlemişim 😅😅
😂😂 kilo aldırmayacak ne varsa atıyorum. Mesela mısır patlatıp ağzım yorulana kadar çiğniyorum. Patlamamışları varda kemiriyorum ahahajjaja
Kuruyemiş falan atıyorum ben de
Ben gece uyumadan yanıma 1 tişört alıyorum. Uyanınca üzerimdekini peteğe asıyorum ki kurusun 😂😂 bacım yoksa tişört yetişmiyor. Böööyle döndüre döndüre giyiyorum işte
Ben de böyle yapıyorum aynen zaten kokmuyoor yoksa hayatta giyememm

38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken :((
Vajinal doğummu bekliyorsun canım . Zor gerçekten ben bile şu an bu haftada kalkarken kırk yere tutunuyorum

Ben de hastayım ya bi de gece 3 kere baştan aşağı üstümü değiştirdim hdncn küloduma kadar terlemişim 😅😅

Kuruyemiş falan atıyorum ben de

Ben de böyle yapıyorum aynen zaten kokmuyoor yoksa hayatta giyememm
Kuruyemiş doyuruyor hemen. Benim doymamam lazım. Çene hareket edecek yani ahahajjaja

Nznxnxbsndnjxbx güzel bir bekleyiş

Ben de her şeyi yapıyorum ya dünden beri başladım dünkü bi işe yaramadı anlık yordu tek. Ama dün ve bugün iki kere duş almış oldum o da biraz etkilemis olabilir. Hurmaya sardım tekrar tadı da güzel gidip gelip yiyorum 🤭🤭🤭 kasılmalarım da var benim vucudum da tepki veriyor bugün hayırlısı bakalım
Sabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanma 😂😂😂

Sabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanma 😂😂😂
Hurma kasılmayi da mi tetikliyomuş vay be yeni yeni şeyler ogreniyorum kabxjsnxkd rahîm ağzını yumuşatıyor diye biliyodum da 😂😂 ben bi oturuşta yiyorum 2 tane her oturusumu saysay bugün 4-5 olmuştur çoktan 😆😆 ve öğlenden beri yatagimdaydim düşün 🤭 doğumu baslatsin ya sıkıntı yok
Bol bol su içmeye çalışıyorum bu ara yoksa evet ağzım hiç durmuyor hahaha
Ben suyu yediklerimin peşine iciyorum genelde öyle boş olmaz sjxnjsnxjsdjkd

38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken :((
Benimdeee 🥺🥺 birde şey oluyor mu karnım bir yamuluyor bir yamuluyor. Şekil değiştiriyor sanki. Çok canım acıyor. Kasılmalar çok şiddetli geliyor nefesim kesilecek gibi oluyor benim 🥺🥺🥺😭

Bugün ustalar geldi, yaptığım birşey yok ama in çık in çık o kadar yorulmuşum 2 saat kesintisiz uyumuşum ahahaj. Yoksa artık bebek aşağıya doğru baskı yağıyormuş gibi hissetmeye başladım

Kv evet yardım ediyor Allah ondan razı olsun. Benim hormonlardan mı ne yine mesafeyi korumaya çalışıyorum 😂 manyak gibi ruh halim değişiyor bir de iyiyim bir de kötü o da alışmaya çalışıyor ne yapsın ahahahjakak. yoksa yüz verdikçe daha önce karışmadığı alanlara karışıyor ahahajja.
Valla anamdan başkasını tanımam. Canı cehenneme cidden 😂 ay çok sinirlendim kv diyince bak 😂😂 mesafeni koru boşver mesafe iyidir

Benim matematik gitmiş anlaşılan 😇 Allah sonumuzu hayır etsin 😅 şimdilik kafamın basmadığı yerde hormonları bahane ediyorum İnşallah bu durum kalıcı değildir hahahajak
Merak etme hepsi geçiyoooo ilkinden biliyorum 😆 daha lohusalık bizi bekliyor 😂 hayırlısı ile atlatırız tüm aşamaları inşallah şaka bir yana ❤️❤️❤️

Bizde şimdi mutfak temizliğinden çıktık kocamla 😂 dip bucak yaptırdım valla. Kaynana gibi hissettim kendimi ama yapacak bişey yok 😂 bizimki tadilat dese tam doğum arifesi kafayı yerdim sanırım 😂😂

Kv yardım mı ediyor valla helal olsun ben şu sıralar onu bı kaşık suda boğasım var. Asla hiç birşeyimde faydasını görmedim. İnan hiç gelsin bile istemiyorum bile 😂

Geçmiş olsun canım benim 🥺 şimdi nasılsın ❤️❤️ iyisindir inşallah 🌸 🌸 gittin mi doktora?
Yok kuşum,daha gitmedik ya yarın sabah ya cumartesı sabah gıdecegız doktora.annemıde goturmek ıstıyorum bu kez yanımda.en dayanamadıgım ana kadar beklıyorum bakalım.cumartesı tam 37 olacagım.herseye hazırlıklıyım sonrasında.sancılar ve bas agrısı devam malesef

Insallah 🌸 şuan ağrılarım var biraz sanki kesici veriyorlar ciğer geliştirici yaptılar tedbir amaçlı. Rahim uzunlugu iyiymiş. Acilmam 1 buçuk falanmis gittiği yere kadar tutacaklar. Sancılar geçerse belki biraz daha dururlar.
Hadi dururlar inşallah canım
Canımmm kızlaaar❤️❤️❤️rahatsızdım tüm gece😢hiç giremedim o yüzden,bide bas agrıları migren cıktı herseyın uzerıne,yarın sabah dr a gıdecegız bakalım bu sancılar için,yazarım size dogum öne çekilirse❤️❤️
Merak ettik seni kuzum geçmiş olsun tansiyonun çıkmadı değil mi benim baş ağrısında direk yükseliyor 🤦🏻‍♀️🙏🏻🌸

Back