- 29 Ekim 2021
- 1.323
- 1.062
- 83
Kirleniyor gibi geliyor. Temizlerken içine su aldığı için ne bilim küfleniyor sanki içi de beyazlıyor zamanla o yüzden sinmiyor içime hiçNeden ayda bir değiştiriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirleniyor gibi geliyor. Temizlerken içine su aldığı için ne bilim küfleniyor sanki içi de beyazlıyor zamanla o yüzden sinmiyor içime hiçNeden ayda bir değiştiriyorsunuz
4 gün önce evde lokal anesteziyle yapıldı. Sıkıntı yaşamadık hiç hissetmedi bile gülüp eğleniyordu 1 saat kadar. Sadece ne kadar erken o kadar iyiymiş kesinlikleKızlar bir sorum var bebekleriniz kaçıncı günde sünnet oldu ve Sedasyon denilen sakinleştiriciyi aldı mı?
Bizim görüştüğümüz doktor 3 aya kadar lokal yaparız sonrasında sedasyon verilir dedi. Asistanı 2,5 aya kadar lokal olur diyor. Hocayla konuşup dönecek biz şehir dışındayız ona göre döneceğiz.
3000 to fiyat verdiler canım sizin ne kadardı?? Özel sağlık sigortaları karşılamıyormuş.Canım sana tavsiyem büyümeden yaptırın sonra çok zor olur böyle bile zorlandık biz. Burada da anlatmıştım zaten. Hem iyileşmelerde bir o kadar çabuk oluyor. Lokal olmuştuk biz 75 günlükken.
Çevredekiler okadar korkuttu ki diş konusunda. Düşününce bi ürperti geliyorBugün burada diş konuşmalarını okuyunca bende bir kontrol edeyim dedim. Alt üst dişler hepsi sıralanmış içerde bekliyor. Bakalım ilk ne zaman çıkartacağız![]()
aynı bizimki emdiğini tamamen kusuyo sanki fazlasını kudar diyolsr ama böyle fazlamı olur ya bazen burnundan bile fışkırıyoHala ve hala ve hala kusuyor evet hem de ağız dolusu![]()
Karşılamıyormuş duymuştum canım bizde allianz var ama hiç sormadık açıkcası özel muayeneye götürdük orada da sgk olmayınca araştırmadık. 2200tlye yaptırdık bizde. Ortalama bu civarlarda demekki fiyatlar. Ya ikinciye oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım ne bileyim çok şişti bizimki falan mahvoldu çocuğum.3000 to fiyat verdiler canım sizin ne kadardı?? Özel sağlık sigortaları karşılamıyormuş.
Yanii kolik atakları kadar olmaz herhalde diyorum bende en fazla bir hafta süree geçer inşallahÇevredekiler okadar korkuttu ki diş konusunda. Düşününce bi ürperti geliyor![]()
3 ay çeken varmış bir akraba efsanesine göreYanii kolik atakları kadar olmaz herhalde diyorum bende en fazla bir hafta süree geçer inşallah![]()
Tek diş için mi yoksa arka arkaya mı çıkarmış3 ay çeken varmış bir akraba efsanesine göre![]()
Oy yapma yaKarşılamıyormuş duymuştum canım bizde allianz var ama hiç sormadık açıkcası özel muayeneye götürdük orada da sgk olmayınca araştırmadık. 2200tlye yaptırdık bizde. Ortalama bu civarlarda demekki fiyatlar. Ya ikinciye oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım ne bileyim çok şişti bizimki falan mahvoldu çocuğum.
Hareketlenecekler artık dönmeler falan sonra sünnet zor gelir büyüdükçe. Birde üstümüzde stresti bu olay bizim olunca bi rahatlama geldi açıkcasıOy yapma ya
Zaten her doktora gidişte ömrümden ömür gidiyor aşılar sünnetler anne olmanın duygusal yükü çok ağır. Onların canı yanında bizim *100 oluyor sanki.
Sağol bilgilendirme için canım benim.
Bu arada bizimki de özellikle gece çoğu zaman uyurken besleniyor, evet bilse daha iyi belki ama önemli olan şuan için beslenebiliyor olmaları. Midelerine girsin yeterki öyle telkin etmeye çalış kendini![]()
Onu sormadımTek diş için mi yoksa arka arkaya mı çıkarmış
Tek değildir ya bence arka arkayadır o boşver iyi düşünelim iyi olsunlarOnu sormadımSormaya korktum
Bizimde canı ne zaman isterse o zaman3 aylık olunca uyku saatleri belli olur yavaş yavaş demislerdi.Malesef akşama kadar yarımsar saatten 2 kez fln uyuyup 5 gibi 2, 2.5 saatlik uykuya geçiyor. Şu saati 3 e fln cekebilsem ne iyi olur, inşallah düzeni bu değildir. Çünkü gece uykusu için 8 fln tavsiye ediliyor. Bu yüzden bizim gece uykusu en erken 11 fln oluyorSizlerin bı yöntemi var mı kızlar?
bizim var ama henüz işe yaramadı idrak edemiyo ya da ben yanlış kullanıyorumBizimde canı ne zaman isterse o zamanuyku arkadaşı mı alsam diyorum şu müslinlerden işe yarar mı acaba
Anlaşılan düzenli uyku saati için henüz erken o zmn. Bilemiyorum ki denemek lazım neden olmasınBizimde canı ne zaman isterse o zamanuyku arkadaşı mı alsam diyorum şu müslinlerden işe yarar mı acaba
Nesneleri tam kavrayamıyorlar ondandır ortalama 4-4.5 aydan sonra başlıyorlarmışbizim var ama henüz işe yaramadı idrak edemiyo ya da ben yanlış kullanıyorum![]()
Senin bebiş tutmaya başlamıştı canım bir denenebilir benceAnlaşılan düzenli uyku saati için henüz erken o zmn. Bilemiyorum ki denemek lazım neden olmasın