• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bir sorum var bebekleriniz kaçıncı günde sünnet oldu ve Sedasyon denilen sakinleştiriciyi aldı mı?

Bizim görüştüğümüz doktor 3 aya kadar lokal yaparız sonrasında sedasyon verilir dedi. Asistanı 2,5 aya kadar lokal olur diyor. Hocayla konuşup dönecek biz şehir dışındayız ona göre döneceğiz.
4 gün önce evde lokal anesteziyle yapıldı. Sıkıntı yaşamadık hiç hissetmedi bile gülüp eğleniyordu 1 saat kadar. Sadece ne kadar erken o kadar iyiymiş kesinlikle 👍🏻

Canım sana tavsiyem büyümeden yaptırın sonra çok zor olur böyle bile zorlandık biz. Burada da anlatmıştım zaten. Hem iyileşmelerde bir o kadar çabuk oluyor. Lokal olmuştuk biz 75 günlükken.
3000 to fiyat verdiler canım sizin ne kadardı?? Özel sağlık sigortaları karşılamıyormuş.

Bugün burada diş konuşmalarını okuyunca bende bir kontrol edeyim dedim. Alt üst dişler hepsi sıralanmış içerde bekliyor. Bakalım ilk ne zaman çıkartacağız 🙈
Çevredekiler okadar korkuttu ki diş konusunda. Düşününce bi ürperti geliyor 😅

Kızlar geçen haftaki aşılardan beri mamasını çok az yiyiyor. Bende doktor tavsiyesiyle uykuda yedirmeye başladım ama böylede hiç içime sinmiyor uyanıkken bilinçli yese daha iyi olur gibime geliyor. Ne yapacağım bilemiyorum

3000 to fiyat verdiler canım sizin ne kadardı?? Özel sağlık sigortaları karşılamıyormuş.
Karşılamıyormuş duymuştum canım bizde allianz var ama hiç sormadık açıkcası özel muayeneye götürdük orada da sgk olmayınca araştırmadık. 2200tlye yaptırdık bizde. Ortalama bu civarlarda demekki fiyatlar. Ya ikinciye oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım ne bileyim çok şişti bizimki falan mahvoldu çocuğum.

Karşılamıyormuş duymuştum canım bizde allianz var ama hiç sormadık açıkcası özel muayeneye götürdük orada da sgk olmayınca araştırmadık. 2200tlye yaptırdık bizde. Ortalama bu civarlarda demekki fiyatlar. Ya ikinciye oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım ne bileyim çok şişti bizimki falan mahvoldu çocuğum.
Oy yapma ya🙈
Zaten her doktora gidişte ömrümden ömür gidiyor aşılar sünnetler anne olmanın duygusal yükü çok ağır. Onların canı yanında bizim *100 oluyor sanki.
Sağol bilgilendirme için canım benim.

Bu arada bizimki de özellikle gece çoğu zaman uyurken besleniyor, evet bilse daha iyi belki ama önemli olan şuan için beslenebiliyor olmaları. Midelerine girsin yeterki öyle telkin etmeye çalış kendini🙏

Oy yapma ya🙈
Zaten her doktora gidişte ömrümden ömür gidiyor aşılar sünnetler anne olmanın duygusal yükü çok ağır. Onların canı yanında bizim *100 oluyor sanki.
Sağol bilgilendirme için canım benim.

Bu arada bizimki de özellikle gece çoğu zaman uyurken besleniyor, evet bilse daha iyi belki ama önemli olan şuan için beslenebiliyor olmaları. Midelerine girsin yeterki öyle telkin etmeye çalış kendini🙏
Hareketlenecekler artık dönmeler falan sonra sünnet zor gelir büyüdükçe. Birde üstümüzde stresti bu olay bizim olunca bi rahatlama geldi açıkcası 😂 şimdi elleri oralara götürmeye başladı alta açıkken bazen yakında tutarsa şaşmam 🙈🤪

Beslenme konusunda haklısın canım bende zayıf kalmasın diye yediriyorum uykuda. Neyse buda bir dönem demekki düzelir herhalde 🙏

3 aylık olunca uyku saatleri belli olur yavaş yavaş demislerdi.Malesef akşama kadar yarımsar saatten 2 kez fln uyuyup 5 gibi 2, 2.5 saatlik uykuya geçiyor. Şu saati 3 e fln cekebilsem ne iyi olur, inşallah düzeni bu değildir. Çünkü gece uykusu için 8 fln tavsiye ediliyor. Bu yüzden bizim gece uykusu en erken 11 fln oluyor😔 Sizlerin bı yöntemi var mı kızlar?

3 aylık olunca uyku saatleri belli olur yavaş yavaş demislerdi.Malesef akşama kadar yarımsar saatten 2 kez fln uyuyup 5 gibi 2, 2.5 saatlik uykuya geçiyor. Şu saati 3 e fln cekebilsem ne iyi olur, inşallah düzeni bu değildir. Çünkü gece uykusu için 8 fln tavsiye ediliyor. Bu yüzden bizim gece uykusu en erken 11 fln oluyor😔 Sizlerin bı yöntemi var mı kızlar?
Bizimde canı ne zaman isterse o zaman 🙈 uyku arkadaşı mı alsam diyorum şu müslinlerden işe yarar mı acaba

Kızlar ben epeydir yoktum. 27 Eylülde doğum yaptım ssvd hem de 🥰 bebeğim 3500 kilo doğdu. İlk zamanlar emzirirken sıkıntı yaşadım, şimdi emiyor şükür. Ana kız biraz hastayız iyileşmeye çalışıyoruz. Kızımın öksürüğü geçse başka şey istemem. Özlemişim burayı 🙂 bu sitenin uygulaması var mı yoksa tarayıcıdan mı bağlanıyorsunuz?

bizim var ama henüz işe yaramadı idrak edemiyo ya da ben yanlış kullanıyorum😂
Nesneleri tam kavrayamıyorlar ondandır ortalama 4-4.5 aydan sonra başlıyorlarmış 😄
Anlaşılan düzenli uyku saati için henüz erken o zmn. Bilemiyorum ki denemek lazım neden olmasın
Senin bebiş tutmaya başlamıştı canım bir denenebilir bence ☺️ düzenli uyku için bencede erken daha

Back