2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sünnet konusunda bu gittiğimiz yeni doktor ben erken dönemde sünneti çok önermiyorum, sonrasında tekrar sünnet yaptırmak gerekebiliyor dedi. Bir de kullanılan anestezi ilaçları enfeksiyon yapabiliyormuş 5 hastasında denk geldiğini söyledi ama ille de yaptıracaksak 3 aydan sonra yaptırın dedi doktor böyle olmalı işte riskleri söyleyip sana bırakmalı.
Benim kararım yaptırmak yönünde.

Saat 8 den sonra babasını işe yollayıp bizde beraber yatıyoruz hergün baba gitti gel bakalım diyorum gülüyor ikimizde mutluyuz öyle

Kızlar sünnet olduk geldik eve biraz zorlandık biz düz yatar pozisyonda durmayı sevmediğimiz için. Şimdi de ağlıyor ağrıdıkça calpol veriyorum geçsin şu birkaç gün rahatlayalım inşallah.

En kafamı karıştıran şey bu konu bizde 4-5 arasıyız ama sleppy extra 2 numara oluyo şuan ama 3 sipariş verdim extra natural flan farkları yokmuş gibi geliyor

Arkadaşlar aranızda bebegi ağlarken uyunan varmı uğunduğu anda nasıl tepki veriyorsunuz ne yapıyorsun
Bebeğim her ağlamayı uğunmaya çevirdi korku ve panikden iyice yıprandım bu bebegi ben tek.basima bakamam diyorum kendime güvenim gitti suan kaynanamdayim hafta sonu evime gecicem ilk tek kalisim olucak etrafıma çaktırmıyorum ama çok tedirginim yapabilirmym diye

Doktor ne diyor bence normal boyu canım. Daha sonradan hızlanabilirde

Fazla mı diyor doktorunuz canım boyuna göre

Bakalım 3.ayı bekliyorum boy kg ne çıkacak
6 aylık bebekle eş değer kilosu diyor biz normalde 6 aylıkken doğum kilosu dan iki kat kilo bekleriz seninki 2. Ayda 6 aylık kilosuna ulaşmış dedi nasıl böyle hızlıca büyüdü hiçbirsey anlamadım ya

6 aylık bebekle eş değer kilosu diyor biz normalde 6 aylıkken doğum kilosu dan iki kat kilo bekleriz seninki 2. Ayda 6 aylık kilosuna ulaşmış dedi nasıl böyle hızlıca büyüdü hiçbirsey anlamadım ya
Kaç kilo olmuş? Bizimki de üst sınırda kilo olarak. Bu kadar hızlı kilo alması iyi mi kötü mü bilemedim

Minnoşum ben 2. Doktoru da değiştiricem , alerji doktoruna randevu aldım.
Yine kan gördük maalesef
İyi olmuş içine sinen bi doktor, böyle devam eder inşallah
Kızlar aranızda spiral taktıran oldu mu?
Bana doktor önermedi, rahimde şekil anomalisinde etkili değilmiş

Çok geçmiş olsun canım işin uzmanı daha iyi bir yönlendirme yapacaktır. O kadar çok şeyi yemekten vazgeçtin ki yine de çıkıyorsa dediğin gibi alerji doktoruma gidip uzmanı ile yol yürümek daha mantıklı.
Ben taktırdım bugün, bir kazayı kaldırabilecek psikolojide değilim. Dün çok ağladım yine. Bazen kendimi tanıyamıyorum

Bugün de doktora diyorum ki olana kadar denemediğimiz şey kalmadı şimdi de olmasın diye uğraşıyoruz. Kanamam oldu da normal diye okudum sonrasında.

Canım uğunmak tam olarak ne bilmiyorum ama benimki de bu aralar farklı ağlamaya başladı hatta bugün annemin kucağındayken bir anda dudağını büktü sonra içli içli ağladı ama böyle ayaklarını falan oynatmadan sadece ağladı gaz falan değildi yani hemen aklıma bişeyimi var bir yerimi ağrıyor noldu ki acaba doktoramı gitsem diye sorular geliyor her harektinde bişi arıyorum psikolojik olarak iyi değilim gerçekten halinden anlamamak çok yoruyor beni

Uğunmak ne demek çığlık çığlığa ağlamaksa kolik bebeklerde çok oluyor bizimde böyleydi yeni yeni azaldı diyebilirim
Anne sütüyle mi besleniyordu eğer öyleyse obez olmaz arkadaşımın bebeğide çok iriydi 8.ayda falan anca dönmeye başlamıştı kgdan dolayı. Şimdi yürüyor 14 aylık kgyuda attı hareketlenince
Ya bizimkide böyle ağlıyor yeni güncelleme bu dudak büküp gözyaşıyla ağlamak galiba

Canım tavsiyen üzerine bugün bozayı aldım bir güzel afiyetle içtim. Karakedi hasreti çeken bana çok iyi geldi şemikler çok tırt gerçekten teşekkür ederim pecan

Sünnet sonrası zormuş kızlar ya insanın her ağlamasında içi gidiyor
Çok mu ağlıyor kıyamam yaa bizde zor atlattık evde ağlamadı ama çok şişmişti antibiyotikli krem ve sarı kantaron verdi bize yağ çok iyi geliyor nemli tutuyor hep birde bardak kesip koyun yapışmasın demişti

Bugün biz de kan gördük bı kez, kaçak da yok aslında ama bilemedim

Valla her güncellemede panik oluyorum ama alışılıyo sonra artık istemediği şeyleri belli etmeye başladı kucakta öne bakmak istiyo kucağa gelmek için azcık öne atıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…