2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Amazon’ dan aldık biz , kupon vs. kullandık ve tanesi 1 TL ye geldi , 3 numaraya geçtik. Külot bez aldık bu kez. sleppy extra.

Stokladığım bez yarıya indiğinde , hemen indirim kovalamaya başlıyorum. Cırtlı bez sevsem de , bu kez külot bez deniyoruz, sızdırma yapmadı.
Külot bez nasıl? Soğuk havalarda iyi değil diye okudum sanki

Ben sürekli masaj yaptım günde 1 Sefer çok az olabilir. Bu arada @pecan çok gğzel tavsiyeler vermiş bence onları da denemelisin. Ben ekran görüntüsü aldım bile. Teşekkürler @pecan 🙏
Bende aynen masajı hemen hemen her emzirme öncesi yapıyorum sıcak su torbası ve soğuk uygulamayı günde bir kez yapıyorum. Bu arada göğüsteki acıyı emzirme sonrası buz torbası koyulursa acı hafifliyor faydasını gördüm çok sızlıyordu iyi geldi. Evet pecanın tavsiyelerinide okudum artık hangisi iyi gelirse yapıyorum 🤲🏼🫠

Emziklere sahip çıkalım 😂🤍🧿

Eklentiler

• IMG_20221109_130201.jpg
    IMG_20221109_130201.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 73
Çok geçmiş olsun canım işin uzmanı daha iyi bir yönlendirme yapacaktır. O kadar çok şeyi yemekten vazgeçtin ki yine de çıkıyorsa dediğin gibi alerji doktoruma gidip uzmanı ile yol yürümek daha mantıklı.
Ben taktırdım bugün, bir kazayı kaldırabilecek psikolojide değilim. Dün çok ağladım yine. Bazen kendimi tanıyamıyorum🤦🏻‍♀️

Bugün de doktora diyorum ki olana kadar denemediğimiz şey kalmadı şimdi de olmasın diye uğraşıyoruz. Kanamam oldu da normal diye okudum sonrasında.
Canım sorunsuzca kullanırsın inşallah.
Bizim bu duygusal olarak toparlanmamız oldukça uzun sürecek gibi. Kendimizi yıpratmadan her şeyi yoluna koyabiliriz umarım 🌹

Bugün biz de kan gördük bı kez, kaçak da yok aslında ama bilemedim
Of!😪 bizde de durumlar aynı.

Ya benim bebeğim emzik sevmedi bibs ve avent air kullandım ağzından atıyor, başka deniyim diyorum siz neler kullanıyorsunuz

12.hafta atağı gümbür gümbür 😞 allah bizlere yardım etsin. Dokunmaya korkar oldum iki gündür. Katılaya katılaya çıldırıyor

12.hafta atağı gümbür gümbür 😞 allah bizlere yardım etsin. Dokunmaya korkar oldum iki gündür. Katılaya katılaya çıldırıyor
Aaa sizde de mi durum aynı canım, bizimki de ne gece uyudu ne gündüz. Daha yeni resmen aglamaktan ve uykusuzluktan bayılıp uyudu ama asla derin değil mikirdanip duruyor

Bebekli insanlara yatılı misafir olayı kapatılsın 🫠
Valla normal misafir bile kapatılabilir👊
Az evvel 2 ailede 1-5-6 yaşlarında çocukları olan misafirlerim gitti ben bittim şuan, kafam şişti yemin ederim. Anneler de dur yapma demeyince ben de diyemedim tabi en son yatağın üstünde tepişiyorlardı. Çocuk görme olayı komple kaldırılsın geleneklerimizden valla ben alınmam🥲

Aaa sizde de mi durum aynı canım, bizimki de ne gece uyudu ne gündüz. Daha yeni resmen aglamaktan ve uykusuzluktan bayılıp uyudu ama asla derin değil mikirdanip duruyor
Mahvetti kendini ya kaç gündür aynısı bizimde 😞 mama yerken bile ağlıyor istemiyor altını alırken çığlık çığlığa banyo yaparken öyle ki çok sever aslında. Giydirirken zaten ne sen sor ne ben söyleyeyim çok yoruldum tek tesellim atak haftasında olması ve düzeleceği 🙏

Valla normal misafir bile kapatılabilir👊
Az evvel 2 ailede 1-5-6 yaşlarında çocukları olan misafirlerim gitti ben bittim şuan, kafam şişti yemin ederim. Anneler de dur yapma demeyince ben de diyemedim tabi en son yatağın üstünde tepişiyorlardı. Çocuk görme olayı komple kaldırılsın geleneklerimizden valla ben alınmam🥲
Birde hizmet beklemeleri yok mu ve şımarık misafir çocuğu en hazetmediğim şeydir🙈 biz akşam kabul etmiyoruz bebeğimiz durmuyor ağlıyor diye gelen gündüz gelsin dedik çünkü karanlıkta oturuyoruz biz hava kararınca bebek uyuyor diye. Misafir varkende lambalar açık olunca keyfi kaçıyor bizim bebenin 😂

Back