- 24 Ocak 2021
- 5.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.885
- 123
- 30
Yaa o geçit bazen yük treni bir kapatır yarım saat bir saat açılmazdı şimdi hepsi yer altından gidiyor meşhur köprüde yok artıkHallerden geçince , hemzemin geçidi de atlayınca, köşe daireydi. Siloönütahmin ediyorum ya. O zaman bile arkadaşlarım inanamıyordu o daire nasıl düştü diye. (Annem sağolsun girişken kadın)
Büyüdüğün şehirde üniversiteye gitmek büyük şans. Ben de Yunus Emre kampüsünde okudum. Kendimi hep şanslı sayacağım. Tramvayın inşaasını bizim dönem çekti. Ama ben de , yan yan oturan biletçi amcaları bilirim, nostaljik
İzmir de Eskişehir de, geleni bağrına basar . Selam olsun Kafkaf-lıdan, EsEs-liye
Bende 80kg doğuma girdim 10.günde 70e düştüm halen 70kgyum. Gram oynamıyorum ya ve sezaryen göbeğim kaldıKızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
74 gün geçti doğumun üzerinden. Yemek yiyince hala 5 aylık hamile gibi şişiyor karnımspor yapmadan gitmeyecek sanırım hamilelik öncesi yemek yesemde hiç çıkmazdı göbeğim. Hiç bir pantolonum olmuyor ve işe başlayacağım yakında
Aynen bende öyleyim kaldım Bi yerde düşmüyor hatta bazı haftalar alıyorum geri veriyorum. Mekik ve plank yaptım bir kaç gün ama çok yorucu geldi istikrar sağlayamadım. Düzenli, istikrarlı spor yapmak gerek. İşe başlayınca bol bol yürürüm zaten.Bende 80kg doğuma girdim 10.günde 70e düştüm halen 70kgyum. Gram oynamıyorum ya ve sezaryen göbeğim kaldıspor yapmadan kesinlikle olmaz bu iş bende bebek azıcık daha büyüsün nasılsa önümüz kış diye bekliyorum şu an. Şubat gibi reformera başlayacağım kaslarım çok salmış kendini.
Ben hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm 15 kilo verdim ama göbeğim hala duruyor görenler aa eski haline dönmüşsün diyor ama bol giydiğim için anlamıyolar göbek hala aynıKızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
74 gün geçti doğumun üzerinden. Yemek yiyince hala 5 aylık hamile gibi şişiyor karnımspor yapmadan gitmeyecek sanırım hamilelik öncesi yemek yesemde hiç çıkmazdı göbeğim. Hiç bir pantolonum olmuyor ve işe başlayacağım yakında
Ayy bana da hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun diyorlar ama bilmiyorlar ki oversize kazakların içinde hamur gibi yumuşak bir göbek varBen hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm 15 kilo verdim ama göbeğim hala duruyor görenler aa eski haline dönmüşsün diyor ama bol giydiğim için anlamıyolar göbek hala aynı
30-50 dk beklediğimi biliyorum o trenleri karşıya geçmek için . Yaş çıktı meydana yine biletçi amcalardanYaa o geçit bazen yük treni bir kapatır yarım saat bir saat açılmazdı şimdi hepsi yer altından gidiyor meşhur köprüde yok artıkgerçekten bağlar paris oldu esparkla birlikte biletçileri bende hatırlıyorum ya hayal meyal. Tramvay içinde okulda eğitim görmüştük şöyle açılıyor biniliyor diye gerçektende insanları çok benziyor iki şehrinde kendilerini geliştirmiş düzgün ileri görüşlü insanlar hep
Kesinlikle istikrar şart bende evde o istikrar yokAynen bende öyleyim kaldım Bi yerde düşmüyor hatta bazı haftalar alıyorum geri veriyorum. Mekik ve plank yaptım bir kaç gün ama çok yorucu geldi istikrar sağlayamadım. Düzenli, istikrarlı spor yapmak gerek. İşe başlayınca bol bol yürürüm zaten.
Biz kadınlar hissettiğimiz yaştayız bence30-50 dk beklediğimi biliyorum o trenleri karşıya geçmek için . Yaş çıktı meydana yine biletçi amcalardan
Durmaz olur mu yaa çokta severim tatlı bozayı özledimT temmuzekim Eskişehir’de Karakedi bozacısı vardı , çok severdim. Poşette verirlerdiDuruyor mu acaba hala?
Biraz önce aynada göbeğimi gördüm ve dedim ki 7 aylık hamile gibiyim. İyi siz 5mişsiniz yineKızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
Yıllar önce içmiştim ama tadını unuttum bak bir çıkınca alayım tekrardan canımT temmuzekim
Bir boza severden diğerine o halde:
Ne marketlerde satılan aşırı fiyatlı bozalar, Vefa gibi , ne de Şemikler…
Sütü de artttırdığı iddia edilen bir içeçek malum , BİM de satılan bozayı henüz denemediysen , şiddetle denemeni öneririm.
Üstüne tanımıyorum. Ne aşırı tatlı , ne de ekşi , kıvamı harika . Ömür Boza üretiyormuş. Denersen yaz bana
Bizim gunduzleri öyle canim maksimum 15 dakika uyuyup hemen uyanıyor uykusunu alamadığı içinde asabi gibi huysuzlaniyorTeşekkür ederimEvet her gece yaşıyorum uyu uyan dalamadikca sinir oluyorlar. Süpürge calistiriyorum iki gecedir. Onunla sakinlesmesi iyi geliyor. İnşallah uyur hemen annesi
Hiç bir şekilde yumuşama olmuyorsa mutlaka doktora git canim ilaç veriyor şuan benim de öyle sagiriyorm emziriyorum geçmezse doktora gideceğimBende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım
Yalnız değilsin pantolonların olmuyor giydiğim yakışmıyor kendime bakasmnda gelmiyor maalesef diyetisyen ve sporla veririz inşallahKızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
İgne vurulurken agladı ama sonra huzursuzluk yapmadı canım ateşte yok şuanlk inşallahta olmaz.sizde nasıl durumlarCrknkz durumlar nasıl canım varmı huzursuzluk
Ağrısı var galiba durup durup basıyor çığlığı ateş de 37 suanlik yeni uyutup bıraktım gene mik mik ediyorİgne vurulurken agladı ama sonra huzursuzluk yapmadı canım ateşte yok şuanlk inşallahta olmaz.sizde nasıl durumlar
İnşallah 37de kalır bize uyku yok bu gece nöbetteyiz takip edicem sürekli bende.Ağrısı var galiba durup durup basıyor çığlığı ateş de 37 suanlik yeni uyutup bıraktım gene mik mik ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?