- 10 Aralık 2014
- 4.553
- 16.279
- 408
Büyümüş kuzular maşallahKuzum hamdolsun duzene oturttuknasilsin bebisin nasil
ilk 2 ay zor gecmisti ama rayina oturdu mama olsun uykusuzlik cok sadece
3 gun sonra 3 aylik olacaklar teyzesi
Acıkınca yapıyor bizimki öyle iç çekip ağlamayı. Onun dışında uyurken sürekli gülme ağlama iç çekme mimikleri yapıyor bizde rüya herhalde diyoruz bilimsel olarak iç çekme sinir sisteminin kendini boşaltmasından oluyormuş galibaKizlar az önce bebeğim içli bir ağlama ile uyandı sanki bir yerine bisey olmuş gibi halada içini çekiyor kuzum bunu yaşayanınix varmi annem rüya görmüştür diyo
Bizimki de ara ara böyle uyanıyor artık nazar mı kötü rüya mı bilmemKizlar az önce bebeğim içli bir ağlama ile uyandı sanki bir yerine bisey olmuş gibi halada içini çekiyor kuzum bunu yaşayanınix varmi annem rüya görmüştür diyo
Bugün gördüm bende paylaşımını doktorumuza sorup alacağım sanırımKızlar gaz İçin takip ettiğim ve sevdiğim biri şöyle bir şey paylaşmış. Ben duymamıştım bu markayı belki faydalanmak isteyen olur.
Devlet sünnet başvurusu almıyor ama bizimki fıtık ameliyatı olurken, hazır narkoz aldı diye, sünneti de aradan çıkardı. Müthiş genç bir doktor, bir gün çok ünlü olacağına eminim. İzmir’de kapalı fıtık ameliyatını tek yapan cerrah ve dikişsiz sünnet yaptı.İzmirde yaşayan annelerim sünnet yaptırdıysanız hangi doktora yaptırdınız acaba şu an Ali Çiftçi’yi düşünüyoruz. Sizden de öneri bekliyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan. Bizde Ali Çiftçi ve Erdal Türk arasında kaldık duydun mu hiçDevlet sünnet başvurusu almıyor ama bizimki fıtık ameliyatı olurken, hazır narkoz aldı diye, sünneti de aradan çıkardı. Müthiş genç bir doktor, bir gün çok ünlü olacağına eminim. İzmir’de kapalı fıtık ameliyatını tek yapan cerrah ve dikişsiz sünnet yaptı.
Biz de öyle kurtulmuş olduk.
Evet bende aklıma geldi temizledim nolur ne olmaz diye. işte bugün bazen 10 dk bazen 5dk az da emse gündüz sık sık emzirdim. Hiç biberon vermedim.arada ağlama krizleri olsa da şuan akşam üzerinden beri biraz düzeldi gibi 20 şer 30 ar dk emmeye başladı inş yine reddetmez geceŞuan aklıma burnunun tıkalı olabileceği geldi. Bazen rahat nefes alamadığında da tam olarak dediğin şeyleri yaşamıştım. Bence burnunu da bi kontrol et mutlaka. serum fizyolojik ile temizlik yapıp sonra otribebe ile çekiyorum ben. Emmesi, uykusu da rahatlıyor.
Saolun değişik pozisyonlarda da denedim evet haklısınız. Bütün gün emzirme peşinde koştum aç kalınca aldı ilk başta direndi sonra yavaş yavaş emzirme süreleri uzadı almaya başladı. Arada memede kavga etse de. Umarım yine reddetmez geceSütünüz tazyikli geliyorsa iki çekip bırakıp ağlaması ondan da olabilir. Gün içinde değil ama akşam saatlerinde benim de öyle oluyor hem aç hem ağlıyor alamıyor memeyi. Bebeği biraz dik tutarak ve memeyi makas arasına alıyor gibi iki parmak arasına alıp sıkıştırarak vermeyi deneyin isterseniz.
MasallahBüyümüş kuzular maşallahbizimde düzene girdi sayılır kolik olduk başlarda 1-2 saat ağlamayla başlayıp git gide arttırdı saatleri ama çok şükür bu aralar iyi. Hala meme emmiyor sağarak içirmeye devam bende işte hiç emmeyince sütte çok azaldı tabii 3 aylık olana kadar devam etse diye bakıyorum
Acıkınca yapıyor bizimki öyle iç çekip ağlamayı. Onun dışında uyurken sürekli gülme ağlama iç çekme mimikleri yapıyor bizde rüya herhalde diyoruz bilimsel olarak iç çekme sinir sisteminin kendini boşaltmasından oluyormuş galiba
Uğraştırıyor birde bebekle vakit ayırmak daha zor oluyor sağmaya. Doktor sabah akşam dedi öyle devam ediyorum. Allahtan eşim sürekli yanımda o bebeğe bakarken ben hallediyorum. Stres çok etkili gerçekten sizin hastane sürecide vardı birde. Valla sağlıklı olsunlarda varsın mama yesinler. Mamalarda da her vitamin,mineral fazlasıyla var artık. İlk 40 günü kendimize zehir ettik emmiyor diye gitmediğimiz doktor,ebe ve eğitim kalmadı. Türlü türlü yöntemler yine olmadı. Sonra dedim kendine gel bu günler geri gelmeyecek kabullendim. Şimdi herkes mutlu çok şükürMasallahinsallah daha iyi olur kolik gecer ah su sut sagmak ne kadar zor Allah yardim etsin ben vakit bulamadim sagmaya birde stresten tum kesildi emmediler ri icin zor ya
Erik suyu içtim ben baya iyi geldi ben içtikçe rahat yaptı kıxımBizim bebeler temiz annesi seviyorlar temiz beze şey yapmaya hahahahyalnız değilsin oğlum bı alışmış poposunu açınca yapıyor eğitimli sanırsın
Bu arada kızlar bebeğim kabız sanırım çok ikiniyor önceden kolaycana yapardı kakasını şimdi baya zorlanıyor tavsiyeleriniz varmı
Bana da Sekiz kez sag demislerdi sagamadim dedigin gibi kostur oraya buraya gece de uykusuzluktan dusuyordum bitti ilk cok uzuldum ama iyi olsunlar sorun yok ciddenUğraştırıyor birde bebekle vakit ayırmak daha zor oluyor sağmaya. Doktor sabah akşam dedi öyle devam ediyorum. Allahtan eşim sürekli yanımda o bebeğe bakarken ben hallediyorum. Stres çok etkili gerçekten sizin hastane sürecide vardı birde. Valla sağlıklı olsunlarda varsın mama yesinler. Mamalarda da her vitamin,mineral fazlasıyla var artık. İlk 40 günü kendimize zehir ettik emmiyor diye gitmediğimiz doktor,ebe ve eğitim kalmadı. Türlü türlü yöntemler yine olmadı. Sonra dedim kendine gel bu günler geri gelmeyecek kabullendim. Şimdi herkes mutlu çok şükür
Bu saatten sonra emmez canım tutuyorum arada deliriyor ağzı değer değmez. Hem sağarak anne sütüyle besledik hemde süt annesi var arkadaşım sağarak verdi sağ olsun bol bol içti şifa olsun hepsiBana da Sekiz kez sag demislerdi sagamadim dedigin gibi kostur oraya buraya gece de uykusuzluktan dusuyordum bitti ilk cok uzuldum ama iyi olsunlar sorun yok cidden
gercekten yetismek cok zor sagmaya vakit ayirmak daha problem insallah emer
ama emmezse cani sagolsunguzel buyusunler de
Yanlız değilsinKızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz özel bir konu olabilir ama. Biz bebiş doğduğundan beri ayrı bir odada yatıyoruz. Eşim yatak odamızda yalnız yatıyor. İşe gittiği için uykusuz kalmasın diye ayrıyız. O odamızda beraber kalmamızı söylüyor ben kıyamıyorum. Bebiş çok uyanıyor gece malum. Siz ne durumdasınız özel değilse ? Yanlış mı yapıyorum sizce? Yatağımda uyumayı özledim ama eşime de kıyamıyorum uykusuz kalıp işe gitmesin diye ayrıyım
Bence birlikte yatmalı, seni anlamalı.. Biz hiç ayrı yatmadık, gündüzleri ise ayrı odada evden çalışıyor. Bı ara gündüz ve akşam uykuları çok azaldı o bu durumu görmedi, görse de ne güzel işte oynayalim, büyüyo vs dedi. Sonra huzursuzluğunu görünce uykunun önemini kavradı, şimdi ben demeden anlayıp kucağında uyutuyor. Zamanında tartışıp anlatmaya çalışırdım. Şahit olması o anlamda iyi oluyor. Hiç uyuyamaz işine yansır o tabi ki olmamalı ama bı saat arada uyanmış çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum.Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz özel bir konu olabilir ama. Biz bebiş doğduğundan beri ayrı bir odada yatıyoruz. Eşim yatak odamızda yalnız yatıyor. İşe gittiği için uykusuz kalmasın diye ayrıyız. O odamızda beraber kalmamızı söylüyor ben kıyamıyorum. Bebiş çok uyanıyor gece malum. Siz ne durumdasınız özel değilse ? Yanlış mı yapıyorum sizce? Yatağımda uyumayı özledim ama eşime de kıyamıyorum uykusuz kalıp işe gitmesin diye ayrıyım
Acımak yok diyoruz o zamanYanlız değilsinben cok uykusuz oldugum zaman eylül yanımda yattıgında daha cabuk uyuyor emzirmeside kolay oluyor o zaman gönderiyorum başka odaya rahat rahat uyuyaymm diye.beraberı yatıyoruz genelde emzirirken arada gece uyanıyor ayy kıyamam sana canım diyip geri yatıyor samimiyetsizce bence yanında yatmalı gece boyunca neler olduguna şahit olmalı..bende senin gibi düşünüyordum sabah işe gidiyor yazık diye taki tartışma anına kadar sen neyapıyorsun dedi cıktı bende bidaha acımadım
Doğru söylüyorsun. En kısa sürede odama geçeceğimBence birlikte yatmalı, seni anlamalı.. Biz hiç ayrı yatmadık, gündüzleri ise ayrı odada evden çalışıyor. Bı ara gündüz ve akşam uykuları çok azaldı o bu durumu görmedi, görse de ne güzel işte oynayalim, büyüyo vs dedi. Sonra huzursuzluğunu görünce uykunun önemini kavradı, şimdi ben demeden anlayıp kucağında uyutuyor. Zamanında tartışıp anlatmaya çalışırdım. Şahit olması o anlamda iyi oluyor. Hiç uyuyamaz işine yansır o tabi ki olmamalı ama bı saat arada uyanmış çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum.
Evde uykusuzluktan sac bas papaz gibi gezdigim halde öyle dedi düşün acımak yokAcımak yok diyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?