2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kuzum hamdolsun duzene oturttuk nasilsin bebisin nasil

ilk 2 ay zor gecmisti ama rayina oturdu mama olsun uykusuzlik cok sadece
3 gun sonra 3 aylik olacaklar teyzesi
Büyümüş kuzular maşallah bizimde düzene girdi sayılır kolik olduk başlarda 1-2 saat ağlamayla başlayıp git gide arttırdı saatleri ama çok şükür bu aralar iyi. Hala meme emmiyor sağarak içirmeye devam bende işte hiç emmeyince sütte çok azaldı tabii 3 aylık olana kadar devam etse diye bakıyorum
Kizlar az önce bebeğim içli bir ağlama ile uyandı sanki bir yerine bisey olmuş gibi halada içini çekiyor kuzum bunu yaşayanınix varmi annem rüya görmüştür diyo
Acıkınca yapıyor bizimki öyle iç çekip ağlamayı. Onun dışında uyurken sürekli gülme ağlama iç çekme mimikleri yapıyor bizde rüya herhalde diyoruz bilimsel olarak iç çekme sinir sisteminin kendini boşaltmasından oluyormuş galiba

Kizlar az önce bebeğim içli bir ağlama ile uyandı sanki bir yerine bisey olmuş gibi halada içini çekiyor kuzum bunu yaşayanınix varmi annem rüya görmüştür diyo
Bizimki de ara ara böyle uyanıyor artık nazar mı kötü rüya mı bilmem

İzmirde yaşayan annelerim sünnet yaptırdıysanız hangi doktora yaptırdınız acaba şu an Ali Çiftçi’yi düşünüyoruz. Sizden de öneri bekliyorum

Kızlar gaz İçin takip ettiğim ve sevdiğim biri şöyle bir şey paylaşmış. Ben duymamıştım bu markayı belki faydalanmak isteyen olur.

Eklentiler

• 0D7317BB-D88E-464E-B10D-008B24DC6E39.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 90606015-48C8-469C-BD27-85D7F8E63EF3.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar gaz İçin takip ettiğim ve sevdiğim biri şöyle bir şey paylaşmış. Ben duymamıştım bu markayı belki faydalanmak isteyen olur.
Bugün gördüm bende paylaşımını doktorumuza sorup alacağım sanırım bu aralar azaldı baya ama çok şükür büyüdükçe azalacak demişti doktorumuzda

İzmirde yaşayan annelerim sünnet yaptırdıysanız hangi doktora yaptırdınız acaba şu an Ali Çiftçi’yi düşünüyoruz. Sizden de öneri bekliyorum
Devlet sünnet başvurusu almıyor ama bizimki fıtık ameliyatı olurken, hazır narkoz aldı diye, sünneti de aradan çıkardı. Müthiş genç bir doktor, bir gün çok ünlü olacağına eminim. İzmir’de kapalı fıtık ameliyatını tek yapan cerrah ve dikişsiz sünnet yaptı.
Biz de öyle kurtulmuş olduk.

Anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan. Bizde Ali Çiftçi ve Erdal Türk arasında kaldık duydun mu hiç

Evet bende aklıma geldi temizledim nolur ne olmaz diye. işte bugün bazen 10 dk bazen 5dk az da emse gündüz sık sık emzirdim. Hiç biberon vermedim.arada ağlama krizleri olsa da şuan akşam üzerinden beri biraz düzeldi gibi 20 şer 30 ar dk emmeye başladı inş yine reddetmez gecegün boyu şekerli suyu göğsüme sürüp verdim bir kaç kere sonra bazen sürmeden de aldı. Ama kandırmak için iyi geldi tutmaya direnmedi en azından. Çok yorucu stresli bir gündü açıkcası belim ağrıdı sürekli emzirme peşinde koştum

Saolun değişik pozisyonlarda da denedim evet haklısınız. Bütün gün emzirme peşinde koştum aç kalınca aldı ilk başta direndi sonra yavaş yavaş emzirme süreleri uzadı almaya başladı. Arada memede kavga etse de. Umarım yine reddetmez gece

Masallah insallah daha iyi olur kolik gecer ah su sut sagmak ne kadar zor Allah yardim etsin ben vakit bulamadim sagmaya birde stresten tum kesildi emmediler ri icin zor ya

Masallah insallah daha iyi olur kolik gecer ah su sut sagmak ne kadar zor Allah yardim etsin ben vakit bulamadim sagmaya birde stresten tum kesildi emmediler ri icin zor ya
Uğraştırıyor birde bebekle vakit ayırmak daha zor oluyor sağmaya. Doktor sabah akşam dedi öyle devam ediyorum. Allahtan eşim sürekli yanımda o bebeğe bakarken ben hallediyorum. Stres çok etkili gerçekten sizin hastane sürecide vardı birde. Valla sağlıklı olsunlarda varsın mama yesinler. Mamalarda da her vitamin,mineral fazlasıyla var artık. İlk 40 günü kendimize zehir ettik emmiyor diye gitmediğimiz doktor,ebe ve eğitim kalmadı. Türlü türlü yöntemler yine olmadı. Sonra dedim kendine gel bu günler geri gelmeyecek kabullendim. Şimdi herkes mutlu çok şükür

Erik suyu içtim ben baya iyi geldi ben içtikçe rahat yaptı kıxım

Bana da Sekiz kez sag demislerdi sagamadim dedigin gibi kostur oraya buraya gece de uykusuzluktan dusuyordum bitti ilk cok uzuldum ama iyi olsunlar sorun yok cidden
gercekten yetismek cok zor sagmaya vakit ayirmak daha problem insallah emer
ama emmezse cani sagolsun guzel buyusunler de

Bu saatten sonra emmez canım tutuyorum arada deliriyor ağzı değer değmez. Hem sağarak anne sütüyle besledik hemde süt annesi var arkadaşım sağarak verdi sağ olsun bol bol içti şifa olsun hepsi

Yanlız değilsin ben cok uykusuz oldugum zaman eylül yanımda yattıgında daha cabuk uyuyor emzirmeside kolay oluyor o zaman gönderiyorum başka odaya rahat rahat uyuyaymm diye.beraberı yatıyoruz genelde emzirirken arada gece uyanıyor ayy kıyamam sana canım diyip geri yatıyor samimiyetsizce bence yanında yatmalı gece boyunca neler olduguna şahit olmalı..bende senin gibi düşünüyordum sabah işe gidiyor yazık diye taki tartışma anına kadar sen neyapıyorsun dedi cıktı bende bidaha acımadım

Bence birlikte yatmalı, seni anlamalı.. Biz hiç ayrı yatmadık, gündüzleri ise ayrı odada evden çalışıyor. Bı ara gündüz ve akşam uykuları çok azaldı o bu durumu görmedi, görse de ne güzel işte oynayalim, büyüyo vs dedi. Sonra huzursuzluğunu görünce uykunun önemini kavradı, şimdi ben demeden anlayıp kucağında uyutuyor. Zamanında tartışıp anlatmaya çalışırdım. Şahit olması o anlamda iyi oluyor. Hiç uyuyamaz işine yansır o tabi ki olmamalı ama bı saat arada uyanmış çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum.

Acımak yok diyoruz o zaman

Doğru söylüyorsun. En kısa sürede odama geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…