• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de sağarak veriyorum gerçekten çok zor. Mamayı bırak demesi o kadar kolay ki insanlara. Biz sanki bayılıyoruz. Yetmiyor işte şimdiye kadar 60 cc üzerinde hiç sağamadım. Ne yapalım aç mı bırakalım.
Süt durumun nasıl canım sanki senin bebiş emiyordu arada değil mi benimki hiç emmediği için artık iyice azaldı ya günde 70cc anca çıkıyor kesilecek herhalde 😞 bebek emmiyorsa süt arttırıcılar falanda işe yaramıyor

Kızlar, hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim zinco diye bir damla almış eczaneden. Bebeğim bugün çok husursuz gazdan uyuyamıyor. Ne zaman etki eder acaba
Düzenli kullanımda 3-4 gün geçmesi lazım en az anca etki ediyorlar

Süt durumun nasıl canım sanki senin bebiş emiyordu arada değil mi benimki hiç emmediği için artık iyice azaldı ya günde 70cc anca çıkıyor kesilecek herhalde 😞 bebek emmiyorsa süt arttırıcılar falanda işe yaramıyor
3 saatte 1 60 çıkıyor şu an. 60ın üzerine 90a mamayla tamamlayıp veriyorum ama artık yetmiyor o da artırmak gerek galiba. Valla kafasına göre bazen emiyor bazen krize giriyor ya da 1-2 dk emip uyuyor.

3 saatte 1 60 çıkıyor şu an. 60ın üzerine 90a mamayla tamamlayıp veriyorum ama artık yetmiyor o da artırmak gerek galiba. Valla kafasına göre bazen emiyor bazen krize giriyor ya da 1-2 dk emip uyuyor.
Doktor boy kg durumuna göre ayarlar ama gününe göre 3 saatte 90 az geldi banada canım. Bizim 5400gr 61cm boya 3 saatte bir 120ye kadar verebilirsiniz dedi

Doktor boy kg durumuna göre ayarlar ama gününe göre 3 saatte 90 az geldi banada canım. Bizim 5400gr 61cm boya 3 saatte bir 120ye kadar verebilirsiniz dedi
Çok kilo alıyor korkuyorum yedirmeye çocuğu. 1 hafta sonra kontrolümüz var soracağım doktora. Ama ben de farkındayım 90la doymadığının.

Bu durum bizdede var sanırım bu dönem de böylee oluyor 😏cok fazla ıkınıyor sizdede varmı.baska neler oluyor
Evet canım maalesef bakalım üç aya kadar gecicek mi her zaman olmasa da bazen ağlama krizleri yaşıyoruz gaz sancisindan

Kızlar, hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim zinco diye bir damla almış eczaneden. Bebeğim bugün çok husursuz gazdan uyuyamıyor. Ne zaman etki eder acaba
Maalesef çok etkisiz bir ilaç o biz kullandık umarım sizde işe yarar

Bizde de ben ısrar ettim yılbaşından sonra çok zam gelecek diye 😬
Aynen öyle iyi yapmışsın, kendisi de alalım bak araştır dedi de, ben pek araştıramadim o biraz bakmış, o yüzden ortak karar alamadık. Benim ufaklık şimdiden ayakta gezdiriyor, aynı yere iki dk bakıp sıkılıyor, araçta da durmaz eminim, etrafı izlesin ister. Yine bu markaya çıkacak yolumuz ya neyse.

Bu gece de 2 saatte bir uyandık şükür 😴
Ne oluyor bu bebelere anlamadım bizimki de asla tam dalmıyor hep bir homurdanma hep bir ağlama dün öğlen uykusunda bir ağlamaya başladı sanki etinden et koparmışlar gibi aşı zamanındaki gibi ağladı aklım çıktı bir şey oldu diye koşa koşa yanına gittim geri uyumuş 15-20 dakika sonra da uyandı zaten gündüz uykularında maximum 40 dakikayı gördüm

Ne oluyor bu bebelere anlamadım bizimki de asla tam dalmıyor hep bir homurdanma hep bir ağlama dün öğlen uykusunda bir ağlamaya başladı sanki etinden et koparmışlar gibi aşı zamanındaki gibi ağladı aklım çıktı bir şey oldu diye koşa koşa yanına gittim geri uyumuş 15-20 dakika sonra da uyandı zaten gündüz uykularında maximum 40 dakikayı gördüm
Dolunay etkisi olabilir, atak diye düşünmüştüm ama farklı haftalardaki bebeklerde de durum aynı. Gündüz uykularının bu kadar kısalması hiç iyi olmadı

Benim minik de aynı dün gün içerisinde neredeyse adam akıllı hiç uyumadı, sürekli mikirdandi. Gece de tam dalamadi asla ya homurdandı ya da ikinip durdu nasıl olacak böyle bilemiyorum..

Dolunay etkisi olabilir, atak diye düşünmüştüm ama farklı haftalardaki bebeklerde de durum aynı. Gündüz uykularının bu kadar kısalması hiç iyi olmadı

Valla dün aldım pusete koyduk karşıma ben ütü yaptım o izledi 😅 sonra aldım yanıma yine pusetle ben işimi yaptım o bana baktı kucak kucak nereye kadar valla kas yaptı kollar 😅

Back