Insallah kuzum bulabilirsemOlur yaa neden olmasın cok guzel hamile elbiseleri var ne güzel uçuş uçuş piremsesler gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzum bulabilirsemOlur yaa neden olmasın cok guzel hamile elbiseleri var ne güzel uçuş uçuş piremsesler gibi
Galiba tarim ilaclarindan ve yesilliklerin icinde gozle gorunmeyen bakteriler icin canim sebzelerimi de sirkeli suda bekletmemi istiyor her zamanMarul neden anlamadım??
9 ay boyunca kullanabiliyorsun canim hatta cok iyi geliyor ozellikle son aylar mide yanmasinaErkenden mide sorunu yaşayan var mı gaviscon yasak mı gebelikte yoksa kullanılabiliyor mu kızlar biliyor musunuz? Hem mide ağrısı, kramp giriyor hemde ara ara bulantim oluyor zaten normalde de hassas 10 gün önce acillik olmustum afedersiniz kusmaktan kan gelmişti en son öyle bisey yaşarım diye korkuyorum tekrardan, gaviscon biraz iyi geliyordu
Canım şanslıysan 15 16 haftada azalıyor ama benim gibi bahtsizsan 9 ay boyunca çekersin malesef7+5ten selamlar 2 gündür bulantım var. Dün doktorumun tavsiyesiyle prilama(bulantı ilacı) başladım. Hem bulantımı geçirmedi hem de uyku yaptı kafamı yastıktan kaldıramıyorum bugün ne zaman geçiyor bulantılar tahmini ?
Canım gayet normal bebiş yerleşiyor korkmaArkadaşlar sizin de gaz sıkıntınız oluyormu?
Tup bebek ile olduğu için suan kullanmaya devam ettiğim.ilaclar var Acaba ilaçlardan mi hamilelikte mi
Bi de Ara ara kqsik ağrılarım oluyor şiddetli bir ağrı değil ama yinede tedirgin oluyorum
Normal mi bunlar
Hamilelik ×2 zorlaşıyor malesef hem günler uzun geçmiyor hemde kendine bile tahammülun olmuyorken son aylarda sıcakla cebellesmek çok zor oluyorHadi ya. Daha mı çok etkiliyor sıcaklar?
Gavisconu kullanabilirsin canım ben son aylarimda doktor tavsiyesiyle kullanmıştımErkenden mide sorunu yaşayan var mı gaviscon yasak mı gebelikte yoksa kullanılabiliyor mu kızlar biliyor musunuz? Hem mide ağrısı, kramp giriyor hemde ara ara bulantim oluyor zaten normalde de hassas 10 gün önce acillik olmustum afedersiniz kusmaktan kan gelmişti en son öyle bisey yaşarım diye korkuyorum tekrardan, gaviscon biraz iyi geliyordu
Çok severimmm ya abim bir kutu getirmişti ben tr de iken özel Araplar getirmiş .Hurma da yiyin kızlar ara öğün olarak. Hurma ve yoğurt
Ah gerçekten mi çok iyi o zaman, bende ki pembe olanı eczaneci bu daha kuvvetli demişti fark eder mi acaba foto ekleyeyim olmadi9 ay boyunca kullanabiliyorsun canim hatta cok iyi geliyor ozellikle son aylar mide yanmasina
İçim rahatladı vallahi bu aralar gebelikten önce de kötüydüm çok teşekkür ederimCanım şanslıysan 15 16 haftada azalıyor ama benim gibi bahtsizsan 9 ay boyunca çekersin malesef
Canım gayet normal bebiş yerleşiyor korkma
Hamilelik ×2 zorlaşıyor malesef hem günler uzun geçmiyor hemde kendine bile tahammülun olmuyorken son aylarda sıcakla cebellesmek çok zor oluyor
Gavisconu kullanabilirsin canım ben son aylarimda doktor tavsiyesiyle kullanmıştım
Aman sen yat kuzum tek kişi ye iç yat dinlen bol bol. Bu zamanlara ihtiyacın olacakBen bugün eğildim kalktım kistimin olduğu taraftan ağrım çok girdi yalnızım ya bi de insan korkuyor. Bende temizliğe çok takintiliyim normalde hiç duramam evde bu sefer ağrıyı yiyince oturdum vallahi dikkat edin
Aynen canım temizliğe en azından önümüzdeki cumaya kadar ara verdim bi değerlerim güzelce artsın da insallah zaten benden başka da gören yok eviAman sen yat kuzum tek kişi ye iç yat dinlen bol bol. Bu zamanlara ihtiyacın olacak
Bende de aynı durum var, yemeklerin eski tadı yok çok yiyemiyorum ve acıktıkça bulantı. Maydonoz kısıtlı tüketiyorum sadece, sirkeli suda bekletip tüm yeşillikleri tüketiyorum ben, bulantiya da iyi geliyor. Kafein de günde 200 mg a kadar sorun olmuyor diye biliyorum.Kizlar ben acikiyorum midem bulaniyor yemek yiyorum tekrar basliyor bulantim ne yapacagimi sasirdim ya Bu arada benim dr tum kahve cesitleri ve yesillikleri yasakladi kofte yiyecek arkadaslar ozellikle maydanoz tere marul yeme dedi doktorum bilginize
Bende severim, çokta faydalı hele ki şimdi tüketmek çok daha iyi olur hem tatlı ihtiyacını da baya bastırıyorÇok severimmm ya abim bir kutu getirmişti ben tr de iken özel Araplar getirmiş .
Yulaf ezmesi yoğurt meyve yaparken hurma koyardım içine tatlansın diye
Aman sen mi kirletecek kuzum ye iç yat misler gibi ohh valla hayalimde ki hayatAynen canım temizliğe en azından önümüzdeki cumaya kadar ara verdim bi değerlerim güzelce artsın da insallah zaten benden başka da gören yok evi
Ahahah ama cidden bi yerde çok iyi oluyor bulaşık az iş az kendi kafana göre takılAman sen mi kirletecek kuzum ye iç yat misler gibi ohh valla hayalimde ki hayat
Doktor kontrolünde özellikle sordum, gaviscon serbest ama yine de zorda kalırsanız kullanın bence. Leblebi, kraker bulantiya, soda da yanmaya iyi geliyor. Gavisconu bir kez kullandım bende beşinci haftamdaErkenden mide sorunu yaşayan var mı gaviscon yasak mı gebelikte yoksa kullanılabiliyor mu kızlar biliyor musunuz? Hem mide ağrısı, kramp giriyor hemde ara ara bulantim oluyor zaten normalde de hassas 10 gün önce acillik olmustum afedersiniz kusmaktan kan gelmişti en son öyle bisey yaşarım diye korkuyorum tekrardan, gaviscon biraz iyi geliyordu
Ayneeeen. Benim ev aynı aş evi. Yaz kış ne temzlk derdi biter ne yemekAhahah ama cidden bi yerde çok iyi oluyor bulaşık az iş az kendi kafana göre takıl
Mide bulantisina degilde daha çok yanma ve ağrı oluyor özellikle hamile kaldığımdan beri çok değişik kramplar giriyor mideme, zaten daha hiç içmedim zorda kalırsam aklımda olsun çok teşekkürlerDoktor kontrolünde özellikle sordum, gaviscon serbest ama yine de zorda kalırsanız kullanın bence. Leblebi, kraker bulantiya, soda da yanmaya iyi geliyor. Gavisconu bir kez kullandım bende beşinci haftamda
Bir sakınca görmüyoruz , deyip geçebilirdi evet. Ben de zaten, kürtaj mı olayım , diye sormamıştım zira. Doktorun üslubu acayip biraz.Ne biçim konuşma o ya.
Bizim birliktelik 5 ocakta idi. Aşıyı da 6 ocakta yaptırdık. Yani bilmem mümkün değildi. Belki de döllenme olmamıştı bile ya da yeni olmustu ve henüz rahme de çok uzaktı.
Tabi mucizevi şeyler var içeride etkisi varsa nedir merak ettim..
eşimde aşıyı geri çektiremeyeceğimize göre yapacak bir şey yok dedi..
Oh oh Allah kolaylık versin vallahi ben aslında rahatım aile falan da uzakta olduğu için ee zaten çoluk çocukta yoktu biraz hayatımız değişir artikAyneeeen. Benim ev aynı aş evi. Yaz kış ne temzlk derdi biter ne yemek
Bide kalabalık içinde yalnız olmak cok daha zor biliyomusun.
Yanma benim de 6.haftaya kadar devam etti, narenciye,limon ve baharat artırıyor, o donem gaviscon bile bı saat iyi geldi gelmedi, 6.haftada geçti ve yerini bulantı aldı Biraz dayanıcaz zor ama gerçekMide bulantisina degilde daha çok yanma ve ağrı oluyor özellikle hamile kaldığımdan beri çok değişik kramplar giriyor mideme, zaten daha hiç içmedim zorda kalırsam aklımda olsun çok teşekkürler