- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+2 günlük mu bebeğiniz.doktor bebek neden görünmüyor bişey dedi miKızlar selam ben ilk pazartesi gitmiştim 2. Bugün gittim resim soldaki 1. Sağdaki 2.si boş gibi kese böyle mi gorunuyor Eki Görüntüle 2993509
Yap kuzum yapmadıgn kabahatBen de mi yapsam
Canım kese 20 mm olana kadar beklemek gerekiyormuş. Kötü düşünme. Görünür inşaallahKızlar selam ben ilk pazartesi gitmiştim 2. Bugün gittim resim soldaki 1. Sağdaki 2.si boş gibi kese böyle mi gorunuyor Eki Görüntüle 2993509
Kanama bölgem var mı bilmiyorum ama bir kez lekelenme olduğu için progestana başladık, ağır kaldırmak, kendini çok yormak ve ilişki yasak en az üç ay dedi doktorum.Kızlar kese etrafinda kanama bölgeleri olan var mı? Varsa nelere dikkat ediyorsunuz. Bebeğim USG bir hafta geri de çıkıyor.arayi kapatır mi ?
Bana da sürekli yatmami söyledi ama çok korkuyorum.tup bebekle hamile kaldimKanama bölgem var mı bilmiyorum ama bir kez lekelenme olduğu için progestana başladık, ağır kaldırmak, kendini çok yormak ve ilişki yasak en az üç ay dedi doktorum.
doktor 6 haftalık dedi. Daha küçük görünmüyor o yuzden dedi haftaya bakalim kalbine dedi ama yolk kesesi falan da hiç bakmadi6+2 günlük mu bebeğiniz.doktor bebek neden görünmüyor bişey dedi mi
insallah hiç aklıma da iyi getiremiyorum cok karamsarim. İnşallah sorun yokturCanım kese 20 mm olana kadar beklemek gerekiyormuş. Kötü düşünme. Görünür inşaallah
Yolk kesesini Ben bebekten sonra gördüm canım. İlk keseyi gordum.icinde çizgi gibi ince bişey vardı.doktor 6 haftalık dedi. Daha küçük görünmüyor o yuzden dedi haftaya bakalim kalbine dedi ama yolk kesesi falan da hiç bakmadi
Benim kese bomboş gorunuyor ondan kafama çok takildiYolk kesesini Ben bebekten sonra gördüm canım. İlk keseyi gordum.icinde çizgi gibi ince bişey vardı.
Canm sana ilk gebelik usg mi bulup atıcam. İlk haftalar böyle gorunur endişe etme. Hersey yolundadır Allahın izniyleBenim kese bomboş gorunuyor ondan kafama çok takildi
Allah razı olsun canım içimi biraz rahatlattininsallah sorun yoktur bende deCanm sana ilk gebelik usg mi bulup atıcam. İlk haftalar böyle gorunur endişe etme. Hersey yolundadır Allahın izniyle
O belli olmuyor. Arkadaşimla bir gün arayla transfer olduk. Onun kese o kadar minik gözüktü ki .sorun var gibiydi. Ben ondan önce gördüm.kesesi boştu . Sonraki kontrol de bebeği gördük.Benim kese bomboş gorunuyor ondan kafama çok takildi
O belli olmuyor. Arkadaşimla bir gün arayla transfer olduk. Onun kese o kadar minik gözüktü ki .sorun var gibiydi. Ben ondan önce gördüm.kesesi boştu . Sonraki kontrol de bebeği gördük.
İlk usg goruntum 6 haftalık (son adet tarihine gore) yuvarlak içi bomboş gorunuyordu benmde.Allah razı olsun canım içimi biraz rahatlattininsallah sorun yoktur bende de
Senden de razı olsun canım. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar. Emin ol bu endişe hiç bitmiyor.kese,kalp atışı, kusma, ağrı,bişey mi oldu derken geçiyor gunlerInsallah kızlar hepinizden Allah razı olsun. İçimi rahatlattiniz iyi ki varsiniz
Bebeginiz kız mı erkek mi olduİlk usg goruntum 6 haftalık (son adet tarihine gore) yuvarlak içi bomboş gorunuyordu benmde.
Buda 7 8 haftalıktı asagı yukarı kuzum..
Erkek canm.Bebeginiz kız mı erkek mi oldu
Ya sen ne kadar iyi bi insansin cok tesekkur ederim valla aglatacaksınız beniİlk usg goruntum 6 haftalık (son adet tarihine gore) yuvarlak içi bomboş gorunuyordu benmde.
Buda 7 8 haftalıktı asagı yukarı kuzum..