Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuş işte bebisimGünaydın canlar bu hamilelik günlüğü nasıl ekleniyor profile beceremiyorum sanırım
Dün gece oturduğum yerden kalkarken bian kitlendim resmen. Sağ tarafıma oluyor genelde ama bazen çift taraflı da olabiliyor. Dün çok sık olunca korktum açıkçasıBenim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor neredeyse her gün. Sordum doktora normal dedi. Kanama olursa bi tek bana haber ver, ağrı olabilir gibi konuştu.
Ah bu his bendede var 2 cocugum var 26 yasindayim kizim 9 oglum 5 e gircek artik getirmem die dusunuyordum zor zamanlari atlattim artik hayatin tadini cikartim diyordum bi baktim hamileyim şok oldum beklemiyordum ogluma ihanet etmis gibiyim suanCanim bende ayni senin gibi hissesiyorum. Oglum 23 aylik. 1 ay sonra 2 yasini bitirecek. Su an memede emiyor. Sanki hissetti memeye dahada duskun oldu. 5 dakikada bir meme istiyor. Nasil kesicem bilmiyorum. Onu incitmek uzmek istemiyorum. Birde benim planli bi gebelik degildi. Oglum cok zor bi cocuk oldugu icin 2. Bi bebegi hic dusubmuyordum. Ama nasip oldu. Sanki ogluma haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum. Bana ihtiyaci var nasil 2 cocuga yeticem diye dusunup duruyorum. Senin kizin kac aylik?
Oylr düşünmeyin oda sizin bir evladınız canınız olacak yaşınız genç üstesinden geleceğinizi düşünüyorum bu dünyada nasibi varmis miniginAh bu his bendede var 2 cocugum var 26 yasindayim kizim 9 oglum 5 e gircek artik getirmem die dusunuyordum zor zamanlari atlattim artik hayatin tadini cikartim diyordum bi baktim hamileyim şok oldum beklemiyordum ogluma ihanet etmis gibiyim suan
Canım bi tam atar mısın ultrasonuVar teyzesi bak
Maşaallah sağlıkla gelsin bebeğin canımVar teyzesi bak
Becermişim evet mavişimOlmuş işte bebisim
Çok güzel yaa hayırlısı olsun canimmVar teyzesi bak
Ben de mi yapsamGünaydın canlar bu hamilelik günlüğü nasıl ekleniyor profile beceremiyorum sanırım
Amin canım benim sağol hepimizinki inşallah ❤Maşaallah sağlıkla gelsin bebeğin canım
Sağol canım benim aminnÇok güzel yaa hayırlısı olsun canimm
Teşekkür ederim canım çok şükürrGözüün aydınn
İlk olacak inşallah canım, hoş buldumAhhh sevmez mi bayılıyor ama başlarsa nasıl tepkiler verir hiç bilmiyorum canım yaza doğru düşünüyorum
Hosgeldin canim Yaş ile Kaçıncı çocuk alabilir miyim
Hosgeldin canim Kaçıncı çocuk
Tekirdağ merkez mi canimİlk olacak inşallah canım, hoş buldum
Evet merkez sanırım bir kişi daha var buradan. Hangi doktora gidiyor acabaTekirdağ merkez mi canim
Evet canim L lotuscicek oda Çerkezköy diye hatırlıyorum bende İstanbul ama size daha yakınımEvet merkez sanırım bir kişi daha var buradan. Hangi doktora gidiyor acaba
Bnde gitsem bi sabırsızlanıyorum ayın 2 snde daha cokTeşekkür ederim canım çok şükürr
Kuzum sen keseyi görmüşmüydün kalbi içinmi 2 sinde gidicektinBnde gitsem bi sabırsızlanıyorum ayın 2 snde daha cok