Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlaar hani simdi bizim bebisler bas asagi pozisyonda ya insallah pozisyon degistirmezler bu haftalarda benim kizce cok hareketli beni korkutuyo🙁
Her şey olabilir
Daha belli değil canım atama dönemi dilekçeye cevap vereceklermis bekliyoruz 😢

Ya eşim de heves ediyorlar boşver ciddiye alma takma sen ben bir şey dersem kirilirlar diyor boşver diyor 😂 Ama boş veremiyorum yani akıl alır gibi değil ki

Benimkiler de inan ki her şeye karışıyorlar. Riski gebelik olduğum için Max 37. Haftada alicam dedi doktor. Aman boşver doktoru kendi ne zaman gelirse o zaman olsun normal olsun diyorlar ya serklajim var şuan en ufak sancı bile yırtılma yapabilir çok tehlikeli diyorum ,öyle bı şey yok doktor abartiyor sen bosver dinleme ne zaman olursa olursa olsun diyolar deliricem resmen yaa saçımı basimi yoluyorum. Eğlence var sanki bütün sülalesini davet etmiş kayınvalidem evim zaten 2+1 kendimiz zor sigiyoruz gerçekten anlamak mumkun değil bu insalari ya Max 1 hafta dayanırım sonra kibarca kovarim dite dusunuyorum çünkü ellerinden gelse çocuğumu bayan gostermicekler odasına beşik istiyorlar baksana
Bu zor durumunda destek olacaklarına her anlamda köstek oluyorlar. Psikolojik olarak da seni yıpratıyorlar. Doktordan daha mı iyi biliyorlar bu öz güvenli hallerine şaşkınlıkla bakıyorum insanların gerçekten. Her konuda fikirleri var ve düşünceleri hep doğru.
Bu tavırlar yüzünden insan yardım istemeye bile çekinir halde, hiç gelmesinler daha iyi.

Oturdum ağladım hastane odasında ya ilk bebeğim ve tüp bebek, tecrübem yok umrunda değil
Benimde ilk bebegim ve tup bebek canim uzulme aglama onunnicin kndini bebegininuzme ne demek sen doguramazsn karara saygi duymak baska biseye zorla yoneltmeye calismak baska bn kndi istegmle sezeryan olucam ama kmse bana bole seyler soyleyerek yonlendirmedi neden doguramayasin saglikliysan bebeginde saglikliysa istefin buysa o kdrda guzel keyifli dogurursun arkdasin hic uzulme

Ben hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyordum 32 den sonra coraspirini kestik.bebeğin kalbinde damarda bişe oluyor dedi tam anlayamadım devam edildiği takdirde.o yüzden 32 de bıraktık.kan sulandırıcı iğneyi de doğumdan bir gün önce bırakıcam
Evet ben de tedirgin olunca biraz araştırdım internette bugün, kullanmaya devam etmek bebeğin kalbindeki damarların birinin kapanmasını önlüyormuş bu da kalp rahatsızlığına sebep oluyormuş. Neyden korkacağımı şaşırdım şu an. 🫣

Bir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden

Ay hemen degistir hemeennn.. ne salak insanlar var ciyak ciyak ariyor ne demek. Yemin ederim iyi bir ozel hastanenin aciline git dogum baslayinca daha iyi. Buna para mi kazandirican bi de! Dogum aninda bir sey soyler eder icinde kalir cevap da veremezsin hemenn degistir

Ay hemen degistir hemeennn.. ne salak insanlar var ciyak ciyak ariyor ne demek. Yemin ederim iyi bir ozel hastanenin aciline git dogum baslayinca daha iyi. Buna para mi kazandirican bi de! Dogum aninda bir sey soyler eder icinde kalir cevap da veremezsin hemenn degistir
Eşimle kavga ettik bu yüzden taktı bu doktora değiştirtmiyo

S Sebo18 canim yazamamisim 🥲 tuhaf kalmış mesajım orada 🫣
Benim ki de geçen durmadı kesin döndü galiba dedim ama hala aynı baş aşagı sadece kuduruklaşmiş biraz 😂 korkma

Bir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
Kesinlikle değiştirmelisin

Kızlar bizimde kontrolümüz vardı 2520 gr 47 buçuk cm gelişimi kac gün geriydi ramazan öncesinde şuan haftasıyla uyumlu çok şükür
Suyum azmış biraz İstanbul yolculuğu yordu sanırım cunku subat 17 de gittigimde hic oyle birsey dememisti doktor. Bol istirahat verdi haftaya perşembe tekrar gidicez.

Son hafta kabul eder mi başka doktor bilmiyorum ki bi de eşim taktı adama ben değiştircem dedim diye kavga ettik
Ederler niye etmesinler ki, benim arkadaşım özelde muayene olup doğumu devlette yaptı. Son haftalarda değiştirenler de çok var. Herhangi bir sorunun da yoksa değişim süreci daha hızlı olur. Eski sonuçlarınla birlikte gidebilirsin. Hem su an bazı hastanelerde doktorlar planlı doğum yani sezaryen harici doğuma gelmiyor. Bu şekilde başka bir doktorla doğum gerçekleştirenler de var. Eşinle konuşup düşüncelerini anlat, travma kalacak bir durum yaratma kendine. Belki sezaryen belki vajinal hangisi olacağına süreç karar verecek. Sadece bizim istegimizle olan bir durum değil ama bu şekilde insanı korkutmak cesaret kırmak da hiç doğru değil. Zaten tedirginlik var hepimizde ister istemez. Bu aşamada desteklemek ve senin kararın çok daha önemli.

Bence korkmaya gerek yok 😅 Amiin inşallah canım sağlıkla gelsinler 😊 Benim 4 haftam kaldı çok heyecanlıyım 🥰
Çok güzel bir his onu böyle beklemek, çok heyecanlı. 🥲
İnşallah çok güzel ve çok çabuk iyileşmeli bir doğum olur. Bebişini sağlıkla kucaklarsın. 🥹

Son hafta kabul eder mi başka doktor bilmiyorum ki bi de eşim taktı adama ben değiştircem dedim diye kavga ettik
Eşin mi doğuracak çocuğu ki konuşma hakkına sahip ayy bana yine geldiler doktoru ayrı eşi ayrı 😡 Eder tabi var öyle düzgün doktorlar doğumun sizde travma olmasını istemiyorsanız kararlı olun

Benim sadece şeffaf geldi 2. Gittiğimde de az bişey geldi ne kadar oldu geleli ara sıra kasılma da oluyor ama bekliyorum
Bana hala ara ara şeffaf geliyor kanamadan önce bir kere daha şeffaf bişey gelmişti ama o çok azdı doktor eğer sancın yoksa önemli değil dedi

Back
X