2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bu arada hanımlar ağrılarınız nasıl bende bel agrısı genital bölgede ağrı var acaba normal mi?
Valla cnm dün bacak çekmemden uyuyamadım 4 de en sonunda yenik düşmüşüm. Bende bi gün bir şeyler oluyor öbür gün olmuyor. Gögüs hassasiyeti hariç şuan bir şey yok ama biraz iş yapsam sarıdan bi tık koyu lekelenmem oluyor bende haftaya gidicem sorucam annem diyor, ablam diyor ki bizde hep kahverengi lekelenme oldu ablamda kan bile oldu olur onlar diyolar

benim de her gün ayrı bir yerime bir şeyler oluyor bugün de genital bölgeye sancı giiriyor
canım gidince doktora söyle lekelenmeleri progesteron verdi mi

bir de keseyi gördün müü

benim de her gün ayrı bir yerime bir şeyler oluyor bugün de genital bölgeye sancı giiriyor
canım gidince doktora söyle lekelenmeleri progesteron verdi mi
Canım aslında tam kahverengi bile değil yani normal zamanda bile olan şeyler koyulaşsa direk söyleyeceğim. Okudum internetten kahverengi bile olsa normalmiş sarının bir tık koyusu oda bir damla günde 1 kere oluyor artarsa arıcam dokturumu hemen. Kasık ağrısı,bacak çekmesi,bel ağrısı,gögüs yanması normal şeyler ama sadece çok şiddetli dayanamıcak ağrılar sıkıntı.

Gitsem belki görürüm ama uzaktan geliyorum diye doktor sürekli gel git yapma 10 şubatta gel dedi ozamanda sanırım 5+4 olcam
birde birşey sorabilir miyim 5+4 ne oluyor ilki hafta ikincisi gün mü
hiç bir bilgim yok da
ben damdan düşer gibi oldum biraz
ben çatlatma iğnesini 11 inde vuruldum ocağın sanırım beş hafta oluyor

o zaman normal gögüs hassasiyeti bende de çok var malesef

birde birşey sorabilir miyim 5+4 ne oluyor ilki hafta ikincisi gün mü
hiç bir bilgim yok da
ben damdan düşer gibi oldum biraz
ben çatlatma iğnesini 11 inde vuruldum ocağın sanırım beş hafta oluyor
Canım ilki hafta ikincisi gün. Telefon uygulamalarında var hamilelik takibi ile ilgili oraya son adet tarihini yazınca ne kadarlık olduğu çıkıyor. Son adet tarihin ne zamandı?

merhaba hanımlar 5+2 den merhaba ben hala beta ölçtürmedim yarın sabah gidecem yarın itibari ile 9 gün gecikmiş olacak ama benim iki gündür felaket bir diş ağrım var. gebelik düşündüğüm icin geçen ay bütün dişlerimi yaptırdıydım. ama iki gündür felaket bir diş ağrısı çekiyorum. doktora gidiyorum. film çekmeden birşey yapamam diyor. ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapmamı önerirsiniz. önceki doktorumun hatası olduğunu düşünüyorum. kanallık dişe dolgu yapıp geçmiş. birde kaplama yaptırdıydım. herşey başa sardı. 8 ay böyle nasıl gececek bilmiyorum.

Canım progestan aldıysan hemen keser o endişe etme. Kesilmedigi sürece doktoruna haber verirsin hemen
Ya aslında yoktu böyle birşey bugün doktor muayene ederken keseyi gorucem die çok bastirdi canim yandi baya. Eve gelince de böyle bir şey gördüm ona bağladım da aldiriorm hemen kullanicam. Sen de görmüşsün canm keseni çok şükür. Minik kalpleri de duyaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…