- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Ben progestan kullanıyorum. Kesecektir :)Aradim şimdi 100mg a yükseltti umarım etkili olur. Bide progestan verdi kahverengi akintimdan dolayi cok az ama yine de tedirgin oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben progestan kullanıyorum. Kesecektir :)Aradim şimdi 100mg a yükseltti umarım etkili olur. Bide progestan verdi kahverengi akintimdan dolayi cok az ama yine de tedirgin oldum
İnşallah siz kaçıncı haftadasiniz?Ben progestan kullanıyorum. Kesecektir :)
Tabii ki normal. Bel ağrısı ile hamilelik belirtilerinin olmazsa olmazı bir de kasık ağrıları tabii...bu arada hanımlar ağrılarınız nasıl bende bel agrısı genital bölgede ağrı var acaba normal mi?
çok teşekkür ederim çok olunca korktum açıkcasıTabii ki normal. Bel ağrısı ile hamilelik belirtilerinin olmazsa olmazı bir de kasık ağrıları tabii...
Valla cnm dün bacak çekmemden uyuyamadım 4 de en sonunda yenik düşmüşüm. Bende bi gün bir şeyler oluyor öbür gün olmuyor. Gögüs hassasiyeti hariç şuan bir şey yok ama biraz iş yapsam sarıdan bi tık koyu lekelenmem oluyor bende haftaya gidicem sorucam annem diyor, ablam diyor ki bizde hep kahverengi lekelenme oldu ablamda kan bile oldu olur onlar diyolarbu arada hanımlar ağrılarınız nasıl bende bel agrısı genital bölgede ağrı var acaba normal mi?
benim de her gün ayrı bir yerime bir şeyler oluyor bugün de genital bölgeye sancı giiriyorValla cnm dün bacak çekmemden uyuyamadım 4 de en sonunda yenik düşmüşüm. Bende bi gün bir şeyler oluyor öbür gün olmuyor. Gögüs hassasiyeti hariç şuan bir şey yok ama biraz iş yapsam sarıdan bi tık koyu lekelenmem oluyor bende haftaya gidicem sorucam annem diyor, ablam diyor ki bizde hep kahverengi lekelenme oldu ablamda kan bile oldu olur onlar diyolar
bir de keseyi gördün müüValla cnm dün bacak çekmemden uyuyamadım 4 de en sonunda yenik düşmüşüm. Bende bi gün bir şeyler oluyor öbür gün olmuyor. Gögüs hassasiyeti hariç şuan bir şey yok ama biraz iş yapsam sarıdan bi tık koyu lekelenmem oluyor bende haftaya gidicem sorucam annem diyor, ablam diyor ki bizde hep kahverengi lekelenme oldu ablamda kan bile oldu olur onlar diyolar
Canım aslında tam kahverengi bile değil yani normal zamanda bile olan şeyler koyulaşsa direk söyleyeceğim. Okudum internetten kahverengi bile olsa normalmiş sarının bir tık koyusu oda bir damla günde 1 kere oluyor artarsa arıcam dokturumu hemen. Kasık ağrısı,bacak çekmesi,bel ağrısı,gögüs yanması normal şeyler ama sadece çok şiddetli dayanamıcak ağrılar sıkıntı.benim de her gün ayrı bir yerime bir şeyler oluyor bugün de genital bölgeye sancı giiriyor
canım gidince doktora söyle lekelenmeleri progesteron verdi mi
Gitsem belki görürüm ama uzaktan geliyorum diye doktor sürekli gel git yapma 10 şubatta gel dedi ozamanda sanırım 5+4 olcambir de keseyi gördün müü
birde birşey sorabilir miyim 5+4 ne oluyor ilki hafta ikincisi gün müGitsem belki görürüm ama uzaktan geliyorum diye doktor sürekli gel git yapma 10 şubatta gel dedi ozamanda sanırım 5+4 olcam
o zaman normal gögüs hassasiyeti bende de çok var malesefCanım aslında tam kahverengi bile değil yani normal zamanda bile olan şeyler koyulaşsa direk söyleyeceğim. Okudum internetten kahverengi bile olsa normalmiş sarının bir tık koyusu oda bir damla günde 1 kere oluyor artarsa arıcam dokturumu hemen. Kasık ağrısı,bacak çekmesi,bel ağrısı,gögüs yanması normal şeyler ama sadece çok şiddetli dayanamıcak ağrılar sıkıntı.
Canım ilki hafta ikincisi gün. Telefon uygulamalarında var hamilelik takibi ile ilgili oraya son adet tarihini yazınca ne kadarlık olduğu çıkıyor. Son adet tarihin ne zamandı?birde birşey sorabilir miyim 5+4 ne oluyor ilki hafta ikincisi gün mü
hiç bir bilgim yok da
ben damdan düşer gibi oldum biraz
ben çatlatma iğnesini 11 inde vuruldum ocağın sanırım beş hafta oluyor
ben baktım şimdi o zaman benim şu an 5+3 oluyor tahmini doğuma da 2 ekim diyorCanım ilki hafta ikincisi gün. Telefon uygulamalarında var hamilelik takibi ile ilgili oraya son adet tarihini yazınca ne kadarlık olduğu çıkıyor. Son adet tarihin ne zamandı?
Canım progestan aldıysan hemen keser o endişe etme. Kesilmedigi sürece doktoruna haber verirsin hemenBiraz gerildim sanirim bide kahverengi akıntım oldu az önce normaldir dimi? Yüksek tsh düşük sebebi olabilir die biliorm çünkü allah korusun ya
Ya aslında yoktu böyle birşey bugün doktor muayene ederken keseyi gorucem die çok bastirdi canim yandi baya. Eve gelince de böyle bir şey gördüm ona bağladım da aldiriorm hemen kullanicam. Sen de görmüşsün canm keseni çok şükür. Minik kalpleri de duyaydikCanım progestan aldıysan hemen keser o endişe etme. Kesilmedigi sürece doktoruna haber verirsin hemen
Çok şükür canimmMerhaba kızlar bizde bugün kesemizi gördük şükürler olsun. Rahmim ters olduğu için suanlik karından değil vajinal ultrasonla gözüktü darısı bekleyen herkesin başına inşallah