2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar size sormak istediğim bir durum var: Ben oksapar kullanıyorum ve bunu sürekli kullanacağım için rapor çıkartmak istiyorum kadın doğumda devlet hastanesinden.
Bulunduğum bölgedeki devlet hastanesinde olan kadın doğumcularda listede gebelere bakılmaz diye ibare var 3ünün de yanında.
Kadın doğumcuların hiçbiri gebelere bakmıyor ise ilaç da mı yazmaz bu durumda?
Bence yazılabilir ya sonuçta bunu kullanıyorum yazar mısın diyeceksiniz muayene yok bişey yok yazsınlar yani 😄

Bu arada günaydın herkese nasılsınız bugün kızlar 😁😍 ben gece çok fena oldum mide bulantisina uykumdan uyandım tuvalete gittim bekliyorum gelsin diye çok kötüydü 🥺 yanıma poşet ve kolonya aldım anca öyle geçirdim bulantıyı neyin nesiydi anlamadım 🤦🏻‍♀️
Kalp atışından sonra bulantılar başlar demişlerdi, geçmiş olsun inşallah uzun zaman senle kalmaz.

Yoğunluktan kastım ilgi gösterememesi.
Bir de kafa olarak uyuşmak. 9 ay bizimle olacaklar neticede.
Suanlik herşey yolunda gözüküyor bakalım ilgili biri ilk gittiğimde daha anlıyorum artık doktorları sorduğum her soruya açıklayıcı cevap veriyorsa tamam, bazıları cevap vermeye tenezzül bile etmiyor bu adam baya bı acikliyor bazen sormadan bile anlatıyor umarım hep böyle devam eder dediğin gibi 9 ay bizimle olacak çok önemli

Kızlar mide bulantıları olan var mı kaçıncı hafta başladı benim 6. 7. Haftadan sonra başlıyordu sanki diğer hamileliklerimde cok kustum şuan henüz mide bulantısı yok hiç olmaz diye umut ediyorum.

Suanlik herşey yolunda gözüküyor bakalım ilgili biri ilk gittiğimde daha anlıyorum artık doktorları sorduğum her soruya açıklayıcı cevap veriyorsa tamam, bazıları cevap vermeye tenezzül bile etmiyor bu adam baya bı acikliyor bazen sormadan bile anlatıyor umarım hep böyle devam eder dediğin gibi 9 ay bizimle olacak çok önemli
Doktorun kim bu arada?

Kızlar mide bulantıları olan var mı kaçıncı hafta başladı benim 6. 7. Haftadan sonra başlıyordu sanki diğer hamileliklerimde cok kustum şuan henüz mide bulantısı yok hiç olmaz diye umut ediyorum.
Benim 1 haftadır vardı 4 5 haftalıkken ama psikolojik miydi bilemedim ama dün gece çok fena oldum demin de baya fena oldum sanırım bu zamanlar başlayabiloyor 5+3 gozukuyorum uygulamada

Benim 1 haftadır vardı 4 5 haftalıkken ama psikolojik miydi bilemedim ama dün gece çok fena oldum demin de baya fena oldum sanırım bu zamanlar başlayabiloyor 5+3 gozukuyorum uygulamada
Benimde önceki gebeliklerde 6. 7.haftada mutlaka kusuyordum zaten normalde 53 kilo anca varım iyice zayıfliyordum iştahsızlık bi yandan mide bulantılarından çok çektim yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyor insan

Ben seni İstanbul gibi düşünmüştüm :) Çok iyi doktormuş hemen baktım. :)
12. haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam edeceğim sonrasında bir doktora karar verdim gibi ama araştırmalarım devam ediyor tabii :)
Yok görev nedeniyle dogudayiz biz 😄 evet gerçekten iyi devlette hem randevu sıkıntı hem her doktor ilgili değil sinir oluyorum.
Doktorundan memnun değil misin ki
Benimde önceki gebeliklerde 6. 7.haftada mutlaka kusuyordum zaten normalde 53 kilo anca varım iyice zayıfliyordum iştahsızlık bi yandan mide bulantılarından çok çektim yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyor insan
Benim ilk gebeliğim ilk kez hamile kaldım ama annemler hep şey diyor anne ya da kayınvalide hamileliği nasıl geçtiyse onlara benzersin diyorlar onların ikininde çok rahatmıs ama benim şimdiden başladı bulantılar inşallah bir an önce geçer 🙄 kusma fobim var benim bir de😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hmm bende şimdiden kesinlestirmek istiyorum doktorumu yanlış tercih yapmamak istiyorum devlete giden var mı merak ettim
Ben devlete gidiyorum. Bizim burada bir tane özel hastane var o da resmen para tuzağı. Bir kez oraya gittim ama devletteki doktorumu daha çok sevdim gayet ilgili. İlk başta siz mhrs randevusu alın daha sonra doktor sizi mhrs yle uğraştırmıyor zaten kendisi sistemden gün veriyor. geçen hafta pazartesi gitmiştim. Doktor keseyi gördü 10 gün sonraya kalp atışı için sıra verdi. Yazılı bi kağıt sıra beklemene gerek yok istediğin bir saatte çık gel dedi. Açıkçası her ay veya 20 güne bir çağıracaklar bundan sonra. Her gittiğimizde de ayrı ücret ödeyeceğiz. Doğum fiyatları malum. Devlette düzgün bir doktor denk getirdikten sonra özele gerek yok benim fikrim

İnşallah 😄 her sabah uyanınca bulantı oluyordu da geceki bambaşkaydi dedim böyle olursa yandık 😂🤦🏻‍♀️
Size dedim dedim benimde ağzımın tadı değişti midem bi tuhaf ne bulantı var nede iştah 2sinin arasındayım bakalım benim bulantılar geç mı başlıcak yoksa ayy çok kötü yaa hiç istemiyorum

Yok görev nedeniyle dogudayiz biz 😄 evet gerçekten iyi devlette hem randevu sıkıntı hem her doktor ilgili değil sinir oluyorum.
Canım tüp bebekçiler çok yoğun oluyor bir de normalin çok daha fazlasında para istiyorlar. 12. haftadan sonra da işlevleri kalmıyormuş. İnşallah sorun olmaz elbette ama ben orada devam etmeyeceğim gibi.
Bir de asıl doktorum değil yanındaki diğer doktorlar işleme giriyor. Benim için hiçbir anlamı yok sonrasında.

Benim ilk gebeliğim ilk kez hamile kaldım ama annemler hep şey diyor anne ya da kayınvalide hamileliği nasıl geçtiyse onlara benzersin diyorlar onların ikininde çok rahatmıs ama benim şimdiden başladı bulantılar inşallah bir an önce geçer 🙄 kusma fobim var bbendeenim bir de😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
😂😂bende de var cocuklar evde hastalanıp kusunca bende bayılıyorum onlarla kendimden geçiyorum.😂😂

Çiğ köfte bu etten yapılan dimi? Diğerinde et yok zaten dışarıda yapılanlarda. İşte sağlıklı beslenmemiz gerekiyorda insanın canı istiyor bazen 😬
Sadece et değil canım, dışarıdan çiğ sebze, yeşillik de yemememiz gerekiyor çiğköftenin içinde de yeşillik var, evde iyice yıkayıp öyle yiyeceğiz.

X