Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn insallah. Ne güzel tevafuk olmuşSizinle ayni yasta ayni ilk bebegim olucak ayni 4+6 haftaligim hayirlisi olsun insallah saglikli hamilelik gecirip saglikli bebeklere sahip olalim
Bu arada daha önceden sormuştunuz progestan 200mg ve coraspin kullaniyor musunuz diye ben onlari da kullanıyorum. Gunde 1 coraspin, uc kez de vajinal yoldan progestanSizinle ayni yasta ayni ilk bebegim olucak ayni 4+6 haftaligim hayirlisi olsun insallah saglikli hamilelik gecirip saglikli bebeklere sahip olalim
İnşallah bi daha yaşamazsın, stres yüzünden kanaması olanı okumuştum kendine çok dikkat et canım, sağ salim gelsin inşallah minigin❤Sağol canım benim inşallah yani o kadar kötü oldum ki görene kadar kanım çekildi.
Of valla öyle doktor ev işlerinden bir şey olmaz lekelenme de çok mühim değil dedi. Kanama alanı filan da yokmuş. Ben zaten kullanıyordum fitil ve proluton iğneyi. Bugün 2. Yi yaptırmıştım hatta. Doktor sağlıklı gebelikse düşmez ileriki haftalarda rahim ağzı kısalığı yada başka bi hastalık geliştiyse biz yatış öneriyoruz, senin evde kendini sınırlamana çok gerek yok dedi. Zaten bu aşamada düşecekse sağlıksız bir bebektir vücut anlar biz ne yaparsak yapalım düşer dedi.
En cok etkileyen şey stres stres dedi hep. Stres rahim kasılması yaşatır vücut sonra kurtulmaya çalışır bebekten gibi seyler söyledi sen rahat ol dedi.
Ben negatifim eşim pozitifti. Kanda bunun testi varmış indirect coombs gibi bi şey, o da negatif çıkmıştı. Normalde kanama yaşamamış olsam 28. Haftada yaptıracaktım iğneyi. Ama kanama yaşadığım için şimdi yaptırmamı 28. Haftada tekrarlamamı söyledi
İnşallah canım yani bu nasıl bi psikoloji anlamadım. Çok kötüymüş Allah hepimizi sakınsın
3 gündür başım ağrıyordu hiç geçmemişti. Bugün öğlenden beri ne yemek ne su tüketmiştim. Doktora gittik duyduk atışı vallahi baş ağrım kalmadı ya
ayni gun bizde 4+5 iz 19 ekim nasipse bende carsamba gidecegim hayirli haberler verelim ins.Kizlar merhaba. Yaşım 30, ilk cocugum olacak inşallah. Sanırım 4+5im henüz doktora gitmedim carsamba gidecegim. Hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalim inşallah. Keseyi ve kalp atisini gormedigim için kaygı da var dua beklerim. Hayırlı aksamlar herkese
E çünkü bugün salı sayma o yüzdenSalıyı neden saymıyoruz portakallı kekim?
(Canım istiyor yapmaya üşeniyorum.)
Evet bende ovulasyon takibi için boşuna para vermeyeyim diye randevu almaya çalıştım ama yok yani bi kere bile düşmediAaa hiç gitmedim ya bilmiyorum bende zaten devlette doğum yapmayı düşünmüyorsak randevuya oraya gitmek saçma geliyor bana..
Özellerde malum gerçekten pahalı randevular
Bende öyle düşünüyorum ya kötü bişey olsa illaki bilgilendirir düşük riski falan var mı dedim yoo riskin falan yok dedi ev işi vs yapabilir miyim dedim kendini yormadan yapabilirsin yavaş yavaş dedi kanama Ağrıda artış falan olursa herşey yasak yatacaksin sadece dediO zaman canını sıkma hiç takılma canım bisey olsa doktorlar pat diye söylüyor zaten direk. Süphelense falan söylerdi. Sen güzel güzel gününü bekle beklediğine değecek
Bana devlette infertilide bölümünde kayıt açılacaktı ama doktor hiç ilgili gelmedi bana sonra özelde erkek bir doktor önerildi internetten de baktım adam çok iyi hiç kötü yorum yok hakkında dedik biraz maliyetli olur ama bı gidelim ilk denemede oldu çok şükür özelden devam ediyoruz yani ama doğumu bu doktorda yapmayacağım memlekete gidicem o nasıl olacak bilmiyorum oradan da bulmam lazımKızlar siz kontrole devlete mı gidiyorsunuz? Yoksa şimdiden doktorunuzu buldunuz mu?
Aynen öyle canım doktorlar bu konuda direk konuşuyor zaten. Bana da 12 haftaya kadar özellikle dikkatli ol dedi risk geçinceye kadar, benim de biseyim yok ama öyle dedi bilmiyor ki ben cam falan sildim ama yok zorlayınca ağrı girdi sende zorlama kendiniBende öyle düşünüyorum ya kötü bişey olsa illaki bilgilendirir düşük riski falan var mı dedim yoo riskin falan yok dedi ev işi vs yapabilir miyim dedim kendini yormadan yapabilirsin yavaş yavaş dedi kanama Ağrıda artış falan olursa herşey yasak yatacaksin sadece dedi
Geliyor Ayşe’ler. Bende de sürekli tatlı. Vay be, şimdiden başlamış demek. Ben ki tatlı sevmem.E çünkü bugün salı sayma o yüzden
Ben yaptım da yiyemedim tatlı bişey yiyemiyorum ekşi olacak illa
Aynen bir de bana hamurisi yağlı kızartma fazla tüketme ciğer çiğköfte falan da yeme dediAynen öyle canım doktorlar bu konuda direk konuşuyor zaten. Bana da 12 haftaya kadar özellikle dikkatli ol dedi risk geçinceye kadar, benim de biseyim yok ama öyle dedi bilmiyor ki ben cam falan sildim ama yok zorlayınca ağrı girdi sende zorlama kendini
Hadi gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin de başınaBen de dün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyabildim çok şükür Doktor 5+6 hafta dedi, uygulamamda 6+2 dim… Nasıl bir duygu yoğunluğu allahim, ağladım duyduğumda Allah herkese nasip etsin.
Canım napıyosun sakın silme can filan...Aynen öyle canım doktorlar bu konuda direk konuşuyor zaten. Bana da 12 haftaya kadar özellikle dikkatli ol dedi risk geçinceye kadar, benim de biseyim yok ama öyle dedi bilmiyor ki ben cam falan sildim ama yok zorlayınca ağrı girdi sende zorlama kendini
Gözünüz aydın :)Ben de dün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyabildim çok şükür Doktor 5+6 hafta dedi, uygulamamda 6+2 dim… Nasıl bir duygu yoğunluğu allahim, ağladım duyduğumda Allah herkese nasip etsin.
Sorularına yanıt bulabileceğin biri olsun canım. Çok yoğun kafasını kaşıyacak insanlardan hayır gelmiyor...Bana devlette infertilide bölümünde kayıt açılacaktı ama doktor hiç ilgili gelmedi bana sonra özelde erkek bir doktor önerildi internetten de baktım adam çok iyi hiç kötü yorum yok hakkında dedik biraz maliyetli olur ama bı gidelim ilk denemede oldu çok şükür özelden devam ediyoruz yani ama doğumu bu doktorda yapmayacağım memlekete gidicem o nasıl olacak bilmiyorum oradan da bulmam lazım
Bu adam da çok yoğun ama çok şükür herşeyle güzel ilgileniyor şuana kadar bir sikinti yaşamadık çok şükür böyle de devam etsin inşallahSorularına yanıt bulabileceğin biri olsun canım. Çok yoğun kafasını kaşıyacak insanlardan hayır gelmiyor...