• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım napıyosun sakın silme can filan...
Ben ki temizlik takıntısı olan biriydim 1.5 aydır kimyasal herşeyden uzak durmaya çalışıyorum nerde kaldı temizlik yapmak hele hele cam...
Lütfen dikkatli ol.
Valla canım ben iyiyim diye kaptırdım kendimi camdir buzdolabı temizlemektir falan. Ama sonra bel ağrım oldu baya. Aslında ilk öğrendiğim zamanlarda da bisey yapmıyordum fazla korkumdan, ama sonra duramamaya başladım şunu yapayım burası kirlendi falan diye. Batıyor gözüme gözüme kirli yerler 😬 ama o gün fazla abarttım bende biliyorum valla 😬

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😍🙏🏻
Kese gözükür artık sizinde insan görünce gerçekten rahatlıyor çünkü diğer kötü ihtimalleri eliyorsun aklından 🥰 inşallah şimdi onu görmek bile sizi rahatlatır, özele mi gideceksiniz belki doktoru arayıp sorabilirsiniz musaitlik durumunu falan ? İnşallah görmek nasip olsun o minicik keseyi 😍🤲🏻
henüz gitmedim evet özele gidiyorum ben.. toplanti biter bitmez gideceğim bakalım çok heyecanlı :halay:

Valla canım ben iyiyim diye kaptırdım kendimi camdir buzdolabı temizlemektir falan. Ama sonra bel ağrım oldu baya. Aslında ilk öğrendiğim zamanlarda da bisey yapmıyordum fazla korkumdan, ama sonra duramamaya başladım şunu yapayım burası kirlendi falan diye. Batıyor gözüme gözüme kirli yerler 😬 ama o gün fazla abarttım bende biliyorum valla 😬
Biraz abartmışsın evet :)
3 ay çok önemli biliyorsun... Ben o kadar takıntılı insandım, halıdaki tüycükleri kovalardım eşimin deyimiyle, şimdi kendimi sakin tutmak zorundayım.
Yoksa benim içim de hiç rahat değil. Fakat şu an tek yaptığım yemek pişirmek. Başka hiçbir şeye karışmıyorum.

Size dedim dedim benimde ağzımın tadı değişti midem bi tuhaf ne bulantı var nede iştah 2sinin arasındayım bakalım benim bulantılar geç mı başlıcak yoksa ayy çok kötü yaa hiç istemiyorum
Bende de olacak gibi duruyor yüksek ihtimal inşallah sende olmaz 🥺
Canım tüp bebekçiler çok yoğun oluyor bir de normalin çok daha fazlasında para istiyorlar. 12. haftadan sonra da işlevleri kalmıyormuş. İnşallah sorun olmaz elbette ama ben orada devam etmeyeceğim gibi.
Bir de asıl doktorum değil yanındaki diğer doktorlar işleme giriyor. Benim için hiçbir anlamı yok sonrasında.
Hee doğru tüp bebek doktorlarinin fiyatlar bizimkilerin iki katı madem öyleyse dediğin gibi hiç gerek yok bence de, inşallah çok güzel devam eder de gönlünce bı doktor bulur ona gidersin 🥰
😂😂bende de var cocuklar evde hastalanıp kusunca bende bayılıyorum onlarla kendimden geçiyorum.😂😂
Midem bulanmaya başlayınca bı soğuk ter atmaya başlıyorum kuscam diye😂😂😂
Merhabalar bugün 5+2 olduk. :) Daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim. Giden var mı? Kalp atışı felan duydunuz mu kızlar? :)
Ben dün gittim 5+2 olarak sadece kese gördük 3 hafta sonra kalp atışı vs için gel dedi 😄
Çiğ köfte bu etten yapılan dimi? Diğerinde et yok zaten dışarıda yapılanlarda. İşte sağlıklı beslenmemiz gerekiyorda insanın canı istiyor bazen 😬
Bende öyle tahmin ettim çünkü daha geçen çiğköfte istedi canım eve söyledim 🤣🤣🙄🙄

Günaydınnnn kızlarr. Kese gören kalp sesini duyan herkesi tebrik ederimmm. Cok sevindim sizin adiniza.. bende sabirsizlikla muayene günümü bekliyorum günler gecmedikce tedirginliğim artiyor.. 4+3üm şuan. 5+4de cagirdilar randevuya. Benim gibi daha başlarda olan yok muu herkesss gecti kese aşamasini bi ben kaldim gibi hissediyorum😂😂

Ben devlete gidiyorum. Bizim burada bir tane özel hastane var o da resmen para tuzağı. Bir kez oraya gittim ama devletteki doktorumu daha çok sevdim gayet ilgili. İlk başta siz mhrs randevusu alın daha sonra doktor sizi mhrs yle uğraştırmıyor zaten kendisi sistemden gün veriyor. geçen hafta pazartesi gitmiştim. Doktor keseyi gördü 10 gün sonraya kalp atışı için sıra verdi. Yazılı bi kağıt sıra beklemene gerek yok istediğin bir saatte çık gel dedi. Açıkçası her ay veya 20 güne bir çağıracaklar bundan sonra. Her gittiğimizde de ayrı ücret ödeyeceğiz. Doğum fiyatları malum. Devlette düzgün bir doktor denk getirdikten sonra özele gerek yok benim fikrim
Evet mantıklı geliyor ama bizim burdaki devlettede yabancı uyruklluar çok malesef heryer hastalık diye özele gitmek istiyorum öyle devam edicem heralde bakalım

Biraz abartmışsın evet :)
3 ay çok önemli biliyorsun... Ben o kadar takıntılı insandım, halıdaki tüycükleri kovalardım eşimin deyimiyle, şimdi kendimi sakin tutmak zorundayım.
Yoksa benim içim de hiç rahat değil. Fakat şu an tek yaptığım yemek pişirmek. Başka hiçbir şeye karışmıyorum.
En iyisini yapıyorsun benimde annem gelecek temizlik yaparız diyordum ben o gelmeden başladım 😅 aman Allah korusun eğer bisey olacaksa da pamuklara sarsan da olmuyor maalesef🙁 orta kararda gitmek lazım çok yormadan ağır kaldırmadan

Bende de olacak gibi duruyor yüksek ihtimal inşallah sende olmaz 🥺

Hee doğru tüp bebek doktorlarinin fiyatlar bizimkilerin iki katı madem öyleyse dediğin gibi hiç gerek yok bence de, inşallah çok güzel devam eder de gönlünce bı doktor bulur ona gidersin 🥰

Midem bulanmaya başlayınca bı soğuk ter atmaya başlıyorum kuscam diye😂😂😂

Ben dün gittim 5+2 olarak sadece kese gördük 3 hafta sonra kalp atışı vs için gel dedi 😄

Bende öyle tahmin ettim çünkü daha geçen çiğköfte istedi canım eve söyledim 🤣🤣🙄🙄
Porsiyon olarak yiyicez yersekte marullarda tehlikeli😬😬

3 hafta mı??? Offf çok fazla değil mi? Benim ümidim 5+6 da gittiğimde görmek :KK43:
Evet benim doktor baya ileri tarihe attı sanırım garantiye almak istedi çünkü 8 9 haftalık falan oluyor orada kesin kalp atışı duyuluyor ya o yüzden herhalde 😄
Porsiyon olarak yiyicez yersekte marullarda tehlikeli😬😬
Porsiyon söyledim de marullari falan genelde ben evde tekrar yıkıyorum zaten önceden de pek güvenemiyorum 😄

Evet benim doktor baya ileri tarihe attı sanırım garantiye almak istedi çünkü 8 9 haftalık falan oluyor orada kesin kalp atışı duyuluyor ya o yüzden herhalde 😄

Porsiyon söyledim de marullari falan genelde ben evde tekrar yıkıyorum zaten önceden de pek güvenemiyorum 😄
Yok içindekine bisey yapamıyoruz ya ondan demiştim canım 😅

5+6 gözlemleyebilirsin kalp. Kese gözükür ama.

Bende 7+2de gidicem bakalım kalp atışı için
Rabbim hayırlısı ile hepimize görmeyi nasip etsin. Benim hcg biraz önden gidiyor sanki gibi... Ondan azıcık ümitliyim kalp atışı duyacağım diye... Cumartesi gelişmeleri paylaşırım artık.

Peki bulantısı olan var mı?

Back