- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Aynen kuzum şifa olsun insallahhhİnşallah minnoşum, yarın ilacı kullanmaya başlayınca rahatlarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum şifa olsun insallahhhİnşallah minnoşum, yarın ilacı kullanmaya başlayınca rahatlarım.
Benimde aynı sorun var tsh 5.8 çıktı en kötü 2ye kadar indirmemiz gerekiyor dedi doktor. İnşallah sizinde benimde ilaçla düşer biran önceBenim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu
Yolksac kesesi hangisi oluyor ya göremedim benimkinde de gözükmüyor ultrason kağıdındaEki Görüntüle 3006268
Al işte bizim kara delik. Ben bu yazanlardan hiçbir şey anlamadım.
Benimki tam fasulye bence hurafe bunlarİlk 4. 5. Hafta da öyle oluyormuş herhalde herkesin kuzum da internette okudum, 6. 7. Haftalarda hala böyle yuvarlaksa kız demisler bakalım ne kadar doğru cikacak
Hee tamam o zamanİlk 4. 5. Hafta da öyle oluyormuş herhalde herkesin kuzum da internette okudum, 6. 7. Haftalarda hala böyle yuvarlaksa kız demisler bakalım ne kadar doğru cikacak
Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaaSağol canım 10 güne kadar muayene ücretsiz yaa değerlendirelim dedi doktor
Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içindesizin baya net çıkmış kese içi falan maşallah benimde 5+2 bugün kese gördüm içinde yolk sac var dedi doktor gösterdi minik bi beyazlık ama ultrason fotoğrafı hiç net değil
Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindekiAy maşallah o altta ölçtügü bebek mi? benim kese küçücüktü 5+4te 6mmdi ama görüntü küçüktü
Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha 5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dediKızlar ben de bugün kesemi cok net gordum. Sata gore 5+2 yim. Ultrasonda 4+5 cikti. Tam asilama oldugum tarihe denk geliyor. Keseyi gordukten sonra tahliller istedi, onlari verdim.28 subata kalp atisina cagirdi. Heyecanla gunumu bekliyorum artik
Bence değer yüksek baya görümcem ikizlerde ilk değeri 500 çıkmıs seninki de ikiz gibiMerhaba kizlar benide listeye alirmisiniz
3.tüp bebek denemem positiv
21.ekim uygulamaya göre dogum tarihim
31.01. de cift transfer oldum bugun 14.gün ve deyerim 951 acaba ikizmi sizce ?
Kese ve kalp atisini duyma tarihim 01.03 malesef bukadar gec iki haftam var daha
Aynen canım ikinci gebelik olunca pek evhamli olmuyor insan gerçi bebeği gördüğü için belki de rahatım embriyo var kalp sesi de uzaktan geliyir dediBende bugün 7+2 canım anca duyulur zaten var dediyse korkma sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisin
Aaa minik fasulyee yoo ben böyle de çok gördüm canım internette bakarkenBenimki tam fasulye bence hurafe bunlar
Olması gereken yuvarlak değil mi ya benim niye böyle
Bende çok hastalandım ya ondan çok endişe etmiştim, birde belirtilerim kesilmişti. Ama sana kalp sesi var demiş zaten o yüzden dediğin gibi rahatsındır sağlıkla gelsin insallahAynen canım ikinci gebelik olunca pek evhamli olmuyor insan gerçi bebeği gördüğü için belki de rahatım embriyo var kalp sesi de uzaktan geliyir dedi
Yok değil kuzu yolk kesesi demişti doktor orası içinHee tamam o zaman
Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaa
Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içinde
Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindeki
Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha 5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dedi
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına insallaahKızlar ben de bugün kesemi cok net gordum. Sata gore 5+2 yim. Ultrasonda 4+5 cikti. Tam asilama oldugum tarihe denk geliyor. Keseyi gordukten sonra tahliller istedi, onlari verdim.28 subata kalp atisina cagirdi. Heyecanla gunumu bekliyorum artik
Bende o da gözükmedi o da mı herkeste farklı oliyor acaba bende simsiyah bir kara delik var sadeceYok değil kuzu yolk kesesi demişti doktor orası için
Bendede öyle keşke doktora sorsaydım yaa kese var dedi başka bişey demedi bide özel doktora gidiyorum o kadar para veriyorum bişey demiyorlarBende o da gözükmedi o da mı herkeste farklı oliyor acaba bende simsiyah bir kara delik var sadece
Çoğu kişinin öyle kuzu bende bunu görünce şaşırmıştım hiç benimki gibi görmedimBende o da gözükmedi o da mı herkeste farklı oliyor acaba bende simsiyah bir kara delik var sadece
Ben bebekle ilgili bişey var mı dedim çok erken çok küçük daha gözükmez bebek falan dedi bana 5 haftalık minicik dediBendede öyle keşke doktora sorsaydım yaa kese var dedi başka bişey demedi bide özel doktora gidiyorum o kadar para veriyorum bişey demiyorlar
Hee tamam o zamanÇoğu kişinin öyle kuzu bende bunu görünce şaşırmıştım hiç benimki gibi görmedim
Evet aslında bende görünce rahatlamıştım bakalım ne çıkacak içindenAaa minik fasulyee yoo ben böyle de çok gördüm canım internette bakarken
Kaç çıktı tsh. Bende tiroid hastasıyım ameliyat falan oldum 8 çıktı tsh ilacı arttırdıkBenim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu
Bana da biseyler oluşmaya başlamış bakalım haftaya kalp atışı için gel demişti sadece canım. Normal hersey çektikleri cihazdan cihaza da farkediyormusBen bebekle ilgili bişey var mı dedim çok erken çok küçük daha gözükmez bebek falan dedi bana 5 haftalık minicik dedi
Hee tamam o zaman
Dediğim gibi canım çektikleri cihazdan bile farkediyormus, küçük bi fasulyecik daha çıkacak içinden inşallahEvet aslında bende görünce rahatlamıştım bakalım ne çıkacak içinden