2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar benide listeye alirmisiniz
3.tüp bebek denemem positiv
21.ekim uygulamaya göre dogum tarihim
31.01. de cift transfer oldum bugun 14.gün ve deyerim 951 acaba ikizmi sizce ?
Kese ve kalp atisini duyma tarihim 01.03 malesef bukadar gec iki haftam var daha

İlk 4. 5. Hafta da öyle oluyormuş herhalde herkesin kuzum da internette okudum, 6. 7. Haftalarda hala böyle yuvarlaksa kız demisler 😅😅 bakalım ne kadar doğru cikacak😅
Benimki tam fasulye bence hurafe bunlar😂
Olması gereken yuvarlak değil mi ya benim niye böyle🙊

Eklentiler

• 8396CB32-871C-43A5-B5A3-986B7827A693.jpeg
    8396CB32-871C-43A5-B5A3-986B7827A693.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 62
İlk 4. 5. Hafta da öyle oluyormuş herhalde herkesin kuzum da internette okudum, 6. 7. Haftalarda hala böyle yuvarlaksa kız demisler 😅😅 bakalım ne kadar doğru cikacak😅
Hee tamam o zaman 🤣🤣
Sağol canım ☺️ 10 güne kadar muayene ücretsiz yaa değerlendirelim dedi doktor 😊
Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaa😰🤣
sizin baya net çıkmış kese içi falan maşallah benimde 5+2 bugün kese gördüm içinde yolk sac var dedi doktor gösterdi minik bi beyazlık ama ultrason fotoğrafı hiç net değil🙈
Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içinde 🙄
Ay maşallah o altta ölçtügü bebek mi? benim kese küçücüktü 5+4te 6mmdi ama görüntü küçüktü
Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindeki 😱
Kızlar ben de bugün kesemi cok net gordum. Sata gore 5+2 yim. Ultrasonda 4+5 cikti. Tam asilama oldugum tarihe denk geliyor. 🤩🤩 Keseyi gordukten sonra tahliller istedi, onlari verdim.28 subata kalp atisina cagirdi. Heyecanla gunumu bekliyorum artik 🥰🥰🥰🥰🥰
Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha 🤣 5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor 😄 benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dedi 🙄🥺🤦🏻‍♀️

Merhaba kizlar benide listeye alirmisiniz
3.tüp bebek denemem positiv
21.ekim uygulamaya göre dogum tarihim
31.01. de cift transfer oldum bugun 14.gün ve deyerim 951 acaba ikizmi sizce ?
Kese ve kalp atisini duyma tarihim 01.03 malesef bukadar gec iki haftam var daha
Bence değer yüksek baya görümcem ikizlerde ilk değeri 500 çıkmıs seninki de ikiz gibi 🥰

Aynen canım ikinci gebelik olunca pek evhamli olmuyor insan 😊 gerçi bebeği gördüğü için belki de rahatım embriyo var kalp sesi de uzaktan geliyir dedi
Bende çok hastalandım ya ondan çok endişe etmiştim, birde belirtilerim kesilmişti. Ama sana kalp sesi var demiş zaten o yüzden dediğin gibi rahatsındır sağlıkla gelsin insallah 😍

Hee tamam o zaman 🤣🤣

Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaa😰🤣

Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içinde 🙄

Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindeki 😱

Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha 🤣 5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor 😄 benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dedi 🙄🥺🤦🏻‍♀️
Yok değil kuzu yolk kesesi demişti doktor orası için

Kızlar ben de bugün kesemi cok net gordum. Sata gore 5+2 yim. Ultrasonda 4+5 cikti. Tam asilama oldugum tarihe denk geliyor. 🤩🤩 Keseyi gordukten sonra tahliller istedi, onlari verdim.28 subata kalp atisina cagirdi. Heyecanla gunumu bekliyorum artik 🥰🥰🥰🥰🥰
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına insallaah 😍😍🤲🏻

Bendede öyle keşke doktora sorsaydım yaa kese var dedi başka bişey demedi 😑😑 bide özel doktora gidiyorum o kadar para veriyorum bişey demiyorlar
Ben bebekle ilgili bişey var mı dedim çok erken çok küçük daha gözükmez bebek falan dedi bana 5 haftalık minicik dedi 😄
Çoğu kişinin öyle kuzu bende bunu görünce şaşırmıştım hiç benimki gibi görmedim😅
Hee tamam o zaman 😁

Ben bebekle ilgili bişey var mı dedim çok erken çok küçük daha gözükmez bebek falan dedi bana 5 haftalık minicik dedi 😄

Hee tamam o zaman 😁
Bana da biseyler oluşmaya başlamış bakalım haftaya kalp atışı için gel demişti sadece canım. Normal hersey çektikleri cihazdan cihaza da farkediyormus
Evet aslında bende görünce rahatlamıştım bakalım ne çıkacak içinden😍
Dediğim gibi canım çektikleri cihazdan bile farkediyormus, küçük bi fasulyecik daha çıkacak içinden inşallah 😍😍🤲🏻

X