- 15 Ocak 2014
- 5.915
- 5.117
Kızımın usg sine çok benzettim ondan canım aynısı gibiydiSagolasin canımm ay kese görüntüsünden mi yoksa bi kişi daha yazmıştı kız diye
Bende perşembe gidecem Allah izin verirse bende atarım şimdi varda bitaz küçük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımın usg sine çok benzettim ondan canım aynısı gibiydiSagolasin canımm ay kese görüntüsünden mi yoksa bi kişi daha yazmıştı kız diye
Aynen canım sağlıklı bi gebelik diliyorum sana ve herkese. Allah bekleyenlerinde yüzünü güldürsün bi an önceAynen neyse beklicez artık bende bı sıkıntı yok o yüzden doktor ne derse he dedim çok şükür Rabbime bugünleri de gördük
Aynen garanti oldu biraz bilmiyorum bı sıkıntı olmazsa 3 hafta bekle dedi
Ben heyecandan duymadım ultrason kağıdından gördüm mm i de iyidir herhalde dedim aksi bişey söylemedi
Hadi gözün aydın canım Allah kalp atışı duymayı nasip etsin hepimize hemen hemen aynı keseleri senin ultrason görüntüsü farklı ben anlayamadım
Hayırlı olsun gözün aydın ayniyiz günlerimiz de , 7mm e kadar hemde beni 3 hafta sonra çağırdi hepsini birden gorcez herhalde rabbim sağlıklı bebisler sağlıklı doğumlar nasip etsin
Amiiiin cumlemize sağlıklı bir gebelik nasıp etsin rabbim amiinAynen canım sağlıklı bi gebelik diliyorum sana ve herkese. Allah bekleyenlerinde yüzünü güldürsün bi an önce
Hadi yaa iki kere gördüm ikisinde de kese yuvarlak öyle olunca kız diyorlar, fasulye gibi olursa da erkek oluyormuşKızımın usg sine çok benzettim ondan canım aynısı gibiydi
Benimki de yuvarlak oval gibiHadi yaa iki kere gördüm ikisinde de kese yuvarlak öyle olunca kız diyorlar, fasulye gibi olursa da erkek oluyormuş
İlk 4. 5. Hafta da öyle oluyormuş herhalde herkesin kuzum da internette okudum, 6. 7. Haftalarda hala böyle yuvarlaksa kız demisler bakalım ne kadar doğru cikacakBenimki de yuvarlak oval gibi
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canim şimdi senin tam ne kadar haftası? Bana artık bi sorun olmadığı sürece 1 ay sonra gel dediKızımın usg sine çok benzettim ondan canım aynısı gibiydi
Aaaaa bak buda benimCanım hayırlı olsun niye bilmiyorum ama aşırı kız hissettim yüzde yüz gibi
Sağol canım 10 güne kadar muayene ücretsiz yaa değerlendirelim dedi doktorHayırlı olsun gözün aydın ayniyiz günlerimiz de , 7mm e kadar hemde beni 3 hafta sonra çağırdi hepsini birden gorcez herhalde rabbim sağlıklı bebisler sağlıklı doğumlar nasip etsin
sizin baya net çıkmış kese içi falan maşallah benimde 5+2 bugün kese gördüm içinde yolk sac var dedi doktor gösterdi minik bi beyazlık ama ultrason fotoğrafı hiç net değilAaaaa bak buda benim
Benim 5+6 da çıktı böyle bakalım cuma gidicem 7+2 olcak nasıl çıkcak:)sizin baya net çıkmış kese içi falan maşallah benimde 5+2 bugün kese gördüm içinde yolk sac var dedi doktor gösterdi minik bi beyazlık ama ultrason fotoğrafı hiç net değil
bebişi görürsünüz artık beni de 2 hafta sonra çağırdı 7+2 de 14 gün nasıl geçecek bilmiyorumBenim 5+6 da çıktı böyle bakalım cuma gidicem 7+2 olcak nasıl çıkcak:)
Geçer gördükten sonra daha hızlı geçiyor bide mide bulantım olmasabebişi görürsünüz artık beni de 2 hafta sonra çağırdı 7+2 de 14 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Ay maşallah o altta ölçtügü bebek mi? benim kese küçücüktü 5+4te 6mmdi ama görüntü küçüktüAaaaa bak buda benim
İşte bilmiyorum ki bitanesi çok net çıkmış ama kalp atışını gösterdi bana bebek herhaldeAy maşallah o altta ölçtügü bebek mi? benim kese küçücüktü 5+4te 6mmdi ama görüntü küçüktü
Maşallah erken belli olmuş bebistir o zamanİşte bilmiyorum ki bitanesi çok net çıkmış ama kalp atışını gösterdi bana bebek herhalde
İnşallah minnoşum, yarın ilacı kullanmaya başlayınca rahatlarım.Olmaz allahin izniyle kuzum, inşallah bi an önce toparlanir değerlerin. Bunun etkileyip etkilemedigini bilemezsin suanlik ama stres yapıpta başka biseyleri tetikleyebilirsin, diğer grupta bi arkadaşın stresten kanaması olmuştu mesela nolur çok stres yapma olur mu, insallah hersey yolunda gidecek
Benim kızımda fasulye gibiydi ama bebek kese içinde aynı seninki gibiydiHadi yaa iki kere gördüm ikisinde de kese yuvarlak öyle olunca kız diyorlar, fasulye gibi olursa da erkek oluyormuş
Canım benim 7+2 olacam persembeHadi inşallah güzel haberlerle gel canim şimdi senin tam ne kadar haftası? Bana artık bi sorun olmadığı sürece 1 ay sonra gel dedi
İnan bilemedim canım dilosunki benim kızımınkine benzediği için tahmin ettimAaaaa bak buda benim
Bende bugün 7+2 canım anca duyulur zaten var dediyse korkma sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisinBenim kızımda fasulye gibiydi ama bebek kese içinde aynı seninki gibiydi
Canım benim 7+2 olacam persembe
6+2 de gittim kalp atışı uzaktan geliyor dedi sanırım küçüktü ondan çağırdı
İnan bilemedim canım dilosunki benim kızımınkine benzediği için tahmin ettim
Buda benimki inşallah sağlıkla hayırla erkektir çünkü çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum bir kız bir erkek olursa rabbim hepimizin gönlüne göre hayrılısu ile versin