2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende 7. Haftaya girince olmaya başladı. Sesini çıkarma sen de 😀 Zaten hamdolsun kusturmuyor, öğürme gibi şeyler olmuyor da içimde dalgalanma var sürekli öyle hissediyorum 😀
Ne güzel ya ben de şu 7. Haftaları görsem artık nasipse 😁 diyorlar zaten kalp atışı başlayınca mide bulantısı da başlar diye...

Kızlar başında sürmemiz lazım annem tembih etti karnınıza ve bacaklarınıza sürün krem çatlamayın diye ben doğal bir şeyler araştırıyorum fikri olan var mı?
Benim ikizim var, o yüzden annem bize hamileyken olağanüstü büyümüş karnı. Ve çatlakları önlemek için sürekli badem yağı kullanmış bence işe yaramış onda

Aynen benimde öyle oldu minicik bisey ama insanın kalbini fena yapiyor🙈🙈 benimki 6mmdi küçük değildir normaldir canım seninde 😍
Bende tam bilmiyorum ters rahim durumunu, hsg de sola eğik çıkmıştı belki ondan bahsediyorlardir ters diye kücüklügümden beri gittiğim için kadın doğuma duyuyorum aslında hep ters diye😬 ama sorun yaratacak bisey değilmiş doktorlarin dediğine göre 🥰
Video çekmeyi düşünüyorum inşallah heyecandan unutmam o zaman çok kızarım kendime 😅 5 gün kalmiss ama insana ömür gibi geliyor geçmiyor zaman kalbini duyana kadar insan hep bi tetikte inşallah gelecek o gün sende duyacaksin allahin izniyle 🥰🥰😍
Maalesef o günler geçmiyor çok tuhaf... 6mm olması gereken boyutu. Gayet normal :)

Benim ikizim var, o yüzden annem bize hamileyken olağanüstü büyümüş karnı. Ve çatlakları önlemek için sürekli badem yağı kullanmış bence işe yaramış onda
Bu durum biraz da şans işi değil mi? Benim annemin cildi çok kurudur hiç çatlağı yok ama teyzelerimin cildi yağlı olduğu halde çatlak dolu karınları.

Şimdi iyileştin değil mi herşey yolunda?
Normalde bugün karantinam bitti, hala sesim gripli gibi uyandım ama, biraz da öksürük var.. Başka yönden biseyim yok şükür bebisi görelim bi sıkıntı yoksa tekrar test yaptırmayı düşünüyorum, belki de geçti ama bünye şuan zayıf olduğu için etkileri geçmiyor 🤷🏻‍♀️

Bu durum biraz da şans işi değil mi? Benim annemin cildi çok kurudur hiç çatlağı yok ama teyzelerimin cildi yağlı olduğu halde çatlak dolu karınları.
Sanırım öyle de olabilir 😃 çünkü benim annemin de cildi kurudur. Ya cidden çok dikkat etmişler ve işe yaramış ya da şans eseri yarasız beresiz kurtulmuşlar..

Normalde bugün karantinam bitti, hala sesim gripli gibi uyandım ama, biraz da öksürük var.. Başka yönden biseyim yok şükür bebisi görelim bi sıkıntı yoksa tekrar test yaptırmayı düşünüyorum, belki de geçti ama bünye şuan zayıf olduğu için etkileri geçmiyor 🤷🏻‍♀️
Testte tekrar pozitif çıkacaksın ama... Sağlık bakanlığı yaptırmayın diyor 2. testi diye biliyorum.
Çünkü vücudunda virüs hala var ama aktif değil. Öksürük bir dönem devam edecek sonra bitecek yavaş yavaş.

Ne güzel ya ben de şu 7. Haftaları görsem artık nasipse 😁 diyorlar zaten kalp atışı başlayınca mide bulantısı da başlar diye...
Az kaldı az 😀 annem dün dedi ki ne güzel 40 günü geçtin ama başlamadı bulantın, kiminin çocuk rahme düşer düşmez başlarmış diye. Akşamına bulantım başladı 🤣
Günaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler 🙏
Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍
Kızlar ben kalp atışını duydum bugün 😊😊
Gözün Aydın çiçeğim 🥰

X