2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet evet baya bi evirdi çevirdi o an 2-3 saniyeydi aslında ama kalbim duracak sandım 🙈 Bi de kese Çok ufak sandım ben.doktor da tam 34 günlük normal dedi neyseki.
Ters rahim durumuna şimdi baktım nette de neyseki problem yaratacak bi şey değilmiş tatlım sanırım değil mi ?

İnşallah duyacaksın ses kaydı al muhakkak 💖 benim de cuma günü randevum 8.30a aldık randevuyu 😀 nasıl dayanacağım bilmiyorum 😅
Aynen benimde öyle oldu minicik bisey ama insanın kalbini fena yapiyor🙈🙈 benimki 6mmdi küçük değildir normaldir canım seninde 😍
Bende tam bilmiyorum ters rahim durumunu, hsg de sola eğik çıkmıştı belki ondan bahsediyorlardir ters diye kücüklügümden beri gittiğim için kadın doğuma duyuyorum aslında hep ters diye😬 ama sorun yaratacak bisey değilmiş doktorlarin dediğine göre 🥰
Video çekmeyi düşünüyorum inşallah heyecandan unutmam o zaman çok kızarım kendime 😅 5 gün kalmiss ama insana ömür gibi geliyor geçmiyor zaman kalbini duyana kadar insan hep bi tetikte inşallah gelecek o gün sende duyacaksin allahin izniyle 🥰🥰😍

Gece gece canım isteyince sabahı zor ettim ilk defa canım biseyi bu kadar çok istemişti ya 😂 bende yiyorum valla zaten tombul kuşum bu gidisat hiç iyi degil bana 😅😅
İnşallah inşallah duyacaksın canımmm güzel haberlerini bekliyorum cuma günü😍
Yarın ben sabah erkenden gidicem 8de orda olurum 😅
Ahahha yerim seni ha tombul kuş seni.😂 Alıyoruz kiloları da hiç iyi etmiyoruz, gidip tartı alacağım eve, kiloyu sürekli görmek yememe engel olabilir.😂

Keşke yeseydin içime dert oldu, yarın ye bari üzme bizi de.😂

Ben randevuyu öğleden sonraya aldım uykumu alıp gideyim diye, siz benden daha heyecanlısınız kız.😂

Bende öleyim su içemiyorum ama günde 2 kere zorlayıp yemek yiyorum ama hem çikolata hem meyve yemelerim bitti mide bulantısından yiyemiyorum

Benim normal halinde de boş mideye su içince bulanıyor o yüzden bilemiyorum ama sabahın köründe uyanıyorum o zaman midem bulanıyor oluyor biraz daha bulansa kusturacak 🙄🙄
A101 de satılan tam buğdaylı nimet marka yaprak galetalar var. Ben ondan atıyorum midem boşsa hemen.
Valla yemek yemenin de tadı tuzu kalmadı 😅 canım istiyor yapmaya üşeniyorum, yapıyorsam yerken kendi kendime tripteyim. Suan da inanılmaz acıktım ama midem de bulanıyor inşallah daha da kötüye gitmeyiz 🙈

Hanımlar bu arada Bulantılarınız nasıl başladı sizin. Benim boş mideye su içince hafif bulanmalar başladı. Üstüne bu akşam yemekten sonra hafif dalga dalga geldi😀 gitmedi hala daha. Öğürme yok ama yani içim göğüs bölgem dokunmayın bana modunda 😀
Boş da olsa dolu da olsa bulanıyooor, kana kana su içemiyorum. :KK42:

A101 de satılan tam buğdaylı nimet marka yaprak galetalar var. Ben ondan atıyorum midem boşsa hemen.
Valla yemek yemenin de tadı tuzu kalmadı 😅 canım istiyor yapmaya üşeniyorum, yapıyorsam yerken kendi kendime tripteyim. Suan da inanılmaz acıktım ama midem de bulanıyor inşallah daha da kötüye gitmeyiz 🙈
Unutmazsam alayım deneyeyim bende 😄 ben de saat 10 dan beri fena acıktım ama tutuyorum kendimi şimdi yersem kiloların önüne gecemem ben 😵🤣

Ahahha yerim seni ha tombul kuş seni.😂 Alıyoruz kiloları da hiç iyi etmiyoruz, gidip tartı alacağım eve, kiloyu sürekli görmek yememe engel olabilir.😂

Keşke yeseydin içime dert oldu, yarın ye bari üzme bizi de.😂

Ben randevuyu öğleden sonraya aldım uykumu alıp gideyim diye, siz benden daha heyecanlısınız kız.😂
Aynen hiç iyi etmiyoruz biraz daha ilerde şeker tansiyon problemleri olabilir, sen zayıfsın sakın endişelenme benim endiselenmem lazimm😅 karantina da bitiyor artık her gün yürüyüşe başka çaresi yok bize, aynen tarti bende alayım üzüntüden yemem belki😅
Ya ben karantinadan bi hafta daha zorunlu bekledim ya o yüzden dayanamiyorum, yarın 7+2 olacak artık bi duyaydim yetti gari 😅

Ay içim böyle koskocaman bi ova sanki ve komple sevgi dolu gibi hissediyorum. Bi yandan hepimizin mutluluğuyla sevinip üzüntümüze üzülüyorum. Empati De arşa çıktı sanki.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, bizlere de hayırlı ebeveynler olmayı nasip eder inşallah🙈 çok farklı bi duyguymuş yeni yeni o bilinç gelmeye başladı. Ağlıcam şimdi 🤣
Ben yatışa geçeyim güzel hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum 💐

Aynen hiç iyi etmiyoruz biraz daha ilerde şeker tansiyon problemleri olabilir, sen zayıfsın sakın endişelenme benim endiselenmem lazimm😅 karantina da bitiyor artık her gün yürüyüşe başka çaresi yok bize, aynen tarti bende alayım üzüntüden yemem belki😅
Ya ben karantinadan bi hafta daha zorunlu bekledim ya o yüzden dayanamiyorum, yarın 7+2 olacak artık bi duyaydim yetti gari 😅
60 olmuşumdur nerem zayıf acabaa.😂
Al al, Fakir’in bir tartısı var, vücuttaki yağ oranlarını falan da hesaplıyor onu gözüme kestirdim.😂

İyi yapmışsın bebitom, git duy gel, için ferahlasın. Sonra kıymalı böreği sipariş et. Oooh.😂 Tartı muhabbetinin üstüne börek iyi oldu.😂

Ay içim böyle koskocaman bi ova sanki ve komple sevgi dolu gibi hissediyorum. Bi yandan hepimizin mutluluğuyla sevinip üzüntümüze üzülüyorum. Empati De arşa çıktı sanki.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, bizlere de hayırlı ebeveynler olmayı nasip eder inşallah🙈 çok farklı bi duyguymuş yeni yeni o bilinç gelmeye başladı. Ağlıcam şimdi 🤣
Ben yatışa geçeyim güzel hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum 💐
Ay ağlama ağlama hepimiz aynı duygular icindeyiz beni de aglatacaksinn🥲🥲 hadi sana iyi güzel mutlu geceler olsun inşallah güzel haberlerde buluşmak üzeree😍🥲

60 olmuşumdur nerem zayıf acabaa.😂
Al al, Fakir’in bir tartısı var, vücuttaki yağ oranlarını falan da hesaplıyor onu gözüme kestirdim.😂

İyi yapmışsın bebitom, git duy gel, için ferahlasın. Sonra kıymalı böreği sipariş et. Oooh.😂 Tartı muhabbetinin üstüne börek iyi oldu.😂
Böreği canımın istediginde yedim kız gari artık yemesem iyi olur 😂😂
60 olsam bende keşke yaaa 60 nerde 70 küsur nerde😨😨😨
Ay böyle diyince çok olduğunu farkettim biseyler yapmam lazim🤦🏻‍♀️
Ben bi tartilara bakayım en iyisi 😬😬
Hadi insallah sende duyacaksin kuzuu o rahatlamayla sende bi güzel yersin bence 😅😅

Böreği canımın istediginde yedim kız gari artık yemesem iyi olur 😂😂
60 olsam bende keşke yaaa 60 nerde 70 küsur nerde😨😨😨
Ay böyle diyince çok olduğunu farkettim biseyler yapmam lazim🤦🏻‍♀️
Ben bi tartilara bakayım en iyisi 😬😬
Hadi insallah sende duyacaksin kuzuu o rahatlamayla sende bi güzel yersin bence 😅😅
Tartıları alalım da öyle harekete geçeriz artık.😂 Üzme kendini senin içinde minnacık bir insan var.👶🏻

İnşallah minnoşum, ne yiyerek taçlandıracağıma şimdi karar verdim ama söylemeyeceğim, her yer aşeren analarla dolu.😂

Ben de yatışa geçiyorum bebek, yarın görüşürüz, tatlı uykular.😘 Artık sabahlamıyorsun değil mi? Vücudunun uykuya daha çok ihtiyacı var. 💤

Tartıları alalım da öyle harekete geçeriz artık.😂 Üzme kendini senin içinde minnacık bir insan var.👶🏻

İnşallah minnoşum, ne yiyerek taçlandıracağıma şimdi karar verdim ama söylemeyeceğim, her yer aşeren analarla dolu.😂

Ben de yatışa geçiyorum bebek, yarın görüşürüz, tatlı uykular.😘 Artık sabahlamıyorsun değil mi? Vücudunun uykuya daha çok ihtiyacı var. 💤
Ben tahmin edebiliyorum ama bende söylemicem en iyisi kuzu😅
Yok yok uykuya geçiyorum bende gözler kapanıyor zaten canım sana da güzel rüyalı bol dinlenmeli uykular 😘😘 rüyanda bebisini gör😍 yarın güzel haberlerde buluşmak dileğiyle 😘🤲🏻🤲🏻

kizlar size birsey soracagim cok sukur benim mide bulantimda lekelenmemde yok tupbebekle tuttu insallah benim ilk gunden beri sol kasigimda hissettim daha bilmeden varligini hafiften agri yapiyordu ama bu son gunlerde yogun kasigimdan bacagima vuruyor daha yeni boyle agri yapmasi normalmi sizinde hic bacaginiza atiyormu agri

Merhaba hanımlar lütfen aranızda bunları yaşayan varsa bana cvp verebilir mi rica ediyorum çok korkuyorum .Şimdi ben 4 haftalıkken hastaneye gittim kese 6 mm di kese var bebebk yok dedi ?kan ve idrar verdim 2 hafta sonra gel dedi idrarda galiba enfeksiyon çıkmış bı bakarmisiniz rica etsem
Merhaba. Öncelikle sadece kesenin görülmesi çok normal bebeğin görülmesi 6. Haftada filan oluyor. Biraz idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda proteinin yüksek çıkmış. Bende de protein yüksek çıktı doktoru arayıp öğrendim önemli olmadığını akıntıdan dolayı yüksekliğini söyledi. Yüksek tansiyon yoksa korkulacak bişey yok dedi. Arasıra yine yapacakmış bu tahlili. Doktorunuz 2 hafta sonra gelin demiş ama bence yarın gitmeniz ya da aramanız gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verebilir bol su için korkulacak bişey yok rahat olun🥰

kizlar size birsey soracagim cok sukur benim mide bulantimda lekelenmemde yok tupbebekle tuttu insallah benim ilk gunden beri sol kasigimda hissettim daha bilmeden varligini hafiften agri yapiyordu ama bu son gunlerde yogun kasigimdan bacagima vuruyor daha yeni boyle agri yapmasi normalmi sizinde hic bacaginiza atiyormu agri
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 ağrılar bende de bı çoğalıyor bı azaliyordu hatta 2 gün önce baya kivrandirdi pek bacağıma vurmuyor ama bir kaç kere olmuştu ama kanama vs gormuyorsan korkma bence yerlesmeye çalışıyordur bebiş 🥰

Hanımlar bu arada Bulantılarınız nasıl başladı sizin. Benim boş mideye su içince hafif bulanmalar başladı. Üstüne bu akşam yemekten sonra hafif dalga dalga geldi😀 gitmedi hala daha. Öğürme yok ama yani içim göğüs bölgem dokunmayın bana modunda 😀
Bende daha bulantı yok nedendir bilemedim 😅

Merhaba. Öncelikle sadece kesenin görülmesi çok normal bebeğin görülmesi 6. Haftada filan oluyor. Biraz idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda proteinin yüksek çıkmış. Bende de protein yüksek çıktı doktoru arayıp öğrendim önemli olmadığını akıntıdan dolayı yüksekliğini söyledi. Yüksek tansiyon yoksa korkulacak bişey yok dedi. Arasıra yine yapacakmış bu tahlili. Doktorunuz 2 hafta sonra gelin demiş ama bence yarın gitmeniz ya da aramanız gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verebilir bol su için korkulacak bişey yok rahat olun🥰
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz ilk olduğu için tecrübesizim doktor kontrolünden 1 hafta geçti sadece 1 haftam kaldı randevusuz almiyo zaten gittiğim hastane beklemekten bol su içmekten başka çarem yok çok sogol 😍😘😘😍

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 ağrılar bende de bı çoğalıyor bı azaliyordu hatta 2 gün önce baya kivrandirdi pek bacağıma vurmuyor ama bir kaç kere olmuştu ama kanama vs gormuyorsan korkma bence yerlesmeye çalışıyordur bebiş 🥰
amin insallah 🥰 cok sukur kanamam yok agrim bazen yogunlasiyor uzatmak geregi duyuyorum okadar😊

X