Bende 7. Haftaya girince olmaya başladı. Sesini çıkarma sen deBende daha bulantı yok nedendir bilemedim
Maşallah çok güzel çıkmışGaliba oyle 4+3 te kan verdigimde 4550 çıkmıştı. İlk hamileligimde hic bu kadar yukselip belirti olmamıştı.
Ne güzel ya ben de şu 7. Haftaları görsem artık nasipseBende 7. Haftaya girince olmaya başladı. Sesini çıkarma sen deZaten hamdolsun kusturmuyor, öğürme gibi şeyler olmuyor da içimde dalgalanma var sürekli öyle hissediyorum
Benim ikizim var, o yüzden annem bize hamileyken olağanüstü büyümüş karnı. Ve çatlakları önlemek için sürekli badem yağı kullanmış bence işe yaramış ondaKızlar başında sürmemiz lazım annem tembih etti karnınıza ve bacaklarınıza sürün krem çatlamayın diye ben doğal bir şeyler araştırıyorum fikri olan var mı?
Maalesef o günler geçmiyor çok tuhaf... 6mm olması gereken boyutu. Gayet normal :)Aynen benimde öyle oldu minicik bisey ama insanın kalbini fena yapiyorbenimki 6mmdi küçük değildir normaldir canım seninde
Bende tam bilmiyorum ters rahim durumunu, hsg de sola eğik çıkmıştı belki ondan bahsediyorlardir ters diye kücüklügümden beri gittiğim için kadın doğuma duyuyorum aslında hep ters diyeama sorun yaratacak bisey değilmiş doktorlarin dediğine göre
Video çekmeyi düşünüyorum inşallah heyecandan unutmam o zaman çok kızarım kendime5 gün kalmiss ama insana ömür gibi geliyor geçmiyor zaman kalbini duyana kadar insan hep bi tetikte inşallah gelecek o gün sende duyacaksin allahin izniyle
Bu durum biraz da şans işi değil mi? Benim annemin cildi çok kurudur hiç çatlağı yok ama teyzelerimin cildi yağlı olduğu halde çatlak dolu karınları.Benim ikizim var, o yüzden annem bize hamileyken olağanüstü büyümüş karnı. Ve çatlakları önlemek için sürekli badem yağı kullanmış bence işe yaramış onda
Bakalım şimdi sıra bekliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamistim, uzun süre bekleyip bu kadar hastalık geçirince tabiiMaalesef o günler geçmiyor çok tuhaf... 6mm olması gereken boyutu. Gayet normal :)
Şimdi iyileştin değil mi herşey yolunda?Bakalım şimdi sıra bekliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamistim, uzun süre bekleyip bu kadar hastalık geçirince tabii
Normalde bugün karantinam bitti, hala sesim gripli gibi uyandım ama, biraz da öksürük var.. Başka yönden biseyim yok şükür bebisi görelim bi sıkıntı yoksa tekrar test yaptırmayı düşünüyorum, belki de geçti ama bünye şuan zayıf olduğu için etkileri geçmiyorŞimdi iyileştin değil mi herşey yolunda?
Sanırım öyle de olabilirBu durum biraz da şans işi değil mi? Benim annemin cildi çok kurudur hiç çatlağı yok ama teyzelerimin cildi yağlı olduğu halde çatlak dolu karınları.
Biz gene de badem yağına şans verelim :)Sanırım öyle de olabilirçünkü benim annemin de cildi kurudur. Ya cidden çok dikkat etmişler ve işe yaramış ya da şans eseri yarasız beresiz kurtulmuşlar..
Hoşgeldin hayırlı olsun.Beni de eklermisiniz allahin izniyle ilk cocugum olucak 18 ekim. Ilk kimyasal sonra 5,5 haftalik dusugum var simdiki hayirlisiyla 5. Haftaya girdim
Bana yoldas olursaniz mutlu olurum simdiden tesekkurler
Testte tekrar pozitif çıkacaksın ama... Sağlık bakanlığı yaptırmayın diyor 2. testi diye biliyorum.Normalde bugün karantinam bitti, hala sesim gripli gibi uyandım ama, biraz da öksürük var.. Başka yönden biseyim yok şükür bebisi görelim bi sıkıntı yoksa tekrar test yaptırmayı düşünüyorum, belki de geçti ama bünye şuan zayıf olduğu için etkileri geçmiyor
Gözün AydınKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Az kaldı azNe güzel ya ben de şu 7. Haftaları görsem artık nasipsediyorlar zaten kalp atışı başlayınca mide bulantısı da başlar diye...
Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler
Gözün Aydın çiçeğimKızlar ben kalp atışını duydum bugün
,6 haftalık canım ama duyduk keseyide çok erken görmüştümPardon canım seni de 6 haftalık sandım