Benimki böyleydi 5+4te doktor söyledi bana da o kesenin içinde bi tane daha kese oluyormusİyi akşamlar hanımlar
Ya bi şeyi merak ettim yolk kesesi nasıl görünüyor ben de 5+0 da gitmiştim de yolk kesesi var mı bilemedim
Eki Görüntüle 3005737
Aynen kremler çok çabuk bitiyor hemde çok pahalı, ablam en son 2 3 gün zor gelmişti 9. Ayında hemen çatlak oldu küçük, hatta doğumdan bile sonra kullanilmaliymis biraz toparlansin diye önemli olan nemlenditmek bol bolEvet ben de duydum bunu. Kremlere para yetiremeyiz valla bebe yA da Hindistan cevizi yağı mantıklı
Benim ablam harita gibi oldu okadar kaşıyorduki kendini oyüzden biran önce başlayalım ya bebek yağı yada kakao,hindistan yağı, badem yağı karışımı hergün sürelim kızlar kalçanıza ve bacaklarınıza sürmeyi unutmayınAynen kremler çok çabuk bitiyor hemde çok pahalı, ablam en son 2 3 gün zor gelmişti 9. Ayında hemen çatlak oldu küçük, hatta doğumdan bile sonra kullanilmaliymis biraz toparlansin diye önemli olan nemlenditmek bol bol
Ay çok güzel seninki yA maşallah. Bende de altta bi tepecik var o diye şüphelendimBenimki böyleydi 5+4te doktor söyledi bana da o kesenin içinde bi tane daha kese oluyormus
Çok mantıklı canım.Aynen kremler çok çabuk bitiyor hemde çok pahalı, ablam en son 2 3 gün zor gelmişti 9. Ayında hemen çatlak oldu küçük, hatta doğumdan bile sonra kullanilmaliymis biraz toparlansin diye önemli olan nemlenditmek bol bol
Şimdi böyle gezdirerek bakıyorlar ya ultrasonda, bu arada rahmim ters diye alttan görüldü benim, bi gözüküyordu bi gözükmüyordu içinde ki yolk kesesi. Belki seninde öyle olmuştur hiç dikkat ettin miAy çok güzel seninki yA maşallah. Bende de altta bi tepecik var o diye şüphelendim
Çok mantıklı canım.
Hanımlar yarın sabahtan burdayım hepinizden güzel pıtpıt haberleri bekliyorum
Hiç sorma hiç.Ayy geçer insallah canım ya hayatı alt üst ediyor resmen
Bilmiyorum valla erkek mi kız mı ikisi de geciyor icimden
Hadi inşallah seninde az kalmış kuzuu sayılı gün çabuk geçmiyor ama olsun, ben çok zor gecirdim
Aynen birde cilt meyilliyse çok çatlama oluyor, göğüslere de sürülebilir birden büyümede onlarda catlayabiliyor. Ama karın büyüdükçe devamlı sürmek önemli bi kaç gün bile aksatinca ablamda öyle oldu küçük çatladı hemenBenim ablam harita gibi oldu okadar kaşıyorduki kendini oyüzden biran önce başlayalım ya bebek yağı yada kakao,hindistan yağı, badem yağı karışımı hergün sürelim kızlar kalçanıza ve bacaklarınıza sürmeyi unutmayın
Bende tuzlulara dadandim sorma, hiç belli olmaz bi kere kıymalı börek için çok üzüldüm bile yiyemedim diyeHiç sorma hiç.
Tatlı sevmem, aramam. Gece gündüz tatlı yiyorum. Anneme şu an aşerme olmaz daha çok erken dedim, rahme düştüğü an başlayabilir aşerme dedi, bilemiyorum artık.
Eveet geçmiyor kesinlikle geçmiyor, gittiğimde 6+4 olacak, duyamayız belki daha.
Ben ne yaparsam yapayım çatlayacağımı düşünüyorum, cildim çok kuru ve annemin karnı resmen harita. İnanılmaz yırtıkları var, çok korkuyorum.Aynen birde cilt meyilliyse çok çatlama oluyor, göğüslere de sürülebilir birden büyümede onlarda catlayabiliyor. Ama karın büyüdükçe devamlı sürmek önemli bi kaç gün bile aksatinca ablamda öyle oldu küçük çatladı hemen
Dikkat etmemiz lazım.. Bundan sonraki kilolarımız hep bebişe gider inşallaaahhhhhhhAyy ben de aynı 50'ye düşmem gerekirken 59 ile hamile kaldımTam diyete başlamıştım öğrenmeden önce
Benim anneminde öyle, ama yağı ihmal etme belki minimuma indirmiş olursunBen ne yaparsam yapayım çatlayacağımı düşünüyorum, cildim çok kuru ve annemin karnı resmen harita. İnanılmaz yırtıkları var, çok korkuyorum.
Kıyamam sana niye yiyemediiiin?Bende tuzlulara dadandim sorma, hiç belli olmaz bi kere kıymalı börek için çok üzüldüm bile yiyemedim diye
Doktor beni de normalde 6+4te cagirmisti duruma göre cagiriyorlar bence kuzum, endişelenme duyamam diye, duyamasan bile 7. Haftada kesin duyarsın bence ❤❤
Evet evet baya bi evirdi çevirdi o an 2-3 saniyeydi aslında ama kalbim duracak sandımŞimdi böyle gezdirerek bakıyorlar ya ultrasonda, bu arada rahmim ters diye alttan görüldü benim, bi gözüküyordu bi gözükmüyordu içinde ki yolk kesesi. Belki seninde öyle olmuştur hiç dikkat ettin migözükmemesi bile çok normal benim 4 gün öncesinde 5+0da kese bile yoktu
İnşallah inşallah bu kadar hastalığın üstüne bana şifa gibi gelecek yarın duyarsam
Hindistan cevizi yağı ve Aloe Vera jeli karistirip sürün diyorlar o da çok iyiymiş bende onu duymuştumKızlar başında sürmemiz lazım annem tembih etti karnınıza ve bacaklarınıza sürün krem çatlamayın diye ben doğal bir şeyler araştırıyorum fikri olan var mı?
Gece gece canım isteyince sabahı zor ettim ilk defa canım biseyi bu kadar çok istemişti yaKıyamam sana niye yiyemediiiin?
Çok sağlıklı beslenirdim, abur cuburdan uzak, şimdi dayanamıyorum nerde sağlıksız yiyecek var içim gidiyor. Gece gece bir sürü cips yedim. İş mi bu şimdi?
İnşallah duyarız, bulantılarıma teselli olsun.Sen kaçta gideceksin yarın?
Canım benim annemin,ablamın ve benimde rahmim ters annem 4 tane doğurmuş doğum anında rahim normal düz haline geliyor hiçbir şeye engel değilEvet evet baya bi evirdi çevirdi o an 2-3 saniyeydi aslında ama kalbim duracak sandımBi de kese Çok ufak sandım ben.doktor da tam 34 günlük normal dedi neyseki.
Ters rahim durumuna şimdi baktım nette de neyseki problem yaratacak bi şey değilmiş tatlım sanırım değil mi ?
İnşallah duyacaksın ses kaydı al muhakkakbenim de cuma günü randevum 8.30a aldık randevuyu nasıl dayanacağım bilmiyorum
Ayyy ne güzel ya cips ile aşk yaşıyorum resmen benKıyamam sana niye yiyemediiiin?
Çok sağlıklı beslenirdim, abur cuburdan uzak, şimdi dayanamıyorum nerde sağlıksız yiyecek var içim gidiyor. Gece gece bir sürü cips yedim. İş mi bu şimdi?
İnşallah duyarız, bulantılarıma teselli olsun.Sen kaçta gideceksin yarın?
Bende öleyim su içemiyorum ama günde 2 kere zorlayıp yemek yiyorum ama hem çikolata hem meyve yemelerim bitti mide bulantısından yiyemiyorumHanımlar bu arada Bulantılarınız nasıl başladı sizin. Benim boş mideye su içince hafif bulanmalar başladı. Üstüne bu akşam yemekten sonra hafif dalga dalga geldigitmedi hala daha. Öğürme yok ama yani içim göğüs bölgem dokunmayın bana modunda
Benim normal halinde de boş mideye su içince bulanıyor o yüzden bilemiyorum ama sabahın köründe uyanıyorum o zaman midem bulanıyor oluyor biraz daha bulansa kusturacakHanımlar bu arada Bulantılarınız nasıl başladı sizin. Benim boş mideye su içince hafif bulanmalar başladı. Üstüne bu akşam yemekten sonra hafif dalga dalga geldigitmedi hala daha. Öğürme yok ama yani içim göğüs bölgem dokunmayın bana modunda