2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet onu bende duydum, ya da şikayetlerim uzun süre devam ederse yaptırırım tekrar olmadı

amin insallah cok sukur kanamam yok agrim bazen yogunlasiyor uzatmak geregi duyuyorum okadar
Aman iyi iyi bende sürekli yatislardayim boşver
Bakalım şimdi sıra bekliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamistim, uzun süre bekleyip bu kadar hastalık geçirince tabii
Kız naptın naptın kahvaltı hazırlamak için kalktım ilk isim buraya bakmak oldu
Beni de eklermisiniz allahin izniyle ilk cocugum olucak 18 ekim. Ilk kimyasal sonra 5,5 haftalik dusugum var simdiki hayirlisiyla 5. Haftaya girdim
Bana yoldas olursaniz mutlu olurum simdiden tesekkurler
Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler
Günaydın canım Allah inşallah görmemizi nasip eder hayırlısıyla sağlıklı bir bebisler verir bize bende öğleden sonra gideceğim
Kızlar ben kalp atışını duydum bugün
Hadi gözün aydinnn çok sevindim darısı bizim başımıza

Meraba hanımlar , 5+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sürekli kasık ağrım var ve bu ara ara şiddetleniyor 10-15 dk sürüp geçiyor doktorum iğne ile hamile kaldığım için düşük riskinin daha çok olduğunu ve bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi. Aranızda şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı benim doktorum fazlamı abartıyor?

Bende belirtiler hafif ama ben de keşke daha baskın belirtiler yaşasam da gebeliğin devam ettiğinden tam olarak emin olsam diyorum aman yaa sanırım ben düşündükçe saçmalıyorum neyse..
İçinizi ferah tutun. İnsanı en çok etkileyen stres. Allah’ın izniyle güzel günler göreceğiz
Belirtiler olsun da hafif olsuncanım keyifli gebelikler yaşayalım

Dilos6342 Diloşum saat 8’de değil miydiii? Giremedin mi?

Duydum kızlar duydum şükürler olsun inşallah darısı bekleyenlerin başına ❤❤

Eklentiler

• Screenshot_20220214-101858_Gallery.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 20220214_101651.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…