Allah hayırlısıyla güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.Günaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler
,6 haftalık canım ama duyduk keseyide çok erken görmüştüm
Belki bulantı yaşamayan hamilelerden oluruz diyordum hani şu şanslı kesim.Az kaldı azannem dün dedi ki ne güzel 40 günü geçtin ama başlamadı bulantın, kiminin çocuk rahme düşer düşmez başlarmış diye. Akşamına bulantım başladı
Ne güzelmiş ya, bize de beklemeler düştü :),6 haftalık canım ama duyduk keseyide çok erken görmüştüm
Regle göre 6+1 ama tüp bebekten hesaplayinca farklı 5. Gün embriyosu transfer edildiAA tam olarak kaç hafta kaç gün sizin
Ultrason cihazı çok fark ediyormuş canım herhalde ondan erken duymuş olabilirizNe güzelmiş ya, bize de beklemeler düştü :)
Ah keşke hafif belirtiler ile sorunsuz gebelikler yaşasak keşkeBelki bulantı yaşamayan hamilelerden oluruz diyordum hani şu şanslı kesim.
Ay maşallah ne güzel erken duymuşsunuz. Ses kaydı aldınız mıRegle göre 6+1 ama tüp bebekten hesaplayinca farklı 5. Gün embriyosu transfer edildi
Ultrason cihazı çok fark ediyormuş canım herhalde ondan erken duymuş olabiliriz
Evet onu bende duydum, ya da şikayetlerim uzun süre devam ederse yaptırırım tekrar olmadıTestte tekrar pozitif çıkacaksın ama... Sağlık bakanlığı yaptırmayın diyor 2. testi diye biliyorum.
Çünkü vücudunda virüs hala var ama aktif değil. Öksürük bir dönem devam edecek sonra bitecek yavaş yavaş.
Çok sevindiiim,6 haftalık canım ama duyduk keseyide çok erken görmüştüm
Ses kaydim yok ama kese var canım atiyimAy maşallah ne güzel erken duymuşsunuz. Ses kaydı aldınız mıkese fotoğrafı var mı
Bence duyarsın canımÇok sevindiiimBiraz da umutlandım, 6+4 olacak cuma günü, belki ben de duyarım, amin.
Aman iyi iyi bende sürekli yatislardayim boşveramin insallahcok sukur kanamam yok agrim bazen yogunlasiyor uzatmak geregi duyuyorum okadar
Kız naptın naptın kahvaltı hazırlamak için kalktım ilk isim buraya bakmak olduBakalım şimdi sıra bekliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamistim, uzun süre bekleyip bu kadar hastalık geçirince tabii
Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahBeni de eklermisiniz allahin izniyle ilk cocugum olucak 18 ekim. Ilk kimyasal sonra 5,5 haftalik dusugum var simdiki hayirlisiyla 5. Haftaya girdim
Bana yoldas olursaniz mutlu olurum simdiden tesekkurler
Günaydın canım Allah inşallah görmemizi nasip eder hayırlısıyla sağlıklı bir bebisler verir bizeGünaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler
Hadi gözün aydinnn çok sevindim darısı bizim başımızaKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Ayy ne güzel hayırlı olsunKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Ayy maşallah maşallah Allah nazarlardan korusunİnşallah en kısa sürede sizde duyarsınız canım gerçekten çok güzel bir duygu
Bende belirtiler hafif ama ben de keşke daha baskın belirtiler yaşasam da gebeliğin devam ettiğinden tam olarak emin olsam diyorumAh keşke hafif belirtiler ile sorunsuz gebelikler yaşasak keşke
İçinizi ferah tutun. İnsanı en çok etkileyen stres. Allah’ın izniyle güzel günler göreceğizBende belirtiler hafif ama ben de keşke daha baskın belirtiler yaşasam da gebeliğin devam ettiğinden tam olarak emin olsam diyorumaman yaa sanırım ben düşündükçe saçmalıyorum neyse..
Dilos6342 Diloşum saat 8’de değil miydiii? Giremedin mi?
Duydum kızlar duydum şükürler olsun inşallah darısı bekleyenlerin başınaAman iyi iyi bende sürekli yatislardayim boşver
Kız naptın naptın kahvaltı hazırlamak için kalktım ilk isim buraya bakmak oldu
Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın canım Allah inşallah görmemizi nasip eder hayırlısıyla sağlıklı bir bebisler verir bizebende öğleden sonra gideceğim
Hadi gözün aydinnn çok sevindim darısı bizim başımıza