2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
5+4 günlük iken gittim ve doktorum direkt kasık ağrın var mı diye sordu, kasık ve bel ağrısı bu dönemde çok normal korkma dedi.

Ultrason cihazı çok fark ediyormuş canım herhalde ondan erken duymuş olabiliriz
Olabilir kesinlikle bu konularda inanılmaz cahilim.

Ah keşke hafif belirtiler ile sorunsuz gebelikler yaşasak keşke
İnşallah keşke demeyelim, inşallah diyelim Allah nasip eder.

Evet onu bende duydum, ya da şikayetlerim uzun süre devam ederse yaptırırım tekrar olmadı
İnşallah olmaz, zaten artık bir gripten farkı da kalmadı anladığım kadarıyla. Halsizlik zamanla azalacak nasipse.

Benim de kasık ağrılarım, dizlerime vuran hafif ama kesintisiz regl ağrıları gibi ağrılar oluyor. Ayakta durduğumda da oluyor dinleniyorum soluma uzanıyorum iyi geliyor.

Bende iğneyle hamile kaldım . Benim 5+2 şuan arada bir benim de oluyor bazen baya keskin oluyor daha ilk defa bugün kontrole gidicem bende sormayı düşünüyorum ilk zamanlar mesajla sorduğumda normal demişti de bakalım tekrar sorcam
Duydum kızlar duydum şükürler olsun inşallah darısı bekleyenlerin başına ❤❤
Ay şükürler olsunnn kendim duymuş gibi sevindim maşallah size amiiiiiinnn

Aynen öyle kimse de umursamıyor artık ama bağışıklık düştüğü için galiba ilk günler zor geçiyor yine de. Aman inşallah kimseye denk gelmesin

Canım hiç takma ben hamile olduğum günden beri var ama lütfen iş yapma

Önemli değil canım geçmiş olsun

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum, AVM lerde XRAY cihazından geçiyor musunuz?
Geçmek negatif etkiye sahip mi?
Bilmem ki gecilmese daha iyi olur bence ben zati gecmiyorim eşim askeri personel olduğu için kimliği göster geç silah olduğu için x-ray a girmiyor bende peşinden

Karnında pıt pıt şeklinde atım olan var mı ya arada oluyor seyirme mi desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…