Yapıldı sorun hepsi çok iyi çıktı ama beni bi gör halen sesim öksürüğüm covidBende rahatsizlaninca dahiliyeye gitmiştim o verdi vitaminleri kadın dogumcu vermedi
İnşallah toparlaniriz bi an önce, genel tahliller yapılmış miydi orda da eksiklik varsa belli olur
O bende de hala öyle ses gripli gibi bi değişik hala dahaYapıldı sorun hepsi çok iyi çıktı ama beni bi gör halen sesim öksürüğüm covid
Hey maşallah kız pek bı hamaratsin maşallahYine sen benim gibi çok zorlama canım kendini ağrın varsa, ben iyiyim diye kalkıp kalkıp yapıyorum bugün buzdolabı temizledim, cam sildim, banyo tuvalet yıkadım ohoo sonra gördüm ama belim ağrımaya başladı bacağıma kadar vallabenim eşim de ilk zamanlar çok karışıyordu da baktı ben durmuyorum hala konuşuyor ama ben dinlemiyorum
Ama dinlesem iyi olacak fazla zorlamak iyi degil
Amann bosver en iyisi yatmak yat gitsin canının kıymetini bil benim gibi olmaHey maşallah kız pek bı hamaratsin maşallahaman dikkat et dinlen boşver , amaan ben bizimkine karşı gelirsem evde kıyamet kopar korkuyor o da zorlarim bı sıkıntı olur diye o yüzden bende yatıyorum öyle
Sende mi benim gibi uzaktasın ailenden biz de öyleyiz evi supurmeyi falan eşim yapıyor sağolsun ama ben tipik başak oldugum için kendim yapmadan rahat edemiyorumAmann bosver en iyisi yatmak yat gitsin canının kıymetini bil benim gibi olmabenimki de laf ediyor ama kendi kolu kırık suan bisey de yapamıyor, Allah razı olsun önceden yardım ediyordu. Ee etrafımda ailemde yok zaten bütün işler bana kalıyor böyle durumlarda, bende pek yerinde duramam zaten.
Ama gör ona rağmen kilom pek yerinde maşallah
Ama sen kasık ağrım var diyorsun tehlikeye atma iş her türlü yapılır canım, dinlen gitsin ilk dönemler önemli
Olmaz sağlıklı gebelikse her türlü tutunuyorKızlar benim yumurtlama 4 subatti 5inde ben tatile gittim kaymaya. Bikac kez de düştüm acaba bı sıkıntı olmuş mudur biraz onun endişesi var
Aynen eşim askeri personel o yüzden uzaktayız biz de. Aynen insan illa kendisi ellemek yapmak istiyor ama yapacak bisey yok ağrın varsa dinlen bisey elleme canımSende mi benim gibi uzaktasın ailenden biz de öyleyiz evi supurmeyi falan eşim yapıyor sağolsun ama ben tipik başak oldugum için kendim yapmadan rahat edemiyorumaynen iş her türlü olur diyorum bende
Hiçbir şey olmaz merak etme.Kızlar benim yumurtlama 4 subatti 5inde ben tatile gittim kaymaya. Bikac kez de düştüm acaba bı sıkıntı olmuş mudur biraz onun endişesi var
Benimki de öyle askeri personelAynen eşim askeri personel o yüzden uzaktayız biz de. Aynen insan illa kendisi ellemek yapmak istiyor ama yapacak bisey yok ağrın varsa dinlen bisey elleme canım
Oo tam aynıyız deseneBenimki de öyle askeri personelaynen canım sende fazla yapma yat dinlen boşver
Kuzuu buralardasin nasılsın iyi misinHiçbir şey olmaz merak etme.
Mide bulantısını unutayım kafam dağılsın diye giriyorum bebeğim ama unutamıyorum.Kuzuu buralardasin nasılsın iyi misin
Ayy mide bulantıların mi var canisi Allah kolaylık versin inşallah bir an önce gelir geçer.Mide bulantısını unutayım kafam dağılsın diye giriyorum bebeğim ama unutamıyorum.
Bütün gün bununla cebelleşiyorum onun dışında iyiyim, sen nasılsııın çiçeeğiiim ve minik mucizesi?
İlkinde de süründürmüştü mide bulantısı, şimdi de süründürüyor.Ayy mide bulantıların mi var canisi Allah kolaylık versin inşallah bir an önce gelir geçer.
Ben iyiyim yarın karantina bitiyor bende kalp atışı duymaya gidicem bu sefer insallah, sen ne zaman gidiyordun kuzu unutup duruyorum
İyi akşamlar hanımlarSen arayıp doktora sonuçları sorabilirsin ben öyle yapmıştım, bu arada 5+4te benim kesem 6mmdi içinde yolk kesesi vardı sizde o gözüktü mü
Ciddi ciddi bebe yağı öneriyorlar ama baya her gün düzenli kesin nemli tutmalısın diyorlarKızlar başında sürmemiz lazım annem tembih etti karnınıza ve bacaklarınıza sürün krem çatlamayın diye ben doğal bir şeyler araştırıyorum fikri olan var mı?
Ayy geçer insallah canım ya hayatı alt üst ediyor resmenİlkinde de süründürmüştü mide bulantısı, şimdi de süründürüyor.Amin minnoşum bir an önce geçer umarım.
Erkek bebek unutkanlık yapar derleer.
Yarın buralardayım o zaman.
Ben cuma günü gideceğim kısmetse, Dudu periye çok ihtiyacım var.
Birde Hindistan cevizi yağı ama özellikle karın büyüdükten sonra aksatilmamali her gün bol bol, ablamdan biliyorumCiddi ciddi bebe yağı öneriyorlar ama baya her gün düzenli kesin nemli tutmalısın diyorlar
Evet ben de duydum bunu. Kremlere para yetiremeyiz valla bebe yA da Hindistan cevizi yağı mantıklıBirde Hindistan cevizi yağı ama özellikle karın büyüdükten sonra aksatilmamali her gün bol bol, ablamdan biliyorum