Aynen bana da gece uyku tutmuyor gündüz uyanamıyorum amaOlmaz olmaz şimdi de uyku tutmaz zaten sabahları da uyuyamıyorumhadi inşallah sende pıt pıt minik kalbini duy da şöyle bize
Hayır onları verdikten sonra iki hafta sonra gel dediMerhaba ben keseyi 5+4te gördüm 4 haftalikken zaten bebek görülmez ki anca 6. Haftadan sonra 7. Haftada görülüyor. Değerlerden anlamıyorum ama doktorunuz görmedi mi sonuçları
Hayır onları verdikten sonra iki hafta sonra gel dedi teşekkür ederim bende bis gebelik falan sanmıştım teşekkür ederimMerhaba ben keseyi 5+4te gördüm 4 haftalikken zaten bebek görülmez ki anca 6. Haftadan sonra 7. Haftada görülüyor. Değerlerden anlamıyorum ama doktorunuz görmedi mi sonuçları
Sen arayıp doktora sonuçları sorabilirsin ben öyle yapmıştım, bu arada 5+4te benim kesem 6mmdi içinde yolk kesesi vardı sizde o gözüktü müHayır onları verdikten sonra iki hafta sonra gel dedi
Ben 4 +1 de gittim karından baktığında 6 mm dedi tüp bebebk ile gebe kaldım yolk kesesi diye bir şey demedi kese var dedi bebek yok devlet Hastanesi'nde arayıp sorabiliyirmuyuzSen arayıp doktora sonuçları sorabilirsin ben öyle yapmıştım, bu arada 5+4te benim kesem 6mmdi içinde yolk kesesi vardı sizde o gözüktü mü
Şimdi 37 gunluguzBen 4 +1 de gittim karından baktığında 6 mm dedi tüp bebebk ile gebe kaldım yolk kesesi diye bir şey demedi kese var dedi bebek yok devlet Hastanesi'nde arayıp sorabiliyirmuyuz
Geçer geçer inşallah yargı izleyerek geçiriyorum bende bu geceyi herhalde bitince de uykum gelirAynen bana da gece uyku tutmuyor gündüz uyanamıyorum amahadi insallah canımm o kadar gün atlattık bu gece de geçer insallah
Onu bilmiyorum soruluyor mu diyeBen 4 +1 de gittim karından baktığında 6 mm dedi tüp bebebk ile gebe kaldım yolk kesesi diye bir şey demedi kese var dedi bebek yok devlet Hastanesi'nde arayıp sorabiliyirmuyuz
İyi hadi canim bende bugün temizlik yaptım biraz şimdi de oturdum oje sürdüm zaman geçsin diye sırf yordum biraz kendimi oyalanmaya calisiyorumGeçer geçer inşallah yargı izleyerek geçiriyorum bende bu geceyi herhalde bitince de uykum gelir
Teşekkür ederim sogolunOnu bilmiyorum soruluyor mu diyebelki burdan bilen biri vardır da söyler.
Bence gayet normal durumunuz,bebek yok demek için çok erken. Benimde catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali yok yani ona rağmen 5+4te gözüktü. İnşallah güzel haberler alırsınız
Ayy ben de aynı 50'ye düşmem gerekirken 59 ile hamile kaldımBen 1 kilo verdim zaten alamam gerekiyo.. 50 kilo ile başlamam gereken gebeliğe 58 ile başlıyorum
Doktoruma karantina bitince gittim kahverengi lekelenmede progestron vermem dedi 3 kadından 2 sinde olur dedi fotoğrafta bile gösterdim bunlar olur dedi zaten kese olması gerektiği yerdeymiş sorun yokmuş çevresindede kanama görmedi öksürünce zorlandım herhalde bugün çok halsizdim aslında covidden çıktım 1 hafta olmadığı daha iyileşemedimAllah Allah belki zorlandımı acaba çok öksürünce? Progestan kullanıyor muydun? Karantinan ne zaman bitecekeğer doktorun özeldeyse karantina bitmeden gidebilirsin gerçi devlete de gidiliyor haberin olsun, eşimin kolunda alçı vardı bi problem oldu sıra aldı doktora çıktı aklında bulunsun inşallah cogalmaz ben hiç yaşamadığım için bilemiyorum
Bana temizlik yapmak yasak eşim tarafından bı yemek yapmaya kalkiyorum bazen bazen de fazla ayakta kalınca sancım oluyor diye o yüzden ev işlerine bı sure ara verdim yarın bı doktora goruneyim de duruma göre yaparım bende yoksa böyle zaman geçmiyor gerçektenİyi hadi canim bende bugün temizlik yaptım biraz şimdi de oturdum oje sürdüm zaman geçsin diye sırf yordum biraz kendimi oyalanmaya calisiyorum
Her doktorun görüşü farklı demekki sen yine uzat ayaklarını biraz az hareket etmeye calis ne olur ne olmaz, insallah kesilir tekrardan ama zorlanınca olmuş olabilir, c vitamini tüketiyor musun peki ben eczaneden suda eritilenlerden almistim baya toparlıyor insaniDoktoruma karantina bitince gittim kahverengi lekelenmede progestron vermem dedi 3 kadından 2 sinde olur dedi fotoğrafta bile gösterdim bunlar olur dedi zaten kese olması gerektiği yerdeymiş sorun yokmuş çevresindede kanama görmedi öksürünce zorlandım herhalde bugün çok halsizdim aslında covidden çıktım 1 hafta olmadığı daha iyileşemedim
Yine sen benim gibi çok zorlama canım kendini ağrın varsa, ben iyiyim diye kalkıp kalkıp yapıyorum bugün buzdolabı temizledim, cam sildim, banyo tuvalet yıkadım ohoo sonra gördüm ama belim ağrımaya başladı bacağıma kadar vallaBana temizlik yapmak yasak eşim tarafından bı yemek yapmaya kalkiyorum bazen bazen de fazla ayakta kalınca sancım oluyor diye o yüzden ev işlerine bı sure ara verdim yarın bı doktora goruneyim de duruma göre yaparım bende yoksa böyle zaman geçmiyor gerçekten
Valla çok tükettim c vitamini meyveler limonlar ama d vitamini verdi benim doktorum cuma kalp atışını duymak için gidicez söyleyeceğim bir şeyler versin coviddeki gibi öksürüğüm sesim aynı benimHer doktorun görüşü farklı demekki sen yine uzat ayaklarını biraz az hareket etmeye calis ne olur ne olmaz, insallah kesilir tekrardan ama zorlanınca olmuş olabilir, c vitamini tüketiyor musun peki ben eczaneden suda eritilenlerden almistim baya toparlıyor insani
Aynen bana da dahiliye doktoru d vitamini b vitamini ve demir ilacı verdi düşük çıkınca. Haftada bir kullanıyorum d vitaminini hap şeklinde seninde öyle mi? Bende tam atlatabilmiş değilim hasta olali 9 gün oldu hamile olduğumuz için mi uzun sürüyor acaba diye düsünüyorumValla çok tükettim c vitamini meyveler limonlar ama d vitamini verdi benim doktorum cuma kalp atışını duymak için gidicez söyleyeceğim bir şeyler versin coviddeki gibi öksürüğüm sesim aynı benim
Benimde hap ama bana haftada 2 gün kullan kutu bitince bırak dedi. Evet bağışıklık sistemimiz düşük diye böyle oluyormuşAynen bana da dahiliye doktoru d vitamini b vitamini ve demir ilacı verdi düşük çıkınca. Haftada bir kullanıyorum d vitaminini hap şeklinde seninde öyle mi? Bende tam atlatabilmiş değilim hasta olali 9 gün oldu hamile olduğumuz için mi uzun sürüyor acaba diye düsünüyorum
Bende rahatsizlaninca dahiliyeye gitmiştim o verdi vitaminleri kadın dogumcu vermediBenimde hap ama bana haftada 2 gün kullan kutu bitince bırak dedi. Evet bağışıklık sistemimiz düşük diye böyle oluyormuş