2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya çok pardon ama ben birşeyi bilmiyorum yazıyorsunuz ya 5+2 4+3 falan bu ne so

Hayır normal benimki ilk defa denemelerimizdi yumurtlama zamanında ve oldu ondan da biraz garip hissediyorum sanki çok kolay oldu bi sorun olacakmış gibi geliyo.. Ama biliyorum ki bu bir hurafe hayırlısı diyorum
Aynen hayırlısı son adet tarihini baz alarak yani bugün 4+3 diye hesaplanıyor

Bence de bende söylemem ya ne bileyim çok alismayayim öyle olursa uzulmeyeyim diye söyleniyor herhalde amiin insallah

Aynen uygulamalar internette falan hesaplanıyor 5 hafta 1 günlük benimki şuan
Baktım şimdi 4+3 müş.. Ayy eskiden nasıl eleştirirdim gün hafta söyleyen hamileleri niye 1 aylık 3 aylık demiyorda hafta söylüyor kim hesaplayarak onu derdim resmen kınadığım başıma geldi

İlk hamilelegimde bende oyleydim canim hic belirti olmadi korkma kendini panige sokma. Kalp atisini duydum oh dedim rahat bir nefes aldim ama ondan sonra kalbi durmuştu. Her insanda farkli belirti gösteriyor malesef

Bende öyleyim yarın bitiyor inşallah ama öksürüğe devam hala, inşallah geçer bi an önce
Ya bir şey soracağım canım sana benim bugün kasıklarım tekrar ağrımaya başladı ve şimdi tuvalete gittim lekelenmem oldu kahverengi normal mi 3-4 gündür hiç lekelenme olmuyordu öksürdükçe kasıklarıma ağrı girdi hep bugün

Merhaba hanımlar lütfen aranızda bunları yaşayan varsa bana cvp verebilir mi rica ediyorum çok korkuyorum .Şimdi ben 4 haftalıkken hastaneye gittim kese 6 mm di kese var bebebk yok dedi ?kan ve idrar verdim 2 hafta sonra gel dedi idrarda galiba enfeksiyon çıkmış bı bakarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_20220209-163958.png
    94,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220209-121838.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 38
Allah Allah belki zorlandımı acaba çok öksürünce? Progestan kullanıyor muydun? Karantinan ne zaman bitecek eğer doktorun özeldeyse karantina bitmeden gidebilirsin gerçi devlete de gidiliyor haberin olsun, eşimin kolunda alçı vardı bi problem oldu sıra aldı doktora çıktı aklında bulunsun inşallah cogalmaz ben hiç yaşamadığım için bilemiyorum

Merhaba ben keseyi 5+4te gördüm 4 haftalikken zaten bebek görülmez ki anca 6. Haftadan sonra 7. Haftada görülüyor. Değerlerden anlamıyorum ama doktorunuz görmedi mi sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…