Kızlar ya çok pardon ama ben birşeyi bilmiyorum yazıyorsunuz ya 5+2 4+3 falan bu ne so
Aynen hayırlısı son adet tarihini baz alarak yani bugün 4+3 diye hesaplanıyorHayır normal benimki ilk defa denemelerimizdi yumurtlama zamanında ve oldu ondan da biraz garip hissediyorum sanki çok kolay oldu bi sorun olacakmış gibi geliyo.. Ama biliyorum ki bu bir hurafe hayırlısı diyorum
Bence de bende söylemem ya ne bileyim çok alismayayim öyle olursa uzulmeyeyim diye söyleniyor herhaldeNe demek canım ben duyduğum gördüğüm doğru şeyleri söylüyorum, böyle şeyler yaşansa bile yeni hamile bi insana bunu niye söylersin ki, ben yaşasam söylemezdim yani. Çünkü ortada bisey yok ve dış gebelik falan düşük ihtimal olan bisey yani, Allah kimseye yaşatmasın tabi. Yarın ikimizde güzel haberler veririz insallah
Baktım şimdi 4+3 müş.. Ayy eskiden nasıl eleştirirdim gün hafta söyleyen hamileleri niye 1 aylık 3 aylık demiyorda hafta söylüyor kim hesaplayarak onu derdimAynen uygulamalar internette falan hesaplanıyor 5 hafta 1 günlük benimki şuan
Galiba oyle 4+3 te kan verdigimde 4550 çıkmıştı. İlk hamileligimde hic bu kadar yukselip belirti olmamıştı.Beta hcg sağolsun demek ki sizin bünyenizi fazlasıyla sarsıyor.. şu kritik ayları atlatalım düzelecek inşallah
BendeBaktım şimdi 4+3 müş.. Ayy eskiden nasıl eleştirirdim gün hafta söyleyen hamileleri niye 1 aylık 3 aylık demiyorda hafta söylüyor kim hesaplayarak onu derdimresmen kınadığım başıma geldi
İlk hamilelegimde bende oyleydim canim hic belirti olmadi korkma kendini panige sokma. Kalp atisini duydum oh dedim rahat bir nefes aldim ama ondan sonra kalbi durmuştu. Her insanda farkli belirti gösteriyor malesefmerhabalar herkese yarın kese görmeye gideceğim nasipse ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şuan 5+1 ilk öğrendiğim gün 3+3 tü ve 2 3 gün aşırı göğüs sızlamalarım kasık ağrılarım vardı 10 gündür hiçbir şeyim yok sanki hamile değilim endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Ay bende covidden çıkınca sürekli öksürüyorum bazen öksürürken kasıklarım fırlayacak sanıyorumBi kaç kere bende hapsirirken kasıklarım fırlıcak sanmiştimyarın tam ne kadarlık oluyor şimdi senin 5+4te gitmiştim ben o zaman gözükmüstü
Benim 3 ocak son adet kesede kalp atışıda göründü duyulmadı ama hemde geçen çarşambaydı görünür merak etmeEvet hep dua ediyorum bende namazlardan sonra falan Allah'a sığınmaktan başka birşey yapamayız sonuçta herşeyi bizden iyi bilir rabbimbenim 8 Ocak son adet tarihim
Ay ne güzel konusuyorsun Allah razı olsun senden de inşallah gorebiliriz bizdeBenim 3 ocak son adet kesede kalp atışıda göründü duyulmadı ama hemde geçen çarşambaydı görünür merak etme
Öyle de yine de dış gebelik ihtimali düşük, ee değerinde güzel artmış kimyasal da değil inşallah güzel ilerleyecek diyelim öyle olsunBence de bende söylemem ya ne bileyim çok alismayayim öyle olursa uzulmeyeyim diye söyleniyor herhaldeamiin insallah
Bende öyleyim yarın bitiyor inşallah ama öksürüğe devam hala, inşallah geçer bi an önceAy bende covidden çıkınca sürekli öksürüyorum bazen öksürürken kasıklarım fırlayacak sanıyorum
Allah'ın izniyle güzel ilerleyecek inşallahÖyle de yine de dış gebelik ihtimali düşük, ee değerinde güzel artmış kimyasal da değil inşallah güzel ilerleyecek diyelim öyle olsun
İnşallah canım yarın güzel haberleri konuşuruz, ben sabah erkenden gidicemAllah'ın izniyle güzel ilerleyecek inşallah
Ya bir şey soracağım canım sana benim bugün kasıklarım tekrar ağrımaya başladı ve şimdi tuvalete gittim lekelenmem oldu kahverengi normal mi 3-4 gündür hiç lekelenme olmuyordu öksürdükçe kasıklarıma ağrı girdi hep bugünBende öyleyim yarın bitiyor inşallah ama öksürüğe devam hala, inşallah geçer bi an önce
Benim öğleden sonra randevum eşim sabah erken nöbetten gelecek uyuyup uyandıktan sonra gidicezİnşallah canım yarın güzel haberleri konuşuruz, ben sabah erkenden gidicem
Allah Allah belki zorlandımı acaba çok öksürünce? Progestan kullanıyor muydun? Karantinan ne zaman bitecekYa bir şey soracağım canım sana benim bugün kasıklarım tekrar ağrımaya başladı ve şimdi tuvalete gittim lekelenmem oldu kahverengi normal mi 3-4 gündür hiç lekelenme olmuyordu öksürdükçe kasıklarıma ağrı girdi hep bugün
Sana öğlen olmaz o zaman canimBenim öğleden sonra randevum eşim sabah erken nöbetten gelecek uyuyup uyandıktan sonra gidicez
Merhaba ben keseyi 5+4te gördüm 4 haftalikken zaten bebek görülmez ki anca 6. Haftadan sonra 7. Haftada görülüyor. Değerlerden anlamıyorum ama doktorunuz görmedi mi sonuçlarıMerhaba hanımlar lütfen aranızda bunları yaşayan varsa bana cvp verebilir mi rica ediyorum çok korkuyorum .Şimdi ben 4 haftalıkken hastaneye gittim kese 6 mm di kese var bebebk yok dedi ?kan ve idrar verdim 2 hafta sonra gel dedi idrarda galiba enfeksiyon çıkmış bı bakarmisiniz rica etsem
Olmaz olmaz şimdi de uyku tutmaz zaten sabahları da uyuyamıyorumSana öğlen olmaz o zaman canimhadi inşallah güzel haberlerle gel