2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün yazmıştım beta hcg 2 kati artmiyor diye. Simdi hastaneden ciktim degerim 1822 olmus. Ultrasonda keseye benzer supheli bir sey gordu doktor. Pazartesi artik net olarak goruruz dedi 🥰🥰🥰🥰 2 gun boyunca yok yere uzulmusum, bugün giderken kendimi her seye hazırlamıştım ama herkes ayni ilerleyecek diye bir sey yokmus 🤩🤩
Ben sana demiştim canım benimde ilk az artmıştı, önemli olan ilerlemesi çok sevindim senin adına 🥰😍

Kızlar merhaba Çarşamba günü akşam Test yaptım adetim 1 gün gelmeyince ve pozitif silik çizgi gördüm sabah tekrar yaptım ve yine pozitif çıktı hastaneye gidip kan veremiyorum şuan Karantinadayım. Herhangi bir belirtim yok ya da Corona olduğum için ben anlamıyor da olabilirim sadece hafif belim ağrıyor.. Daha önce regl ağrısı gibi ağrılar veya batmalar oluyor diyenler olmuştu fakat bende yok bunlar korkmalı mıyım bilemedim. Eğer doğru ise 19. Ekim doğum diye uygulama gösteriyor.. Sizlerde belirti olarak en net bundan dolayı anladım dediğiniz oldu mu?

Kızlar merhaba Çarşamba günü akşam Test yaptım adetim 1 gün gelmeyince ve pozitif silik çizgi gördüm sabah tekrar yaptım ve yine pozitif çıktı hastaneye gidip kan veremiyorum şuan Karantinadayım. Herhangi bir belirtim yok ya da Corona olduğum için ben anlamıyor da olabilirim sadece hafif belim ağrıyor.. Daha önce regl ağrısı gibi ağrılar veya batmalar oluyor diyenler olmuştu fakat bende yok bunlar korkmalı mıyım bilemedim. Eğer doğru ise 19. Ekim doğum diye uygulama gösteriyor.. Sizlerde belirti olarak en net bundan dolayı anladım dediğiniz oldu mu?
Merhaba, çok geçmiş olsun; diğer taraftan da hayırlı olsun inşallah testte gördüğünüz şekilde ilerler. Tabi en doğru sonucu kan testi ile alacaksınız. Belirti konusuna gelirsek , bence bu konudan dolayı kendinizi hiç strese sokmayın çünkü belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi bazen hiç belirti de olmayabiliyor. Ben de üzülmüştüm herkesin göğüs ağrısı var neden bende yok diye.. güzel düşünün ve bol bol su tüketin ☺️

İnşallah canım inşallah...
Bu arada, benim normalde zayıf olmama rağmen karnımda şişkinliğim çok fazlalaştı. Hiçbir pantolonum olmuyor sende de böyle mi? Bu ödem ilaçlardan sanıyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum.
Bu ne zaman normale döner? :işsiz:

Çok güzelmiş değerin :) Darısı bana inşallah. İçim rahat etmedi yarın tekrar betama baktıracağım.
Cnm şimdi pantolon siparişi vericem kotlarımın hepsi oluyor ama öyle beli sıkıyorki ödemmiş kiloda almamışım ama davul gibi hissediyorum kendimi

Merhaba, çok geçmiş olsun; diğer taraftan da hayırlı olsun inşallah testte gördüğünüz şekilde ilerler. Tabi en doğru sonucu kan testi ile alacaksınız. Belirti konusuna gelirsek , bence bu konudan dolayı kendinizi hiç strese sokmayın çünkü belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi bazen hiç belirti de olmayabiliyor. Ben de üzülmüştüm herkesin göğüs ağrısı var neden bende yok diye.. güzel düşünün ve bol bol su tüketin ☺️
Teşekkür ederim bende biraz stres yaptım belirti olmayınca.. o zaman bi tek ben değilim :)) Umarım düşündüğümüz gibidir..

İnşallah canım inşallah...
Bu arada, benim normalde zayıf olmama rağmen karnımda şişkinliğim çok fazlalaştı. Hiçbir pantolonum olmuyor sende de böyle mi? Bu ödem ilaçlardan sanıyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum.
Bu ne zaman normale döner? :işsiz:

Çok güzelmiş değerin :) Darısı bana inşallah. İçim rahat etmedi yarın tekrar betama baktıracağım.
Merak etme canim ben de normalde uzun ve zayıfım ama su an hicbir pantolunumun icine giremiyorum, dugmelerimi acik birakiyorum, kazaklarla ortuyorum ustunu hep😅😅😅 ilaclar sisirdi bizi 🤣🤣

Yarin insallah iyi haberlerle donersin canimm, merak etme hic her sey yolundadir Allahin izniyle 😍😍

Keseyi de gördükten sonra iyice için rahatlar şimdi ne zaman çağırdı tekrar canım?😍
Benim 1561 çıktıktan 3 gün sonra gitmiştim rahmim ters olduğu için ama vajinal ultrasonla gözüktü🥰
Canım bugün sonuc cikinca doktor bi baktı. Süpheli bir sey goruyorum orada dedi bana da gosterdi, pazartesi artik net goruruz dedi. Pazartesi sabahtan gidicem insallah net olarak gormek nasip olur 🥰🥰🥰

Canım bugün sonuc cikinca doktor bi baktı. Süpheli bir sey goruyorum orada dedi bana da gosterdi, pazartesi artik net goruruz dedi. Pazartesi sabahtan gidicem insallah net olarak gormek nasip olur 🥰🥰🥰
Ohh oh çok güzel canım çok geçte çağırmamis inşallah o zaman gözükür bebisin kesesi 😍😍

Merhaba benimde 19 ekim doğum görünüyor. haftaya çarşamba ilk kez doktora gideceğim. belirtim şuan adet olacak gibi ağrım oluyor ara ara. Birde sürekli uyumak istiyorum. 5 şubatta ilk gebelik testini yaptım bende pozitif çıktı. Şuan bebek gelişimi için en önemli zamanlar koronadan dolayı sakın ilaç kullanmayın olur mu vitaminlerle idare etmeye çalışın. Basit bir mide koruyucu bile içmemek gerekiyormuş şu dönemde

Merak etme canim ben de normalde uzun ve zayıfım ama su an hicbir pantolunumun icine giremiyorum, dugmelerimi acik birakiyorum, kazaklarla ortuyorum ustunu hep😅😅😅 ilaclar sisirdi bizi 🤣🤣

Yarin insallah iyi haberlerle donersin canimm, merak etme hic her sey yolundadir Allahin izniyle 😍😍
Ahahaha neyse tek değilmişim arabaya biniyorum direk düğmeleri aç kazak üstüne😂 2 taytım var rahat diye onlara dadandım😂

Kızlar pozitifi görenlere sagliki gebelikler diliyorum, adetim 3 gün gecikti test yaptım, galiba ben de Ekim anne adayıyım ve üstelik 6 aylık bebeğim var 🤪

Eklentiler

• 20220211_183555.jpg
    20220211_183555.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kızlar. İdrar tahlillerinizde protein +1 yazan var mı acaba doktor ne dedi bu duruma benim protein kaçağım var sanırım stresten ölücem🥺

Merhaba kızlar. İdrar tahlillerinizde protein +1 yazan var mı acaba doktor ne dedi bu duruma benim protein kaçağım var sanırım stresten ölücem🥺
Canım böyle yazıyor benim bende pek anlamam doktor bisey dedi mi?

Eklentiler

• Screenshot_20220211-194131_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20220211-194131_e-Nabz.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 52
Canım böyle yazıyor benim bende pek anlamam doktor bisey dedi mi?
Bugün aradım doktoru akıntıdan olabileceğini söyledi. Ama 20. Haftadan sonra olunca yüksek tansiyonla birlikte gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş bu normalmiş şimdilik. Doktora gittiğim gün tansiyonum 16 çıktı baya yüksek dedi tekrar ölçtürdü 13e düşmüştü. Benim normalde hep düşük olur tansiyon stresten oldu heralde keseyi görebilecek miyim acaba diye🙊
1 hafta boyunca günde 3 kez ölçüp yüksek çıkarsa kardiyolojiye yönlendiririm demişti ama 2 gündür düşük çok şükür normal tansiyonum. Bu protein değeriyle birlikte tansiyonum da yüksek çıksaydı hipertansiyondan dolayı olacağı için ilaç başlatırlardı büyük ihtimal. Dertler bitmiyor kaç gündür stresten ölücem sandım🥺
Senin değerlerde normal aslında 2 tanesi +1 şeklinde enfeksiyon var sanırım. Doktorun bişey dedi mi sonuçlarına? Protein yanındaki de trace ne demek bilmiyorum ama negatif olması lazım aslında. Bunlar da benim değerlerim

Eklentiler

• E552CFB8-EE74-485C-9B9E-078ADF36B6CE.jpeg
    E552CFB8-EE74-485C-9B9E-078ADF36B6CE.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 47
X