- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Normalse iyi bari canim +1 yazıyor ama yanında da negatif yazıyor baksana seninkindeBugün aradım doktoru akıntıdan olabileceğini söyledi. Ama 20. Haftadan sonra olunca yüksek tansiyonla birlikte gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş bu normalmiş şimdilik. Doktora gittiğim gün tansiyonum 16 çıktı baya yüksek dedi tekrar ölçtürdü 13e düşmüştü. Benim normalde hep düşük olur tansiyon stresten oldu heralde keseyi görebilecek miyim acaba diye
1 hafta boyunca günde 3 kez ölçüp yüksek çıkarsa kardiyolojiye yönlendiririm demişti ama 2 gündür düşük çok şükür normal tansiyonum. Bu protein değeriyle birlikte tansiyonum da yüksek çıksaydı hipertansiyondan dolayı olacağı için ilaç başlatırlardı büyük ihtimal. Dertler bitmiyor kaç gündür stresten ölücem sandım
Senin değerlerde normal aslında 2 tanesi +1 şeklinde enfeksiyon var sanırım. Doktorun bişey dedi mi sonuçlarına? Protein yanındaki de trace ne demek bilmiyorum ama negatif olması lazım aslında. Bunlar da benim değerlerim
Bende pek anlamıyorum ama tahlil verdiğim zaman bagirsak enfeksiyonu geçiriyordum zaten ama idrarla ilgili bisey demedi canım
Normal, sadece demir eksikliği var demişti. Ben bu sonuçları alıp dahiliye doktoruna çıkmıştım bir de o doktorda idrar normal demişti. Zaten yanma vs bisey yok
Stres bu arada gerçekten çok etkiliyor tansiyonu bak doktorunda suanlik sorun yok demiş lütfen fazla takmamaya çalış inan stresle birlikte daha çok şey geliyor yanında. Bebeği bile etkiliyor canım.
Sırf bende covid yüzünden endişeliyim kalp atışı duyacaktık o kaldı falan ama stres yapmamaya çalışıyorum illa stresle birlikte yanında bi sorunda çıkıyor çünkü