2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben çok bir şey hissedemiyorum ya, sadece hep uyumak istiyorum. Ara sira regl olcakmisim gibi agrim oluyor o da geciyor. Hamile olmadigim zamanlarda binlerce belirti bulurdum şimdi tık yok 😅😅😅 senin belirtin var mi?
Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)

Kızlar merhaba 😍 ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım. 25 ocakta transferim oldu. Transferin 10. Gününde kan testi ile pozitifi öğrendim. Benim gittiğim merkezde iletişim hemşire ile oluyor, test sonucumu paylaştığımda (4 şubatta), 21 şubatta kontrole gelmemin uygun olacağını söyledi. Ben de beden bu kadar geç çağırıldığımı anlamaya çalışıyorum. Benim gibi olan var mı? Acaba hemşire mi bana yanlış tarih veriyor diye merak ediyorum çünkü çok heyecanlıyım ben de bir an önce gidip doktordan bilgi almak istiyorum.
Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.

Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)

Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.

Teşekkür ederim, sizlerin de hayırlı olsun ☺️
4 şubatta 434, 6 şubatta 1001 çıktı. 3. Teste gerek yok dediği için başka kan vermedim.

Ben çok bir şey hissedemiyorum ya, sadece hep uyumak istiyorum. Ara sira regl olcakmisim gibi agrim oluyor o da geciyor. Hamile olmadigim zamanlarda binlerce belirti bulurdum şimdi tık yok 😅😅😅 senin belirtin var mi?
Ne güzel ya bende o adet ağrısı dediğin ağrı 1 haftadır falan vardı ama şimdi geçiyor pek olmamaya başladı sağ kasık ağrısı oluyor bende ayakta kalınca çok batıyor baya sürekli yatıyorum o yüzden ve sabahları midem bulaniyor uykumdan uyanıyorum 🙄😂

4 şubatta 434, 6 şubatta 1001 çıktı. 3. Teste gerek yok dediği için başka kan vermedim.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn değerler güzel yükseldiği için bence direk kese görmeye çağırmış tahminen o zamanlar kese falan gözüküyor bende de 2 kere tahlil verdim sonuçlar güzel 1 hafta sonra gel dedi bana da o da 14 şubata denk geliyor belki senin o zaman kalp bile duyulur Allah'ın işi belli mi olur hepsini birden yapar 😍😍😍

Teşekkürler :)
Aslında değerleriniz oldukça güzel. Neden öyle yaptıklarını anlamadım. Direkt kalp atışına mı çağırdılar acaba :)
Aslında en mantıklısı o da işte, bizleri biraz soyuyorlar gibi bir izlenime kapılmıyor değilim. :eek:

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn değerler güzel yükseldiği için bence direk kese görmeye çağırmış tahminen o zamanlar kese falan gözüküyor bende de 2 kere tahlil verdim sonuçlar güzel 1 hafta sonra gel dedi bana da o da 14 şubata denk geliyor belki senin o zaman kalp bile duyulur Allah'ın işi belli mi olur hepsini birden yapar 😍😍😍
Çok teşekkür ederim ❤️ Sizin de hayırlı olsun, hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun inşallah 🙏 ben de sizin gibi düşünüyorum, yani kalbi de duymak için geç tarih verdiler muhtemelen bakalım.. ama her aşamayı beklemek büyük sabır gerektiriyor.

Teşekkürler :)
Aslında değerleriniz oldukça güzel. Neden öyle yaptıklarını anlamadım. Direkt kalp atışına mı çağırdılar acaba :)
Aslında en mantıklısı o da işte, bizleri biraz soyuyorlar gibi bir izlenime kapılmıyor değilim. :eek:
Orası öyle zaten para pul bırakmadılar da sonuç pozitif olunca sesini çıkarmıyorum artık 😂

Çok teşekkür ederim ❤️ Sizin de hayırlı olsun, hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun inşallah 🙏 ben de sizin gibi düşünüyorum, yani kalbi de duymak için geç tarih verdiler muhtemelen bakalım.. ama her aşamayı beklemek büyük sabır gerektiriyor.
Teşekkür ederim amiiin inşallah 💞 gerçekten öyle ben mesela bekliyorum bir türlü zaman geçmiyor kese görülecek mi acaba görüldükten sonra bu sefer de kalp atışı için beklicez Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve bebisler nasip etsin🤲😍

Hanımlar iki gündür mide ağrısından uyuyamıyorum bile. Önce mide kazıntısı şeklindeydi, çokça yemek yedim, sonra çok affedersiniz geğirme istiğfar atakları oldu, şimdi sanki orada bişey var yemek yesem de yemesem de hep bir ağrı. Bulantı gibi değil ama. Sizde de var mı bu durum? Tüp bebek ilaçlarından mı diye düşünmeye başladım

Hanımlar iki gündür mide ağrısından uyuyamıyorum bile. Önce mide kazıntısı şeklindeydi, çokça yemek yedim, sonra çok affedersiniz geğirme istiğfar atakları oldu, şimdi sanki orada bişey var yemek yesem de yemesem de hep bir ağrı. Bulantı gibi değil ama. Sizde de var mı bu durum? Tüp bebek ilaçlarından mı diye düşünmeye başladım
Geçmiş olsun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum benim de ara ara değişiyor isteklerim. Mide yanmaları çok normal benim de dün midem bulanıyordu bol bol su iç, midedeki asidi seyrelt.

Kızlar kese görüldükten, kalp atışını duymasamda gördükten sonra bi rahatlama geldi:) şu 10-11. Hafta nifty testtinden sonra herhalde artık hamile olduğumun keyfini çıkarırım:) benim hafif mide bulantım var suratım ekşimik gibi oluyor zor tutuyorum kendimi ve kendimi çok yorgun hissediyorum

Bende hiçbir belirti olmadı ve olmadığı için çok üzülmüş; tutmadığını düşünmüştüm. Sadece adet olacak gibi kasık ağrım vardı, tuvalete gidip gidip kan geldi mi diye bakıyordum.. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler. Daha yeni yeni (birkaç gündür) midem karışmaya başladı ve göğüslerim de dün acımaya başladı..

Bende hiçbir belirti olmadı ve olmadığı için çok üzülmüş; tutmadığını düşünmüştüm. Sadece adet olacak gibi kasık ağrım vardı, tuvalete gidip gidip kan geldi mi diye bakıyordum.. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler. Daha yeni yeni (birkaç gündür) midem karışmaya başladı ve göğüslerim de dün acımaya başladı..
Ben de sizin gibiydim. Hamile olduğumu öğrendiğimde belirtilerim başladı 🙈 bulantı olsun ona razıyım sağlıklı olduğunu bilirim diyordum ki mide ağrısı başladı. Önce acıkıyorum sandım. Yedikçe yedim. Midem beş aylık hamile gibi şişmeye başladı. İki gündür galeta bile zor yiyorum. 30 yıllık ömrümde böyle bir mide ağrısı yaşamadım 😑 geçer diyorum akşam daha da şiddetleniyor. Yemek borum da midem de ayrı bir dünyadakiden gibi. Zaten gaz şikayetlerimi bir kenara koyuyorum. Değişik bir giriş yapmış olduk 🙂 hamdolsun tabiki, yine de isyan yok 🤲🏻

Merhabalar Anne Adayları,

Tüp bebek ile anne adayıyım. Eğer herşey yolunda gider ise Ekim 2022'de doğum olacak. Bundan dolayı bu süreci beraber yaşamak, deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi beraber aktaralım istedim.
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.:nazar:
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek tabloya eklememi sağlayabilirsiniz..
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım:KK200:

HAMİLE ADIYAŞBEKLENEN DOĞUM TARİHİKAÇINCI ÇOCUKKESE GÖRME TARİHİKALP ATIŞI DUYMA TARİHİCİNSİYETİSİMŞEHİR
@Dilos63422501.10.20221.
@KIR PAPATYASII02.10.20221.
@Pamukportakal2703.10.20221.
@cicek3422503.10.20221.
@umutlugunler103004.10.20221.
@Mahurbirbeste3306.10.20221.
-Sunshine -Sunshine 2806.10.20221.
@Simge34212907.10.20221.
@GozdeGozde453009.10.20221.
@Onesun3409.10.20221.
@monurol3309.10.20222.
@virgovirgo3210.10.20221