- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.786
Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)Ben çok bir şey hissedemiyorum ya, sadece hep uyumak istiyorum. Ara sira regl olcakmisim gibi agrim oluyor o da geciyor. Hamile olmadigim zamanlarda binlerce belirti bulurdum şimdi tık yok senin belirtin var mi?
Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.Kızlar merhaba ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım. 25 ocakta transferim oldu. Transferin 10. Gününde kan testi ile pozitifi öğrendim. Benim gittiğim merkezde iletişim hemşire ile oluyor, test sonucumu paylaştığımda (4 şubatta), 21 şubatta kontrole gelmemin uygun olacağını söyledi. Ben de beden bu kadar geç çağırıldığımı anlamaya çalışıyorum. Benim gibi olan var mı? Acaba hemşire mi bana yanlış tarih veriyor diye merak ediyorum çünkü çok heyecanlıyım ben de bir an önce gidip doktordan bilgi almak istiyorum.