2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet aynı durum, yazmayı atlamışım. Aşırı şişkinlik var ve inanılmaz bir iştah. Sabah midem karıştıktan sonra öğlene doğru açılıyorum, bu sefer Allah ne verdiyse yemeye başlıyorum.. hafif göbek yaptım, kocam dalga geçiyor ilerleyen aylarda yuvarlanarak gidersin diye

Bende bu şekilde hep yatıştayım hafif şiştim bile yiyiyorum yatıyorum

merhaba kızlarr, ben yine herzamanki gibi soğuktan üşütüp faranjit oldum. çok fena boğaz ağrısı brun tıkanıklığı sinüzit ve başş ağrısı çekiyorum. neyse aile hekimine gittim kovid de olabilirsin dedi. 7 gün rapor verdi. bende bol sıvı alıyorum ve c vitamini takviyesi yapıyorum. kovidi de aslında daha kasım ayının başında geçirmiştim yeni 3 ay bitecek. ayrıca 2 biontech aşım var. neyse çok şükür bin şükür rabbime, en azından doktor 7 gün rapor verdi. evde dinleceneceğim. hastalanınca üzüldüydüm ama şimdi dinlenme imkanım oldu. pazartesi de kalp atışı bakmak için randevum var. rabbim sağlıkla ve hayırla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin hepimize tüm isteyenlere

Bende gene idrarda yanma başladı beş gün önce üromisin vermişti doktor ayy bol su içiyorum ama sanırım soğuktan oluyor

Çok geçmiş olsun. Bende covid geciriyorum ilk 2 3 gün burun tıkanıklığından çok fena olmuştum ilaçta kullanamıyoruz tabi. Bol bol c vit. tüketin sanki ben onu tükettikce açıldı. Tuzlu ılık su eğer bulabilirseniz ev sodasi ile birlikte burnunuza çekin. Bunu zamanında KBB doktoru söylemişti. Geçmiş olsun bir an önce anlatırsınız insallah

Yaaa senin baya belirtin var masallah cok dikkat et kendine

Ben de aynen oyleyim, hep ilaclara, ignelere bagliyorum. Insallah hepimiz rahat hamilelikler geciririz, bebislerimiz bizi cok zorlamaz

Kızlar dün yazmıştım beta hcg 2 kati artmiyor diye. Simdi hastaneden ciktim degerim 1822 olmus. Ultrasonda keseye benzer supheli bir sey gordu doktor. Pazartesi artik net olarak goruruz dedi 2 gun boyunca yok yere uzulmusum, bugün giderken kendimi her seye hazırlamıştım ama herkes ayni ilerleyecek diye bir sey yokmus

Yaaa senin baya belirtin var masallah cok dikkat et kendine
Baya var evet ediyorum evde temizlik falan hicbisey yapmıyorum eşim yapıyor işten fırsat buldukça tabi sürekli yatmak da benlik değil batıyor heryer bana temizlik yapmayınca ama şuan kendimi dizginliyorum bebiş daha önemli diye
Hadi gözün aydın canım çok güzel pazartesi bende gidiyorum aynı gün gidicez buradan yazalım sonuçları Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah keseyi görmeyi nasip etsin erken ama belki kalbi de görürüz

Aynı ilerliyoruz biz benim de öyle eşim yardım ediyor, işten de belli bir süre izin aldım.Evde dinleniyorum elimden geldikçe artik sen de en iyisini yapiyorsun bi icimiz rahat etsin yavas yavas eski duzenlerimize doneriz kendimizi yipratmadan

Tesekkur ederim canimm, amin insallah hayirli haberlerle donelim, birbirimize yazalim kesin

Ben de aynen oyleyim, hep ilaclara, ignelere bagliyorum. Insallah hepimiz rahat hamilelikler geciririz, bebislerimiz bizi cok zorlamaz
İnşallah canım inşallah...
Bu arada, benim normalde zayıf olmama rağmen karnımda şişkinliğim çok fazlalaştı. Hiçbir pantolonum olmuyor sende de böyle mi? Bu ödem ilaçlardan sanıyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum.
Bu ne zaman normale döner?
Çok güzelmiş değerin :) Darısı bana inşallah. İçim rahat etmedi yarın tekrar betama baktıracağım.

Ya ben bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüsler az acımaya başlıyo gibi oluyor siz de de öyle mi
Aramızda 4 gün var sanırım bende hala açısı var ama bazıları az belirtili de geçirebiliyor sen içini ferah tut bende mesela göğüste koyulaşma sık idrara çıkma vs öyle şeyler olmadı hala da yok
Aynen aynı gidiyoruz dinlen dinlen en iyisi boşver aynen Allah'ın izniyle herşey olur şuan temizlik bı kenarda dursun
Rica ederim , amiiiin tamam yazarız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…