Ben sana demiştim canım benimde ilk az artmıştı, önemli olan ilerlemesi çok sevindim senin adınaKızlar dün yazmıştım beta hcg 2 kati artmiyor diye. Simdi hastaneden ciktim degerim 1822 olmus. Ultrasonda keseye benzer supheli bir sey gordu doktor. Pazartesi artik net olarak goruruz dedi2 gun boyunca yok yere uzulmusum, bugün giderken kendimi her seye hazırlamıştım ama herkes ayni ilerleyecek diye bir sey yokmus
Merhaba, çok geçmiş olsun; diğer taraftan da hayırlı olsun inşallah testte gördüğünüz şekilde ilerler. Tabi en doğru sonucu kan testi ile alacaksınız. Belirti konusuna gelirsek , bence bu konudan dolayı kendinizi hiç strese sokmayın çünkü belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi bazen hiç belirti de olmayabiliyor. Ben de üzülmüştüm herkesin göğüs ağrısı var neden bende yok diye.. güzel düşünün ve bol bol su tüketinKızlar merhaba Çarşamba günü akşam Test yaptım adetim 1 gün gelmeyince ve pozitif silik çizgi gördüm sabah tekrar yaptım ve yine pozitif çıktı hastaneye gidip kan veremiyorum şuan Karantinadayım. Herhangi bir belirtim yok ya da Corona olduğum için ben anlamıyor da olabilirim sadece hafif belim ağrıyor.. Daha önce regl ağrısı gibi ağrılar veya batmalar oluyor diyenler olmuştu fakat bende yok bunlar korkmalı mıyım bilemedim. Eğer doğru ise 19. Ekim doğum diye uygulama gösteriyor.. Sizlerde belirti olarak en net bundan dolayı anladım dediğiniz oldu mu?
Cnm şimdi pantolon siparişi vericem kotlarımın hepsi oluyor ama öyle beli sıkıyorki ödemmiş kiloda almamışım ama davul gibi hissediyorum kendimiİnşallah canım inşallah...
Bu arada, benim normalde zayıf olmama rağmen karnımda şişkinliğim çok fazlalaştı. Hiçbir pantolonum olmuyor sende de böyle mi? Bu ödem ilaçlardan sanıyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum.
Bu ne zaman normale döner?
Çok güzelmiş değerin :) Darısı bana inşallah. İçim rahat etmedi yarın tekrar betama baktıracağım.
Teşekkür ederim bende biraz stres yaptım belirti olmayınca.. o zaman bi tek ben değilim :)) Umarım düşündüğümüz gibidir..Merhaba, çok geçmiş olsun; diğer taraftan da hayırlı olsun inşallah testte gördüğünüz şekilde ilerler. Tabi en doğru sonucu kan testi ile alacaksınız. Belirti konusuna gelirsek , bence bu konudan dolayı kendinizi hiç strese sokmayın çünkü belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi bazen hiç belirti de olmayabiliyor. Ben de üzülmüştüm herkesin göğüs ağrısı var neden bende yok diye.. güzel düşünün ve bol bol su tüketin
Merak etme canim ben de normalde uzun ve zayıfım ama su an hicbir pantolunumun icine giremiyorum, dugmelerimi acik birakiyorum, kazaklarla ortuyorum ustunu hepİnşallah canım inşallah...
Bu arada, benim normalde zayıf olmama rağmen karnımda şişkinliğim çok fazlalaştı. Hiçbir pantolonum olmuyor sende de böyle mi? Bu ödem ilaçlardan sanıyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum.
Bu ne zaman normale döner?
Çok güzelmiş değerin :) Darısı bana inşallah. İçim rahat etmedi yarın tekrar betama baktıracağım.
Yaaaa teşekkur ederim tatlım, evet hep yanımdaydın destek oldunBen sana demiştim canım benimde ilk az artmıştı, önemli olan ilerlemesi çok sevindim senin adına❤
Keseyi de gördükten sonra iyice için rahatlar şimdi ne zaman çağırdı tekrar canım?Yaaaa teşekkur ederim tatlım, evet hep yanımdaydın destek oldun
Canım bugün sonuc cikinca doktor bi baktı. Süpheli bir sey goruyorum orada dedi bana da gosterdi, pazartesi artik net goruruz dedi. Pazartesi sabahtan gidicem insallah net olarak gormek nasip olurKeseyi de gördükten sonra iyice için rahatlar şimdi ne zaman çağırdı tekrar canım?
Benim 1561 çıktıktan 3 gün sonra gitmiştim rahmim ters olduğu için ama vajinal ultrasonla gözüktü
EvetTeşekkür ederim bende biraz stres yaptım belirti olmayınca.. o zaman bi tek ben değilim :)) Umarım düşündüğümüz gibidir..
Ohh oh çok güzel canım çok geçte çağırmamis inşallah o zaman gözükür bebisin kesesiCanım bugün sonuc cikinca doktor bi baktı. Süpheli bir sey goruyorum orada dedi bana da gosterdi, pazartesi artik net goruruz dedi. Pazartesi sabahtan gidicem insallah net olarak gormek nasip olur
Merhaba benimde 19 ekim doğum görünüyor. haftaya çarşamba ilk kez doktora gideceğim. belirtim şuan adet olacak gibi ağrım oluyor ara ara. Birde sürekli uyumak istiyorum. 5 şubatta ilk gebelik testini yaptım bende pozitif çıktı. Şuan bebek gelişimi için en önemli zamanlar koronadan dolayı sakın ilaç kullanmayın olur mu vitaminlerle idare etmeye çalışın. Basit bir mide koruyucu bile içmemek gerekiyormuş şu dönemdeKızlar merhaba Çarşamba günü akşam Test yaptım adetim 1 gün gelmeyince ve pozitif silik çizgi gördüm sabah tekrar yaptım ve yine pozitif çıktı hastaneye gidip kan veremiyorum şuan Karantinadayım. Herhangi bir belirtim yok ya da Corona olduğum için ben anlamıyor da olabilirim sadece hafif belim ağrıyor.. Daha önce regl ağrısı gibi ağrılar veya batmalar oluyor diyenler olmuştu fakat bende yok bunlar korkmalı mıyım bilemedim. Eğer doğru ise 19. Ekim doğum diye uygulama gösteriyor.. Sizlerde belirti olarak en net bundan dolayı anladım dediğiniz oldu mu?
Ahahaha neyse tek değilmişim arabaya biniyorum direk düğmeleri aç kazak üstüneMerak etme canim ben de normalde uzun ve zayıfım ama su an hicbir pantolunumun icine giremiyorum, dugmelerimi acik birakiyorum, kazaklarla ortuyorum ustunu hepilaclar sisirdi bizi
Yarin insallah iyi haberlerle donersin canimm, merak etme hic her sey yolundadir Allahin izniyle
İnşallah canımmOhh oh çok güzel canım çok geçte çağırmamis inşallah o zaman gözükür bebisin kesesi
Bi gidişle tek kurtaricimiz taytlar olcak gibiAhahaha neyse tek değilmişim arabaya biniyorum direk düğmeleri aç kazak üstüne2 taytım var rahat diye onlara dadandım
Canım böyle yazıyor benim bende pek anlamam doktor bisey dedi mi?Merhaba kızlar. İdrar tahlillerinizde protein +1 yazan var mı acaba doktor ne dedi bu duruma benim protein kaçağım var sanırım stresten ölücem
Bugün aradım doktoru akıntıdan olabileceğini söyledi. Ama 20. Haftadan sonra olunca yüksek tansiyonla birlikte gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş bu normalmiş şimdilik. Doktora gittiğim gün tansiyonum 16 çıktı baya yüksek dedi tekrar ölçtürdü 13e düşmüştü. Benim normalde hep düşük olur tansiyon stresten oldu heralde keseyi görebilecek miyim acaba diyeCanım böyle yazıyor benim bende pek anlamam doktor bisey dedi mi?