Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)Ben çok bir şey hissedemiyorum ya, sadece hep uyumak istiyorum. Ara sira regl olcakmisim gibi agrim oluyor o da geciyor. Hamile olmadigim zamanlarda binlerce belirti bulurdum şimdi tık yoksenin belirtin var mi?
Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.Kızlar merhababen tüp bebek yoluyla hamile kaldım. 25 ocakta transferim oldu. Transferin 10. Gününde kan testi ile pozitifi öğrendim. Benim gittiğim merkezde iletişim hemşire ile oluyor, test sonucumu paylaştığımda (4 şubatta), 21 şubatta kontrole gelmemin uygun olacağını söyledi. Ben de beden bu kadar geç çağırıldığımı anlamaya çalışıyorum. Benim gibi olan var mı? Acaba hemşire mi bana yanlış tarih veriyor diye merak ediyorum çünkü çok heyecanlıyım ben de bir an önce gidip doktordan bilgi almak istiyorum.
Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)
Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.
Merhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)
Merhabalar hayırlı olsun. Sonucunuz kaç çıktı? Kese Beta 3000 civarında olduğunda görünüyormuş, ben de 15inde keseyi görmeye gideceğim inşallah.
Teşekkür ederim, sizlerin de hayırlı olsunMerhabalar hep öyle olur zaten eskiden belirtiden artık kendimi yoklamaktan bir hal olurdum. Şimdi yaşadıklarımı ilaçlardandır, iğnedendir diye geçiştiriyorum :)
Ne güzel ya bende o adet ağrısı dediğin ağrı 1 haftadır falan vardı ama şimdi geçiyor pek olmamaya başladı sağ kasık ağrısı oluyor bende ayakta kalınca çok batıyor baya sürekli yatıyorum o yüzden ve sabahları midem bulaniyor uykumdan uyanıyorumBen çok bir şey hissedemiyorum ya, sadece hep uyumak istiyorum. Ara sira regl olcakmisim gibi agrim oluyor o da geciyor. Hamile olmadigim zamanlarda binlerce belirti bulurdum şimdi tık yoksenin belirtin var mi?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn değerler güzel yükseldiği için bence direk kese görmeye çağırmış tahminen o zamanlar kese falan gözüküyor bende de 2 kere tahlil verdim sonuçlar güzel 1 hafta sonra gel dedi bana da o da 14 şubata denk geliyor belki senin o zaman kalp bile duyulur Allah'ın işi belli mi olur hepsini birden yaparTeşekkür ederim, sizlerin de hayırlı olsun
4 şubatta 434, 6 şubatta 1001 çıktı. 3. Teste gerek yok dediği için başka kan vermedim.
Teşekkürler :)Teşekkür ederim, sizlerin de hayırlı olsun
4 şubatta 434, 6 şubatta 1001 çıktı. 3. Teste gerek yok dediği için başka kan vermedim.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn değerler güzel yükseldiği için bence direk kese görmeye çağırmış tahminen o zamanlar kese falan gözüküyor bende de 2 kere tahlil verdim sonuçlar güzel 1 hafta sonra gel dedi bana da o da 14 şubata denk geliyor belki senin o zaman kalp bile duyulur Allah'ın işi belli mi olur hepsini birden yapar
Orası öyle zaten para pul bırakmadılar da sonuç pozitif olunca sesini çıkarmıyorum artıkTeşekkürler :)
Aslında değerleriniz oldukça güzel. Neden öyle yaptıklarını anlamadım. Direkt kalp atışına mı çağırdılar acaba :)
Aslında en mantıklısı o da işte, bizleri biraz soyuyorlar gibi bir izlenime kapılmıyor değilim.
Teşekkür ederim amiiin inşallahÇok teşekkür ederimSizin de hayırlı olsun, hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun inşallah ben de sizin gibi düşünüyorum, yani kalbi de duymak için geç tarih verdiler muhtemelen bakalım.. ama her aşamayı beklemek büyük sabır gerektiriyor.
İnsanın bebeği olunca mevzu akan sular duruyor sanırım.Orası öyle zaten para pul bırakmadılar da sonuç pozitif olunca sesini çıkarmıyorum artık
Geçmiş olsun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum benim de ara ara değişiyor isteklerim. Mide yanmaları çok normal benim de dün midem bulanıyordu bol bol su iç, midedeki asidi seyrelt.Hanımlar iki gündür mide ağrısından uyuyamıyorum bile. Önce mide kazıntısı şeklindeydi, çokça yemek yedim, sonra çok affedersiniz geğirme istiğfar atakları oldu, şimdi sanki orada bişey var yemek yesem de yemesem de hep bir ağrı. Bulantı gibi değil ama. Sizde de var mı bu durum? Tüp bebek ilaçlarından mı diye düşünmeye başladım
Günaydın herkese hayırlı mutlu bir cuma olsun.Kızlar günaydınn
Hepimizin günü güzel geçsin inşallah
Bende hiçbir belirti olmadı ve olmadığı için çok üzülmüş; tutmadığını düşünmüştüm. Sadece adet olacak gibi kasık ağrım vardı, tuvalete gidip gidip kan geldi mi diye bakıyordum.. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler. Daha yeni yeni (birkaç gündür) midem karışmaya başladı ve göğüslerim de dün acımaya başladı..Hanımlar iki gündür mide ağrısından uyuyamıyorum bile. Önce mide kazıntısı şeklindeydi, çokça yemek yedim, sonra çok affedersiniz geğirme istiğfar atakları oldu, şimdi sanki orada bişey var yemek yesem de yemesem de hep bir ağrı. Bulantı gibi değil ama. Sizde de var mı bu durum? Tüp bebek ilaçlarından mı diye düşünmeye başladım
Ben de sizin gibiydim. Hamile olduğumu öğrendiğimde belirtilerim başladıBende hiçbir belirti olmadı ve olmadığı için çok üzülmüş; tutmadığını düşünmüştüm. Sadece adet olacak gibi kasık ağrım vardı, tuvalete gidip gidip kan geldi mi diye bakıyordum.. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler. Daha yeni yeni (birkaç gündür) midem karışmaya başladı ve göğüslerim de dün acımaya başladı..
İçmeye çalışıyorum. Bir an önce geçer inşallah. SağolunGeçmiş olsun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum benim de ara ara değişiyor isteklerim. Mide yanmaları çok normal benim de dün midem bulanıyordu bol bol su iç, midedeki asidi seyrelt.
Merhabalar Anne Adayları,
Tüp bebek ile anne adayıyım. Eğer herşey yolunda gider ise Ekim 2022'de doğum olacak. Bundan dolayı bu süreci beraber yaşamak, deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi beraber aktaralım istedim.
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek tabloya eklememi sağlayabilirsiniz..
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME TARİHİ KALP ATIŞI DUYMA TARİHİ CİNSİYET İSİM ŞEHİR @Dilos6342 25 01.10.2022 1. @KIR PAPATYASII 02.10.2022 1. @Pamukportakal 27 03.10.2022 1. @cicek342 25 03.10.2022 1. @umutlugunler10 30 04.10.2022 1. @Mahurbirbeste 33 06.10.2022 1. -Sunshine 28 06.10.2022 1. @Simge3421 29 07.10.2022 1. @GozdeGozde45 30 09.10.2022 1. @Onesun 34 09.10.2022 1. @monurol 33 09.10.2022 2. @virgovirgo 32 10.10.2022 1 E ekim1903 34 10.10.2022 1. 5+5 Tekirdağ @Cansunil 10.10.2022 2. @Papatyaa123 35 10.10.2022 1. @Birbasak 27 11.10.2022 1 pinkywom
30 19.10.2022 1. @ra__ 28 12.10.2022 1. shtc
30 17.10.2022 1. Ogretmenanne3
27 01.10.2022 3. Dilara55333
31 05.10.2022 2.
Hayyal 35 15.10.2022 1. İstanbul
Azaleaa 28 08.10.2022 1.