2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım senin de iki kattan fazla artmış maşallah. Ama tek bebek değil mi ? Yani dediğin gibi aslında 2 kattan fazla arttı diye ikiz olarak düşünmemeliyiz hemen..
İlk 12 2 gün sonra 56 çıktı aslında bu normal az değer olduğu için. 56 çıktıktan 6 gün sonra da 313 çıktı. Bana düşük gelmişti çünkü 2 günde 2 kat yapmıyordu hesaplayinca.
313 ertesi gün 527 2 gün sonra da 1561 oldu. Sonradan artış fazlalasti yani.
Suanlik tek kese gözüktü, içinde 2 tane bebis var mıdır bilmiyorum çünkü kalp atışı için gidecektim gidemedim covid oldum.
Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum çünkü 1561 çıktığında 5+1 haftaliktim normal diye düşünüyorum.
Evet ikiz de olabilir olmayabilir de belli olmaz. Dediğim gibi o ablanın adet günü 500 çıkmış degeri ama tek kızı oldu sağlıklı da.
Ama başkasında ikiz olabilir aynı değerle. Yani bu kişiden kişiye değişiyor biraz

Canım adına cok sevindim eski baslıklardan hatırlıyorum seni hayırlı olsun insallah sağlıklıdır
Teşekkür ederim canım bende seni gördüm hamile olduğunda çok sevinmiştim gebeliğe hazırlıkta ara vermiştin hatta.. benimki çok yeni keseyi gördük çok şükür inşallah kalbide duyarım amin canım..

Senin nasıl gidiyor en son gruplarda okumuştum kanaman var diye bi sıkıntı yok dimi?

İnsallah duyarsın canım Bende midemi üsütmüsüm dünden beri helak oldum. Hastaneye gittim serum falan yedim sonra kanamam basladı gene kıpkırmızı. Birde hiç mide bulantım yoktu o basladı kusmalar vs. Suan hiçbir şey yiyip icemiyorum bulantıdan kustukca alttanda kan akıyor cünkü. bol kanlı bi gebelik yasıyorum anlayacağın altımdan ped eksik olmadı bi türlü… ama cok şükür bebek ve kesesi sağlıklı. Sağlıkla bir doğsun da tek isteğim o

Merhabalar 8 şubat battı bugün çift çizgiyi gördüm beni de ekleyin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Ahh ya kıyamam ama baksana çok güçlü senin bebek seninle kalacak inşallah.. benim bu 2. Gebeliğim o düşük oldu bendede onda kan geldi ama dayanamadı düştü gitti... sağlıksız olsa her türlü düşüyor canım

Sağlıklı olsa böyle senin gibi kanasada seninle kalıyor çok şükür saglikliymis bebeğin yatıyor musun peki bende hep yatmaya meyilliyim korkudan allahım bize bağışlasın bebisleri

Canım ilk 6+2 de gelen kanamada 1 hafta yatırdı ama suan kesem ve etrafında hiç kanama alanı gözükmüyor. O yüzden yatmıyorum. Sadece bugün yatıyorum o da midem rahatsız halsizim o yüzden
Evet biliyorum senin düsük oldugunu cok üzülmüstüm duyunca . Ama insallah bu sağlıklıdır

Inşallah kuzum bakalım hayırlısı

Kızlar bana bir yardımcı olur musunuz? Daha öncede yazmıştım aşılamadan 12 gun sonra beta hcg 110 cıkmıstı. 2 gün sonra yani bu pazartesi tekrar kan verdim, bu sefer 230 cıktı. Her sey yolunda diye seviniyordum. Doktor carsamba tekrar bakalım 400leri bulur dedi. Dün beta 360 cıktı. 2 kati artmamis. Daha onceden kimyasal gebeliklerim oldugu icin tabi cok uzuldum, cuma tekrar bakalim daha uzulecek bir sey yok dedi doktor. Oradan ciktim dayanamadm gittim baska hastanede tekrar kan verdim. Orada da 580 cikmis bu sefer, arada sadece 2 saat fark var. Bu kadar degisiklik olur mu olcumlerde bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu. Basina boyle bir sey gelen var mi?

Anladım canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin

Sanırım değişiyor laboratuvarlara göre. Ama değerlerin iyi bence. İçini ferah tut bende çok endişeliyim. Kimyasal olmasından değil ama boş gebelik olmasından. Önceki gebeliğim öyleydi kürtaj olmuştum. Bende ondan çok korkuyorum. 6600 beta hcg yetişmişti ama maalesef boştu kese. İnşallah bu kez sağlıklı olur diye dua ediyorum ve korkuyorum. Seni anlıyorum. Rabbim hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmasın inşallah

Canım boş gebeliginde kese de yolk kesesi gözükmemis miydi?

Canım artışın gayet güzel hiç stres yapma doktorunun söylediğini dikkate al neden üzülüyorsun ki lütfen üzülmek için biz elimizden geleni yapıyoruz herkes aynı şeyi yapıyor hamileliğin tadını çıkar herşey Allahtan vermiş sana ne güzel araştırma şükür ve dua et dokturuna güven lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…