2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan yaptım 20
Sonra 4 gün sonra baktık 150
150 nin üstünden 3 gün geçti bugün tekrar kan yaptıracağım ama çok korkuyorum inş artmıştır değerim

aynı benn:KK48:
benim de belirtim yok bi kaç gündür sürekli eşimi rahatsız ediyorum yoksa bişey mi oldu
yok bebeği hissetmiyorum falan
bu zamanlarda biraz azalıyormuş canım merak etme belirtiler benim kasık ağrım kalmadı
göğüslerimde az hassasiyet kaldı
Benim geçen hafta yani 5. Hafta da çok midem bulanmisti tabi enfeksiyonda vardı ondan oldu büyük ihtimal kokular falan midemi bulandiriyordu şuan onlar falan kesildi mesela. Sadece 1 2 gün boğazına kazak falan değer ya öyle bi 1 2 defa afedersin öğürme geldi ama o da covidden tabi balgam var. Hafifte arada sancı giriyor kasiklarima o da direk geçiyor çok az. Bu kadar hastalık geçirince de endişelenmeye basladim🥲
Kızlar mide bulantısı tiksinmeden dert yanıyor bi gram bisey yok ya

Kalp atışı kese görüldükten ne kadar sonra duyuluyor? Kese Beta Hcg 3000 civarındayken görülüyor bu artık tamam benim nezdimde, ya kalp atışı? :KK37:
5+4te beta hcg 1561 çıktıktan 3 gün sonra oluyor kese gözüktü benim. Doktor 1 hafta sonrasına çağırmıştı. Ama 8. Haftaya kadar duyulmamasi normalmiş🥰

Benim geçen hafta yani 5. Hafta da çok midem bulanmisti tabi enfeksiyonda vardı ondan oldu büyük ihtimal kokular falan midemi bulandiriyordu şuan onlar falan kesildi mesela. Sadece 1 2 gün boğazına kazak falan değer ya öyle bi 1 2 defa afedersin öğürme geldi ama o da covidden tabi balgam var. Hafifte arada sancı giriyor kasiklarima o da direk geçiyor çok az. Bu kadar hastalık geçirince de endişelenmeye basladim🥲
Kızlar mide bulantısı tiksinmeden dert yanıyor bi gram bisey yok ya
canım inşallah birşey olmaz aklına getirme lütfen bak başka bir üye daha da yazmış
onda da belirti yokmuş

aynı benn:KK48:
benim de belirtim yok bi kaç gündür sürekli eşimi rahatsız ediyorum yoksa bişey mi oldu
yok bebeği hissetmiyorum falan
bu zamanlarda biraz azalıyormuş canım merak etme belirtiler benim kasık ağrım kalmadı
göğüslerimde az hassasiyet kaldı
Ya benimde hala ara sıra kasiklarim ağrıyor korkuyorum inşallah geçer

Kızlar bende 6 haftalık hamileyim rahimde ağrım oluyor sürekli sizde de oluyor mu

Aynen canım kırmızı olmadığı için çok korkmuyorum doktorumda dedi internette yazıyor lekelenmeler olabiliyormuş. Betayı düzenli takip edip 2 katına hep çıktığı için çok aşırı korkum yok. Yakın aile dostumuzun 1 çay bardağından fazla su gibi akmıştı düşürdü sandık meğerse hiçbir şey olmamış kan olmadığı sürece çok takmıcam
Kan olsa da korkma:)) cok şiddetli sancın olması lazım. O kanı durduramaman falan lazım. Ben hamileliğimi kırmızı kanamayla geciriyorum diyebilirim. Bebeğim cok sükür sağlıklı🧿
Dünden beri ben kustukça alttan kırmızılar fışkırıyor resmen … insallah sizin devamında olmaz tabi cok uğraştırıyor

Kızlar bi ablam var tanidik aşılama yaptirmisti. 15. Günü değeri 500 çıkmış. Onada ikiz falan demişler ama tek olmuş. Bu beta hcg biraz kişiye özel bisey bence. Benim de ilk az arttı sonradan toparladı.
Catlatma iğne gününü sayarsak 12. Gün değerim 12 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 56 oldu doktor güzel artıyor dedi. 6 gün sonra 313 çıktı, bende üzüldüm çok az artıyor diye. Ertesi gün bi daha yaptirdim 527 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 1561 oldu
Yani ilk az artarken sonradan güzel arttı benimde. Eğer 2 günde en az yüzde 66 artış varsa doktorlar sağlıklı kabul ediyormuş. Mol gebelikte de çok çık fazla artış oluyormuş. Yani sizin bu değerleriniz cok normal hiç sıkıntı yapmayin
Canım senin de iki kattan fazla artmış maşallah. Ama tek bebek değil mi ? Yani dediğin gibi aslında 2 kattan fazla arttı diye ikiz olarak düşünmemeliyiz hemen..

X