Benim de iğnenin 14. Günü 113 çıktı 2 gün sonra 422 gördüm 4 katı neredeyse ikiz olsa tahminim daha çok olabilir görümcem ilk verdiği kanla 500 leri görmüş tabi Allah'ın işi bu bilemeyizCanım senin de iki kattan fazla artmış maşallah. Ama tek bebek değil mi ? Yani dediğin gibi aslında 2 kattan fazla arttı diye ikiz olarak düşünmemeliyiz hemen..
Bende 14 Şubat ta gidiyorum günlerimiz hep aynı gidiyor dogum tarihleri de aynı inşallah keseyi görmek ve daha sonra kalbiı duymak nasıp olurÇok teşekkürler, bu arada keseyi: 15.02’de göreceğim nasipse.
Benim catlatma iğnesini de sayarsak 12. Günü değerim 12 çıktı. 14. Günü değerim 56 çıktı. 6 gün geçti tekrarladim 313 çıktı bende senin gibi üzülmüştüm az artıyor diye. Ama sonradan toparlandı.Kızlar bana bir yardımcı olur musunuz? Daha öncede yazmıştım aşılamadan 12 gun sonra beta hcg 110 cıkmıstı. 2 gün sonra yani bu pazartesi tekrar kan verdim, bu sefer 230 cıktı. Her sey yolunda diye seviniyordum. Doktor carsamba tekrar bakalım 400leri bulur dedi. Dün beta 360 cıktı. 2 kati artmamis. Daha onceden kimyasal gebeliklerim oldugu icin tabi cok uzuldum, cuma tekrar bakalim daha uzulecek bir sey yok dedi doktor. Oradan ciktim dayanamadm gittim baska hastanede tekrar kan verdim. Orada da 580 cikmis bu sefer, arada sadece 2 saat fark var. Bu kadar degisiklik olur mu olcumlerde bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu. Basina boyle bir sey gelen var mi?
Kimyasal gebeliklerim vardı korkuyordum, teşekkür ederim şükür atlattım o sıkıntılı süreciÇok şükür canım seni takip ediyorum değer düşük die korkmuştun ama kendimizi boşuna üşüyoruz herşey olacağına varıyor
İnşallah canımBende 14 Şubat ta gidiyorum günlerimiz hep aynı gidiyor dogum tarihleri de aynı inşallah keseyi görmek ve daha sonra kalbiı duymak nasıp olur
Belirsizlik cok zor, bi de onceden yasadigimiz seylerin dogal olarak etkisinde kaliyoruz. İnşallah canım benim inşallah ..Sanırım değişiyor laboratuvarlara göre. Ama değerlerin iyi bence. İçini ferah tut bende çok endişeliyim. Kimyasal olmasından değil ama boş gebelik olmasından. Önceki gebeliğim öyleydi kürtaj olmuştum. Bende ondan çok korkuyorum. 6600 beta hcg yetişmişti ama maalesef boştu kese. İnşallah bu kez sağlıklı olur diye dua ediyorum ve korkuyorum. Seni anlıyorum. Rabbim hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
Öyleymiş canım da işte insan araştırmadan duramıyor, bu sefer de hep kotu seyleri okuyorum. Neden 2 kati degil, neden tam yuzde 66 artmadi diyeBenim catlatma iğnesini de sayarsak 12. Günü değerim 12 çıktı. 14. Günü değerim 56 çıktı. 6 gün geçti tekrarladim 313 çıktı bende senin gibi üzülmüştüm az artıyor diye. Ama sonradan toparlandı.
313 çıktıktan ertesi gün 527 çıktı 2 gün sonra yine tekrarladim 1561 olmuştu. Senin değerlerin benimkine göre fazlaymış bile benim toparlandiysa senin de toparlanır inşallah.
Bu arada lab farkı olabiliyormuş o yüzden 2 günde bir aynı yerde vermen lazım
Doktorlar 2 günde yüzde 66 artışı normal sayiyorlar
Sağol canım içimi rahatlattın gerçektenCanım artışın gayet güzel hiç stres yapma doktorunun söylediğini dikkate al neden üzülüyorsun ki lütfen üzülmek için biz elimizden geleni yapıyoruz herkes aynı şeyi yapıyor hamileliğin tadını çıkar herşey Allahtan vermiş sana ne güzel araştırma şükür ve dua et dokturuna güven lütfen
Haklısın canım şuan senin kaçıncı günün mesela 4 hafta kaç günlük gözüküyor?Öyleymiş canım da işte insan araştırmadan duramıyor, bu sefer de hep kotu seyleri okuyorum. Neden 2 kati degil, neden tam yuzde 66 artmadi diyeİnşallah benim de toparlanır. Bakalim yarin belli olur zaten durumum.
Amiin inşallahİnşallah canımbekletmeden zamanlı ve sağlıklı inşallah
Benim belirtilerim de kesildi gibi yaa insan tedirgin oluyoIyiyim biraz daha canım grip halini tam atlatamadım ama. Evet haftaya kaldı karantina biter bitmez salı günü giderim artık 7+3te
Sanki belirtilerim de kesildi gibi biraz endiseleniyorum
Ben kac gunluk oldugunu nasil hesaplayacagimi bilemiyorum, yani neyi baz alacagimi bilmiyorum. Benim sat 8 ocak, 25 ocak asilama tarihimdi.Haklısın canım şuan senin kaçıncı günün mesela 4 hafta kaç günlük gözüküyor?
Benim 4+5te 313 çıkmıştı mesela. Bizim dueumumuzda gec döllenme de yok tabi insan onu düşünüp rahatlayamiyor
Bugun doktor banada ilave folik asitte al dedi. Diofol verdi. Onu da içeceğim bakalim.Ya benim doktorum da şuan sadece decavit al içinde gerekli herşey var dedi. Ama bir arkadaşım da decavite ek folicode aliorm dedi. Gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor bu süreçte.
Beni eklediniz mi canim. Bende cok kullanmayi bilmiyorum.Kızlar elimden geldiği kadar tabloyu düzenliyim tabloda adı olmayanlar yazsın
Son adet gördüğün tarihe göre hesaplaniyor normalde benimle aynı ben 4+5 ve çatlatma ignesini 22 Ocakta oldum muhtemelen 2 gün içinde çatladı hemen hemen aynıBen kac gunluk oldugunu nasil hesaplayacagimi bilemiyorum, yani neyi baz alacagimi bilmiyorum. Benim sat 8 ocak, 25 ocak asilama tarihimdi.
Merhabalar kızlar beni de ekler misinizKızlar elimden geldiği kadar tabloyu düzenliyim tabloda adı olmayanlar yazsın
Gözün Aydın5. Hafta keseyi bugun gördük 15 gun sonra gel dedi. Kalp atışı icin. Kan idrar tahlili aldi. İdrarimda iltihaplanma varmis ilac yazdi. İnsallah saglikla ilerleriz.
Normalde sata göre hesaplanıyor canım hepsinde diye biliyorum sende 4+2 veya 4+3sün sanirimBen kac gunluk oldugunu nasil hesaplayacagimi bilemiyorum, yani neyi baz alacagimi bilmiyorum. Benim sat 8 ocak, 25 ocak asilama tarihimdi.
Aynen ya bisey yaşasak dert yaşamasak dert. Kalp atışını duysak da rahatlasakBenim belirtilerim de kesildi gibi yaa insan tedirgin oluyo