2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Genelde zamanında doğuyorlar. Erkek olursa zamanını geçebilior.. Her iki durumda da iki grupta da olabilirsin :KK70:
Benim büyük ihtimal sezaryen olacak, omuriligimde baya fazla platinim var, onu da bebeğin gelişimine göre ayarliyorlar sanırım dimi 🤔
Tabi nasip meselesi hiç belli de olmaz normalde cikabilir🤣

Benim büyük ihtimal sezaryen olacak, omuriligimde baya fazla platinim var, onu da bebeğin gelişimine göre ayarliyorlar sanırım dimi 🤔
Tabi nasip meselesi hiç belli de olmaz normalde cikabilir🤣
Evet okudum onu soracaktım. Senin omuriliğinde neden o kadar platin var..
Bebeği taşıman zor olacaktır. Muhtemel sana istirahat vereceklerdir.

Evet okudum onu soracaktım. Senin omuriliğinde neden o kadar platin var..
Bebeği taşıman zor olacaktır. Muhtemel sana istirahat vereceklerdir.
Skolyoz ameliyatı olmuştum 18 yaşında. Omuriligimde yana doğru eğrilik vardı yani. Hatta biz biraz geç farkettik ilerledikten sonra, maalesef genelde kız çocuklarında ergenlik döneminde ortaya çıkar ameliyatlık bi durumu varsa o zaman yapılır 13 14 yaşlarında, ama maalesef 2 doktor sagolsun bisey yok diyip beni gönderdikleri için ağrım çoğalıp kendim araştırınca buldum ne olduğunu. Belki ilk baştan yönlendirselerdi korse, yüzme, fizik tedavi ile durdurulabilirdi.
Aynen o yönden beni neler bekliyor bilmiyorum son aylar ağrı çekerim gibi ağırlıktan dolayı 🤦‍♀️

Skolyoz ameliyatı olmuştum 18 yaşında. Omuriligimde yana doğru eğrilik vardı yani. Hatta biz biraz geç farkettik ilerledikten sonra, maalesef genelde kız çocuklarında ergenlik döneminde ortaya çıkar ameliyatlık bi durumu varsa o zaman yapılır 13 14 yaşlarında, ama maalesef 2 doktor sagolsun bisey yok diyip beni gönderdikleri için ağrım çoğalıp kendim araştırınca buldum ne olduğunu. Belki ilk baştan yönlendirselerdi korse, yüzme, fizik tedavi ile durdurulabilirdi.
Aynen o yönden beni neler bekliyor bilmiyorum son aylar ağrı çekerim gibi ağırlıktan dolayı 🤦‍♀️
Allah yardımcın olsun. Skolyoz çok zor. Genellike farkediliyor dediğin gibi ama olmamış..
Gebelikte yüzmeye bakabilirsin. Ağrıyı azalttığı için belki konfor anlamında rahatlık verir. 3 aydan sonra galiba izin veriyorlar...
Ama 4-5 aylık olduktan sonra evde istirahat verebilirsin...

X