Geçen ay arkadaşımın 400 olup sonra birden düştü Neyse kötü düşünmeyelimKimyasalda bildiğim kadarıyla çok hızlı artmıyor ki? Daha aksine 30 40 50ye çıkıyor mesela sonra düşüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay arkadaşımın 400 olup sonra birden düştü Neyse kötü düşünmeyelimKimyasalda bildiğim kadarıyla çok hızlı artmıyor ki? Daha aksine 30 40 50ye çıkıyor mesela sonra düşüyor
Benimki belirti değil bence, daha erken çünkü, kesin üşüttüm ben.Bende burun tıkanıklığından başka belirti yok o da sinüzitim var gebelik vurabiliyormuş ay çok mutluyum
Ben zaten bi haftadır yanıyorumValla benimde bugün var burun tıkanılığı.sabahta gögüslerimden ateş çıkıyordu
Dikkat et sıcak tut ayaklarını hareketlerine yavaş oturup kalkBenimki belirti değil bence, daha erken çünkü, kesin üşüttüm ben.
Mutlu ol, mutlu olalım.
Ay deme öyle kız benimde en son 527 çıkmıştı iyi şeyler düsünelimmmGeçen ay arkadaşımın 400 olup sonra birden düştü Neyse kötü düşünmeyelim
Aman canisi dikkat, üsüttüysen ayaklarını sıcak tut mideni üsüttüysen yemeklere de dikkat et benim gibi sıkıntı cekmeBenimki belirti değil bence, daha erken çünkü, kesin üşüttüm ben.
Mutlu ol, mutlu olalım.
Bunlar için erken değil mi kız?Dikkat et sıcak tut ayaklarını hareketlerine yavaş oturup kalk
Çok yiyorum valla, depoluyorum, sonra bulantıdan yiyemem korkusu var.Aman canisi dikkat, üsüttüysen ayaklarını sıcak tut mideni üsüttüysen yemeklere de dikkat et benim gibi sıkıntı cekme
Beklenen doğum tarihi ne olacak. Hayırlı olsun :)MaviSasa234 beni de ekler misiniz beta 119 çıktı, 30 yaşındayım ilk çocuğum olacak inşallah
Kız midemi üsüttüm diyorsun, kendine dikkat et yine çok yağlı yeme de yeterÇok yiyorum valla, depoluyorum, sonra bulantıdan yiyemem korkusu var.
Genelde zamanında doğuyorlar. Erkek olursa zamanını geçebilior.. Her iki durumda da iki grupta da olabilirsinAynen ne zaman olacağı belli değil zaten kısmet nereye ben oraya
Yaş 25 ilk çocuk olacak inşallah
Yok bebeğim çok yağlı yemek tüketmem, her şeyin sağlıklı versiyonunu yaparım. Ama yarın çıkıp kafam kadar hamburger yemek istiyorum.Kız midemi üsüttüm diyorsun, kendine dikkat et yine çok yağlı yeme de yeter
Benim büyük ihtimal sezaryen olacak, omuriligimde baya fazla platinim var, onu da bebeğin gelişimine göre ayarliyorlar sanırım dimiGenelde zamanında doğuyorlar. Erkek olursa zamanını geçebilior.. Her iki durumda da iki grupta da olabilirsin
Ohh ohh ne kadar beceriklisiniz basak hanimcimYok bebeğim çok yağlı yemek tüketmem, her şeyin sağlıklı versiyonunu yaparım. Ama yarın çıkıp kafam kadar hamburger yemek istiyorum.
Evet okudum onu soracaktım. Senin omuriliğinde neden o kadar platin var..Benim büyük ihtimal sezaryen olacak, omuriligimde baya fazla platinim var, onu da bebeğin gelişimine göre ayarliyorlar sanırım dimi
Tabi nasip meselesi hiç belli de olmaz normalde cikabilir
Skolyoz ameliyatı olmuştum 18 yaşında. Omuriligimde yana doğru eğrilik vardı yani. Hatta biz biraz geç farkettik ilerledikten sonra, maalesef genelde kız çocuklarında ergenlik döneminde ortaya çıkar ameliyatlık bi durumu varsa o zaman yapılır 13 14 yaşlarında, ama maalesef 2 doktor sagolsun bisey yok diyip beni gönderdikleri için ağrım çoğalıp kendim araştırınca buldum ne olduğunu. Belki ilk baştan yönlendirselerdi korse, yüzme, fizik tedavi ile durdurulabilirdi.Evet okudum onu soracaktım. Senin omuriliğinde neden o kadar platin var..
Bebeği taşıman zor olacaktır. Muhtemel sana istirahat vereceklerdir.
Bebeğimm gebelik bir kesinleşsin de devam ederse eylül inşallahPlutonMerkez senin doğum tarihin belli mi? Şöyle usulca buraya alayım mı seni? Yoksa Eylül mü olacak ?
Allah yardımcın olsun. Skolyoz çok zor. Genellike farkediliyor dediğin gibi ama olmamış..Skolyoz ameliyatı olmuştum 18 yaşında. Omuriligimde yana doğru eğrilik vardı yani. Hatta biz biraz geç farkettik ilerledikten sonra, maalesef genelde kız çocuklarında ergenlik döneminde ortaya çıkar ameliyatlık bi durumu varsa o zaman yapılır 13 14 yaşlarında, ama maalesef 2 doktor sagolsun bisey yok diyip beni gönderdikleri için ağrım çoğalıp kendim araştırınca buldum ne olduğunu. Belki ilk baştan yönlendirselerdi korse, yüzme, fizik tedavi ile durdurulabilirdi.
Aynen o yönden beni neler bekliyor bilmiyorum son aylar ağrı çekerim gibi ağırlıktan dolayı